Cum să remediați un ecran negru pe iPhone

Cum să remediați un ecran negru pe iPhone
⏱️ 4 min read

Infamul ecran negru, care nu răspunde, cunoscut și sub numele de Black Screen of Death, este o problemă obișnuită pe dispozitivele iOS. Nimic nu este mai înfricoșător decât un ecran negru brusc pentru un utilizator de iPhone, deoarece poate însemna că telefonul său are daune grave. Dacă întâlnești ecranul negru al morții, nu te panica. Există câteva remedieri pe care le puteți încerca să facă telefonul să funcționeze din nou.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Încărcați bateria

Credeți sau nu, bateria telefonului dvs. poate fi pur și simplu descărcată. Dacă bateria iPhone-ului dvs. este complet descărcată, nu veți vedea indicatorul care vă instruiește să vă încărcați telefonul. Încercați să îl conectați la cea mai apropiată priză și lăsați-l să se încarce pentru o vreme. Dacă lipsa de energie a provocat problema ecranului negru, ar trebui să vedeți pictograma încărcării bateriei după câteva ore.

2. Reporniți iPhone-ul

Dacă nu credeți că bateria provoacă ecranul negru sau telefonul nu răspunde chiar și după ce l-ați încărcat, încercați să reporniți telefonul. O repornire sau „resetare soft” închide aplicațiile deschise și repornește telefonul. Repornirea poate ajuta la revigorarea telefoanelor care nu răspund, păstrând în același timp datele intacte.

butoane pentru iphone-apple-logo-volume-sleep-wake-wake

  • Pentru a reporni un iPhone 6S, iPhone 6 sau un dispozitiv iOS anterior, apăsați butonul „Sleep / Wake” și butonul Home timp de zece secunde și așteptați până când logo-ul Apple apare pe ecran.
  • Pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, țineți apăsate butoanele Sleep / Wake și Volume Down timp de zece secunde și așteptați până când logo-ul Apple apare pe ecran.
  • Pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, apăsați și renunțați rapid la Buton de creștere a volumului. Apoi, apăsați și eliberați rapid Buton de reducere a volumului. În cele din urmă, țineți apăsat butonul Butonul Sleep / Wake timp de 10 secunde și așteptați până când logo-ul mărului apare pe ecran.

3. Restabiliți setările din fabrică

Dacă iPhone-ul dvs. încă nu răspunde, poate fi necesar să restaurați setările originale. Restaurarea iPhone-ului dvs. șterge toate datele și setările personalizate de pe dispozitiv, deci asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a telefonului înainte de a începe procesul.

iphone-itunes-restaurare

1. Conectați iPhone-ul la computer și deschideți iTunes.

2. După ce iTunes vă recunoaște telefonul, accesați „Rezumat” și alegeți „Restabiliți iPhone”. iTunes va readuce apoi telefonul la setările originale și apoi îl va actualiza la cea mai recentă versiune de iOS.

4. Actualizați sau restaurați în modul de recuperare

Dacă restabilirea setărilor din fabrică nu funcționează sau iTunes nu vă poate detecta telefonul, puteți încerca să ne forțăm telefonul în modul de recuperare. Telefonul dvs. intră în mod de recuperare în mod natural ori de câte ori actualizați la cea mai recentă versiune de iOS. Forțarea telefonului în modul de recuperare poate repara daunele sistemului de operare, dar ar trebui să îl încercați numai dacă aveți o copie de rezervă recentă.

1. Conectați iPhone-ul la computer și deschideți iTunes.

2. Reporniți telefonul:

  • Pentru iPhone 6S, iPhone 6 și dispozitivele iOS anterioare, apăsați butonul Sleep / Wake și butonul Home timp de zece secunde. Țineți apăsate butoanele până când ecranul vă solicită să vă conectați la iTunes.
  • Pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, țineți apăsate butoanele Sleep / Wake și Volume Down timp de zece secunde. Țineți apăsate butoanele până când ecranul vă solicită să vă conectați la iTunes.
  • Pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului. Apoi, apăsați și eliberați rapid butonul de reducere a volumului. Apoi, țineți apăsat butonul Sleep / Wake timp de zece secunde. Țineți apăsate butoanele până când ecranul vă solicită să vă conectați la iTunes.

3. Alegeți „Actualizare” din fereastra pop-up care apare, iar iTunes va încerca să reinstaleze iOS fără a vă elimina datele. Dacă alegeți „Restaurare”, iTunes vă va șterge telefonul și îl va restabili la setările din fabrică.

Dacă totuși nu vă puteți folosi telefonul după ce ați încercat toți pașii de mai sus, iPhone-ul dvs. are probabil pagube semnificative de software sau hardware. Ar trebui să contactați direct Apple pentru asistență suplimentară în remedierea dispozitivului iOS.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x