Cum să resetați complet sau să resetați din fabrică telefoanele inteligente Vivo?

PXL 20220923 032322075.PORTRAIT
⏱️ 3 min read

Efectuând o resetare hardware sau o resetare din fabrică pe smartphone-ul dvs. îl restabilește la setările implicite și șterge toate datele de pe acesta. Înainte de a efectua o resetare din fabrică, este esențial să faceți o copie de rezervă a datelor dvs. online sau pe un alt dispozitiv de stocare. Dacă vă confruntați cu anumite probleme pe smartphone, o resetare din fabrică poate fi utilă. De asemenea, puteți încerca să resetați setările de rețea dacă problema este legată de rețea sau de conectivitate. Spre deosebire de o resetare din fabrică, resetarea setărilor de rețea nu șterge datele de pe dispozitiv. În acest articol, vă prezentăm cele 3 moduri simple de a efectua o resetare hardware sau resetare din fabrică Vivo smartphone-uri.

Citeste si: Redmi Note 12 Pro 5G a confirmat că va fi lansat în India pe 5 ianuarie

Cum să resetați din fabrică un smartphone Vivo din Setări

Pasul 1: Deschide Setări pe smartphone-ul tău Vivo.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați „Sistem”.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați „Sistem”.

Pasul 3: Derulați în jos și atingeți „Opțiuni de resetare”.

Pasul 3: Derulați în jos și atingeți „Opțiuni de resetare”.

Pasul 4: Selectați „Ștergeți toate datele (resetarea din fabrică).”

Pasul 4: selectați „Ștergeți toate datele (resetarea din fabrică).”

Pasul 5: Introduceți PIN-ul/parola/modelul telefonului și confirmați alegerea de a efectua o resetare din fabrică.

Va dura câteva minute pentru ca telefonul să se reseteze. După resetarea din fabrică, smartphone-ul se va reporni și va trebui să vă conectați din nou folosind contul Google.

Cum să resetați complet un smartphone Vivo

Pasul 1: Folosiți tasta de pornire pentru a opri smartphone-ul.

Pasul 2: Apăsați și mențineți apăsată tasta de pornire și butonul de creștere a volumului până când apare logo-ul Vivo. Acesta este modul în care puteți intra în modul Fastboot.

Pasul 2: Țineți apăsată tasta de pornire și butonul de creștere a volumului până când apare logo-ul Vivo.  Acesta este modul în care puteți intra în modul Fastboot.  Cum să resetați complet sau să resetați din fabrică telefoanele inteligente Vivo?

Pasul 3: Utilizați tastele de volum pentru a derula în sus și în jos și tasta de pornire pentru a efectua o selecție. Selectați Modul de recuperare.

Pasul 3: Folosiți tastele de volum pentru a derula în sus și în jos și tasta de pornire pentru a face o selecție.  Selectați Modul de recuperare.  Cum să resetați complet sau să resetați din fabrică telefoanele inteligente Vivo?

Pasul 4: Selectați Ștergeți datele și introduceți PIN-ul telefonului pentru a confirma selecția.

Pasul 4: Selectați Ștergeți datele și introduceți PIN-ul telefonului pentru a confirma selecția.  Cum să resetați complet sau să resetați din fabrică telefoanele inteligente Vivo?

Toate datele vor fi șterse de pe smartphone și se va reporni în câteva minute.

Cum să resetați din fabrică smartphone-ul Vivo utilizând Găsește-mi dispozitivul

Pasul 1: Accesați „Găsiți dispozitivul meu” pagină web și conectați-vă utilizând Contul dvs. Google.

Pasul 2: Faceți clic pe „Configurați Securizare și ștergere”.

Pasul 2: Faceți clic pe „Configurați Securizare și ștergere”.

Pasul 3: Faceți clic pe „Ștergeți” în caseta de dialog pop-up.

Pasul 4: După ce resetarea din fabrică este finalizată, ecranul de blocare va apărea pe ecran. Selectați „Folosiți în schimb contul meu Google” pentru a vă conecta la dispozitiv.

Citeste si: Lansarea OnePlus 11 a fost tachinată, pentru a avea camere Hasselblad triple spate

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune modalități de a reseta hard sau de a reseta din fabrică smartphone-urile Vivo. Efectuarea unei resetari din fabrică pe smartphone-ul dvs. este esențială dacă intenționați să-l vindeți. Este cel mai simplu mod de a șterge toate datele de pe telefonul smartphone, inclusiv datele de conectare, aplicațiile și toate mediile. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x