Cum să remediați WordPress care afișează adresa IP Localhost pentru comentarii

Cum să remediați WordPress care afișează adresa IP Localhost pentru comentarii
⏱️ 3 min read

Pe o gazdă web obișnuită, WordPress nu are probleme cu afișarea adresei IP corecte a vizitatorilor site-ului dvs., a comentatorilor etc. Cu toate acestea, pe unele servere site-ul dvs. WordPress poate să nu afișeze adresa IP corectă în tabloul de bord al comentariilor și în alte locuri.

În schimb, WordPress afișează adresa IP localhost 127.0.0.1.

În funcție de software-ul instalat pe server și de modul în care este configurat, este posibil ca adresa IP a clientului să nu fie redirecționată corect. Din păcate, WordPress nu are nicio opțiune încorporată pentru a redirecționa adresa IP a clientului. Iată cum să remediați o adresă IP incorectă în comentariile WordPress.

Remediați o adresă IP incorectă în WordPress

Notă: înainte de a edita orice fișier în WordPress, vă rugăm să creați o copie de siguranță bună a fișierului respectiv. Copia de rezervă vă ajută să restaurați fișierul în eventualitatea unor neplăceri.

Cel mai simplu mod de a rezolva această problemă este prin adăugarea unui fragment de cod simplu în fișierul „wp-config.php”. Pentru aceasta, deschideți clientul FTP, conectați-vă la contul FTP al site-ului dvs. web și deschideți fișierul wp-config.php.

Odată ce fișierul a fost deschis, copiați fragmentul de cod de mai jos și lipiți-l în partea de jos a fișierului. Apoi, salvați fișierul și reîncărcați-l.

fix-incorect-ip-in-wp-paste-code

Gata, ar trebui să vedeți adresa IP a clientului real în pagina de comentarii WordPress și în altă parte.

Ce se întâmplă cu fragmentul de cod?

Când site-ul dvs. WordPress se află în spatele unui proxy HTTP sau utilizează un echilibru de încărcare, un antet HTTP numit „X-Forwarded-For” este utilizat pentru a stoca toate adresele IP, inclusiv adresa IP a clientului real în lanț.

În mod implicit, adresele IP din antetul HTTP „X-Forwarded-For” sunt separate prin virgulă și prima adresă IP din lanț este întotdeauna adresa IP a clientului.

Ceea ce facem cu fragmentul de cod de mai sus este să luăm toate acele adrese IP, să le explodăm în bucăți individuale și să le stocăm în $mte_xffaddrs matrice. Deoarece prima adresă IP este legată de client, putem folosi indexul zero și îl putem îndrepta către REMOTE_ADDR în matricea $ _SERVER.

Remediați adresa IP incorectă în WordPress folosind pluginul

Dacă nu doriți să vă încurcați cu fișierele de bază WordPress, atunci puteți utiliza un plugin numit Proxy IP real. Deși pluginul nu a fost actualizat de mult, este încă funcțional. Pluginul face practic același lucru ca și codul de mai sus. Cu toate acestea, pluginul folosește fișierul preg_match funcție mai degrabă decât explode funcţie.

Doar instalați și activați pluginul ca oricare altul. Nu există nicio pagină de setări sau opțiuni de configurat.

fix-incorect-ip-in-wp-install-plugin

Remediați IP incorect atunci când utilizați Cloudflare

Când vă aflați în spatele unui proxy precum Cloudflare, WordPress poate afișa uneori IP-ul Cloudflare mai degrabă decât IP-ul clientului real sau chiar IP-ul localhost.

Există o soluție ușoară și pentru această problemă. Pur și simplu lipiți codul de mai jos în partea de jos a fișierului wp-config.php.

Cu codul de mai sus, luăm IP-ul clientului real folosind HTTP_CF_CONNECTING_IP și îndreptăm REMOTE_ADDR către acea adresă IP.

Comentează mai jos, împărtășind gândurile și experiențele tale despre utilizarea metodelor de mai sus pentru a remedia o adresă IP incorectă în comentariile WordPress.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x