Cum să remediați parola incorectă pentru Desktop la distanță pe Windows 10

1643503646 Cum sa remediati parola incorecta pentru Desktop la distanta pe
⏱️ 2 min read

Pe Windows 10 (sau Windows 11), dacă încercați să vă conectați la un computer la distanță care are desktop la distanță activat și configurat, probabil veți primi o eroare de parolă incorectă.

Dacă acesta este cazul, nu ești singurul. Se pare că problema constă în modul în care ați configurat inițial contul Windows. De exemplu, dacă utilizați un cont Microsoft și autentificarea cu doi factori este activată, se pare că sistemul nu stochează jetonul de autentificare, care este apoi folosit pentru autentificarea de la distanță.

Soluția la această problemă este să vă conectați cel puțin o dată cu parola locală pentru a stoca în cache jetonul de acces care este apoi utilizat pentru autentificarea de la distanță.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a remedia problema parolei atunci când încercați să vă conectați de la distanță la un computer cu Windows 10. Acești pași ar trebui să funcționeze și pe Windows 11.

Remediați problema parolei Desktop la distanță pe Windows 10

Pentru a rezolva problemele cu parola cu aplicația Desktop la distanță, în computerul pe care doriți să vă conectați, urmați acești pași:

  1. Deschis start pe Windows 10.

  2. Faceți clic pe meniul profil și selectați Sign out opțiune.

  3. Apasă pe Îmi formatez PIN-ul opțiune.

  4. Apasă pe Folosește-ți parola în schimb opțiune.

    Folosește-ți parola în schimb

  5. Confirmă a ta Parola contului Microsoft.

  6. Apasă pe conectare buton.

După ce ați finalizat pașii, Windows ar trebui să memoreze corect jetonul de acces în cache, permițându-vă să vă conectați la computerul de la distanță folosind Desktop-ul de la distanță. De asemenea, această remediere va rezolva o problemă similară atunci când încercați să accesați un folder partajat de pe server.

Acest lucru ar trebui să funcționeze, de asemenea, pentru a evita problemele de conectare la folderele partajate din rețea.

Alternativ, puteți rezolva problema, de asemenea, trecând la un cont local și apoi conectându-l înapoi la un cont Microsoft. Sau puteți crea un alt cont local pe care îl veți folosi doar pentru a vă conecta la computer de la distanță.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...