Come riavviare e ripristinare i tuoi AirPods Max

Cum să reporniți și să vă resetați AirPods Max

AirPods Max proaspăt lansate de la Apple sunt un adevărat exemplu de inginerie extrem de sofisticată de astăzi. Acestea sunt susținute de o gamă incredibilă de tehnologii – toate acestea ieșind din calea ta pe măsură ce intri într-un nou nivel de experiență audio. Cu toate acestea, conectivitatea lor fără efort este, de asemenea, o problemă, mai ales dacă doriți să reporniți sau să resetați AirPods Max.

Deoarece aceste căști nu au buton de pornire, Apple a creat o serie de acțiuni legate de butoanele sale existente. Și, după cum puteți ghici, vă prezentăm în acest articol cum să le folosiți pentru a reporni și a reseta AirPods Max. Deci, să sărim direct!

Reporniți vs. Resetați – Care este diferența?

Există o mare diferență între repornirea și resetarea AirPods Max. Am dori să facem un mic ocol pentru a explica la ce să ne așteptăm de la fiecare dintre aceste acțiuni.

  • Repornire: repornirea AirPods Max le face să treacă printr-un singur ciclu de alimentare, repornind în mod eficient funcționalitatea acestora. Acesta este un proces rapid și fără durere, fără consecințe negative.
  • Resetați: această acțiune vă readuce căștile la setările din fabrică, în timp ce le despărțiți de contul iCloud. Aceasta este o măsură mai drastică și vă va cere să vă împerecheați din nou AirPods Max.

Cum să reporniți AirPods Max

Când vorbim despre repornire, vorbim și despre repornire, deoarece aceștia sunt termeni interschimbabili. Dacă întâmpinați probleme legate de audio sau conectivitate, veți dori să reporniți AirPods Max în felul următor.

1. Apăsați și țineți apăsat simultan Coroana digitală și butonul de control al zgomotului. Puteți găsi aceste două butoane în partea dreaptă a căștilor.

ad-banner

2. Țineți apăsate cele două butoane până când vedeți lumina de stare clipind chihlimbar (ceea ce ar trebui să se întâmple după aproximativ 12 secunde). Veți vedea lumina de stare în partea de jos a aceleiași căști.

3. De îndată ce vedeți lumina de stare clipește chihlimbar, eliberați butoanele. Este important să eliberați imediat butoanele pentru a împiedica resetarea AirPod-urilor.

4. Acordați căștilor un minut sau două pentru a reporni. Se vor reconecta automat la dispozitivul dvs. după ce vor fi gata de utilizare. Asta este!

Cum să vă resetați AirPods Max

Dacă repornirea căștilor nu a ajutat la rezolvarea problemei pe care o întâmpinați, este timpul pentru un pas mai drastic. Iată cum să vă resetați AirPods Max.

1. Înainte de a intra în această procedură, Apple vă recomandă să încărcați căștile timp de cel puțin câteva minute. Asigurați-vă că faceți acest lucru, pentru a fi în siguranță.

Resetați Reporniți butoanele Max Airpods explicate

2. Apăsați Digital Crown și butonul de control al zgomotului și mențineți-le apăsate timp de aproximativ 15 secunde. Mai întâi veți vedea lumina de stare fulgeră chihlimbar și apoi ar trebui să devină albă. Amintiți-vă că lumina de stare va fi vizibilă în partea de jos a aceleiași căști.

3. Eliberați butoanele odată ce ledul de stare devine alb, apoi acordați-vă căștilor câteva minute pentru a finaliza singuri procedura.

4. În cele din urmă, pentru a utiliza din nou AirPods Max, va trebui să le asociați din nou cu iPhone-ul sau orice alt dispozitiv. Acest lucru se realizează prin scoaterea AirPods Max din Smart Case și ținându-le lângă dispozitivul cu care doriți să le împerecheați. Veți vedea o animație pe ecranul dispozitivului, care este locul unde finalizați procesul.

Încheierea

Acum că ați învățat cum să reporniți și să resetați AirPods Max, sperăm că v-am ajutat să rezolvați toate problemele pe care le-ați întâmpinat folosind AirPods Max.

În cele din urmă, deși vă mai avem atenția, iată câteva articole pe care le veți găsi de ajutor. Mai întâi, verificați cum puteți preveni pierderea sau furarea AirPod-urilor. Și apoi, iată cum puteți verifica durata de viață a bateriei AirPod-urilor.

Legate de:

  • Cum să opriți comutarea automată a AirPod-urilor între dispozitive
  • Cum se utilizează caracteristica de comutare automată AirPods pentru a comuta între dispozitive
  • Cum să conectați Airpods la un Mac