Cum să remediați utilizatorii trebuie să introducă opțiunea de nume și parolă care lipsește pe Windows 10

1643506184 Cum sa remediati utilizatorii trebuie sa introduca optiunea de nume
⏱️ 2 min read

Pe Windows 10 (și Windows 11), puteți configura sistemul să elimine cerința de parolă și să vă conectați automat utilizând setările vechi de Conturi de utilizator (netplwiz). Cu toate acestea, acest lucru necesită ștergerea „Utilizatorul trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer” opțiune și de multe ori, vei afla că opțiunea lipsește.

Problema este un bug. În schimb, se datorează faptului că Windows 10 include o nouă funcție de conectare care elimină utilizarea unei parole în favoarea Windows Hello pentru autentificare. Deci, când „Necesită conectarea la Windows Hello pentru conturile Microsoft” opțiunea este activată, dezactivează și elimină automat opțiunea „Utilizatorul trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer” din setările Conturi de utilizator.

Soluția pentru a configura conectarea automată pe Windows este de a dezactiva caracteristica fără parolă din aplicația Setări pentru a face cealaltă opțiune disponibilă în setările contului moștenit.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a remedia opțiunea lipsă „Utilizatorul trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer” din setările Conturi de utilizator pe Windows 10 (sau Windows 11).

Remediați opțiunea de cerințe de acreditări lipsă pe Windows 10

Pentru a returna utilizatorii trebuie să introducă opțiunea de nume de utilizator și parolă în setările netplwiz, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Conturi.

  3. Click pe Opțiuni de conectare.

  4. Închide Necesită conectarea la Windows Hello pentru conturile Microsoft comutator.

După ce finalizați pașii, data viitoare când deschideți setările netplwiz (Conturi de utilizator), opțiunea de a dezactiva solicitarea numelui de utilizator și a parolei pentru a vă conecta va fi din nou disponibilă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...