Cum să reporniți iPhone-ul dacă este blocat pe sigla Apple

So starten Sie Ihr iPhone neu, wenn es auf dem Apple-Logo klebt
⏱️ 5 min read

Există mai multe motive pentru care iPhone-ul tău este blocat pe sigla Apple. Poate că se confruntă cu o eroare în timpul unei actualizări sau ați încercat să faceți modificări de sistem la nivel profund. Cu toate acestea, indiferent de motiv, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a inversa situația cu iPhone-ul și a-l readuce la viață.

În acest moment, aveți două opțiuni în față. În primul rând, vă recomandăm să încercați repornirea forțată a iPhone-ului dvs., care nu cauzează pierderi de date. Dacă acest lucru nu ajută, va trebui să încercați să vă restaurați iPhone-ul prin iTunes, ceea ce va șterge conținutul telefonului.

1. Reporniți forțat iPhone-ul

În primul rând, vă recomandăm să încercați să reporniți forțat telefonul, ceea ce va reporni software-ul dispozitivului. În majoritatea cazurilor, acest lucru ar trebui să rezolve situația și să repornească iPhone-ul blocat pe sigla Apple.

Pentru a reporni forțat un iPhone, trebuie să apăsați o combinație de butoane fizice. Cu toate acestea, fiecare generație de iPhone are butoane diferite. Vă explicăm mai jos modul în care se face atât pe smartphone-urile mai noi, cât și pe cele mai vechi.

  • iPhone 8 / iPhone SE (a doua generație) și generații mai noi: Apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului, apoi apăsați și eliberați rapid butonul de reducere a volumului. În cele din urmă, țineți apăsat butonul lateral până când iPhone-ul dvs. repornește. Asigurați-vă că eliberați imediat butonul lateral când vedeți din nou sigla Apple (odată ce telefonul începe să repornească).
  • iPhone 7 / iPod Touch (a 7-a generație): Țineți apăsat atât butonul Sus (sau butonul lateral), cât și butoanele de reducere a volumului. Nu uitați să eliberați imediat butoanele odată ce reapare logo-ul.
  • iPhone 6s / iPod Touch (a 6-a generație) și generațiile anterioare: Apăsați și țineți apăsat butoanele Acasă și Sus (sau lateral) până când logo-ul Apple dispare și apoi reapare. Eliberați butoanele imediat după reapariția siglei.

Urmând instrucțiunile de mai sus, veți reporni forțat iPhone-ul, solicitându-i să părăsească ciclul curent de blocare pe sigla Apple. Asta înseamnă că vă puteți aștepta ca logo-ul să dispară, apoi să reapară. Cu toate acestea, acordați-i câteva minute, iar iPhone-ul dvs. ar trebui să inițializeze corect.

2. Restaurează software-ul iPhone-ului tău

Dacă metoda explicată mai sus nu funcționează, este timpul să faceți o mișcare mai drastică. Va trebui să puneți telefonul în „Mod de recuperare”, care va solicita apoi iTunes să șteargă conținutul telefonului și să reinstaleze software-ul acestuia (iOS).

Iphone Stuck Apple Logo Recovery Mode

Iată ce trebuie să faceți:

1. Știți că această procedură se face prin iTunes. Dacă sunteți pe un computer Windows, asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune iTunes. Dacă sunteți pe un Mac, știți că iTunes face acum parte din Finder-ul macOS. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să vă actualizați computerul mai întâi (Apple -> Preferințe sistem -> Actualizare). Apoi, utilizați iPhone-ul pentru a intra în „Mod de recuperare”, așa cum este explicat mai jos.

  • iPhone 8 / iPhone SE (a doua generație) și generații mai noi: Țineți apăsat butonul de creștere a volumului, apoi țineți apăsat butonul de reducere a volumului. În cele din urmă, țineți apăsat butonul lateral până când vedeți ecranul modului de recuperare.
  • iPhone 7 / iPod Touch (a 7-a generație): Apăsați și țineți apăsat butonul sus (sau lateral) și butonul de reducere a volumului în același timp. Trebuie să țineți apăsate aceste două butoane până când apare ecranul modului de recuperare.
  • iPhone 6s și versiuni anterioare / iPod Touch (a 6-a generație): Apăsați și mențineți apăsate butoanele Acasă și Sus (sau lateral) până când vedeți ecranul modului de recuperare.

2. În acest moment, ar trebui să vedeți un mesaj pentru a vă conecta iPhone-ul la iTunes. Faceți acest lucru conectând telefonul la computer. De îndată ce iTunes vă detectează dispozitivul, acesta vă va întreba dacă să actualizați sau să restaurați dispozitivul. Trebuie să mergeți cu „Restaurare”.

Încă o dată, rețineți că restaurarea iPhone-ului va șterge conținutul acestuia. După ce a fost șters, telefonul va inițializa „ecranul de întâmpinare”, solicitându-vă să îl configurați de la zero. Cu toate acestea, dacă aveți copii de rezervă iCloud disponibile, veți putea să le utilizați și să continuați de unde ați rămas.

Concluzie

Sperăm că acum știți cum să reporniți un iPhone blocat pe sigla Apple. Cu toate acestea, am dori să recomandăm câteva resurse. Iată cum să remediați un ecran negru pe iPhone și cum să deblocați iPhone-ul dacă ați uitat parola.

Legate de:

  • Cele mai bune 8 hack-uri de accesibilitate pentru iPhone pe care le poate folosi toată lumea
  • Cum se remediază Face ID care nu funcționează pe problema iPhone
  • Cum să deblocați acțiunile „Atingeți înapoi” pe iPhone

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x