Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung? Explicat în pași simpli.

⏱️ 5 min read

Bună, oameni buni, În acest articol, voi împărtăși câteva metode despre cum să resetați din fabrică televizorul Samsung. Veți găsi toate detaliile și metodele posibile despre cum să resetați din fabrică televizorul Samsung.

Problemă! Să rezolvăm

Este al tau televizor Samsung blocat sau înghețat la un moment dat și nu puteți urmări emisiunile preferate pe el? Pentru a scăpa de această problemă, cea mai bună soluție este să resetați televizorul Samsung la setările din fabrică. Deci, am împărtășit aici soluția despre cum să resetați din fabrică TV Samsung.

Prin resetarea televizorului Samsung, veți face televizorul să funcționeze din nou la fel ca înainte. Acest lucru va asigura că toate setările implicite ale televizorului sunt restaurate și va începe să funcționeze ca și cum ar fi nou.

De asemenea, puteți face același lucru dacă doriți să scăpați de o problemă greu de rezolvat.

De asemenea, citiți – Cum să barați în Google Docs. Ghid cu pași simpli.

O resetare din fabrică va reseta Smart TV-ul la setările implicite. Acest lucru se face de obicei atunci când există o problemă care poate fi rezolvată doar cu o resetare sau dacă doriți să o vindeți sau să o dați. Acest proces va elimina toate setările TV personalizate, inclusiv canalele reglate, înregistrările, numele de intrare personalizate, aplicațiile instalate, parolele Wi-Fi stocate etc.

Acum, permiteți-mi să vă ofer pașii despre cum să resetați din fabrică televizorul Samsung.

Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung?

Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung.

Iată pașii.

 1. Apăsați butonul de meniu de pe telecomandă. (Puteți recunoaște acest buton după cuvântul meniu sau o pictogramă care seamănă cu o casă.)
 2. Selectați opțiunea Asistență și apăsați butonul Enter. (Butonul de introducere este butonul centrat între butoanele săgeată.)
 3. Deschideți autodiagnoza. Selectați opțiunea Autodiagnostic și apăsați butonul Enter.
 4. Selectați opțiunea Resetare și apăsați butonul Enter.
 5. Dacă este necesar, introduceți codul PIN. (Dacă v-ați asigurat televizorul, acesta va cere acum un cod PIN. Introduceți codul de securitate și apăsați butonul Enter. Dacă televizorul nu vă solicită un cod PIN, puteți sări peste acest pas.)
 6. Confirmați resetarea.

Televizorul vă va întreba acum dacă sunteți sigur că doriți să resetați toate setările. Selectați Confirmare.

Notă:

Codul PIN implicit pentru smart tv Samsung este 0000.

În acest fel, televizorul se va repara singur și se va opri când se va termina. Porniți din nou televizorul pentru a vă recalibra setările.

Ați terminat. Deci, aceasta este soluția la întrebarea dvs. despre cum să resetați din fabrică televizorul Samsung.

Acum, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva alte metode despre cum să resetați din fabrică televizorul Samsung.

Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung fără PIN

În cazul în care nu vă amintiți PIN-ul de resetare al televizorului Samsung, puteți reseta televizorul fără un PIN de securitate.

 1. Opriți televizorul inteligent.
 2. Apăsați pe Mute > 8 > 2 > 4 > Pornire.
 3. Selectați resetarea din fabrică.
 4. Atingeți „da”.

Deci, aveți două metode de a reseta televizorul Samsung. Acum permiteți-mi să vă împărtășesc încă o metodă.

Cum să resetați din fabrică televizorul Samsung fără telecomandă

Este nevoie ca telecomanda TV Samsung să reseta televizorul. Dar în cazul în care nu găsiți telecomanda sau telecomanda nu funcționează perfect, iată cum să resetați din fabrică televizorul Samsung cu telecomandă.

 1. Opriți televizorul inteligent.
 2. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de aproximativ 15 secunde și așteptați ca televizorul să se pornească singur fără telecomandă.

Acum, ar trebui să vedeți televizorul resetat la setările implicite sau din fabrică fără ajutorul telecomenzii.

Cum să resetați din fabrică un televizor Samsung cu ecran negru

Ecranul negru al televizorului Samsung este obișnuit după o actualizare de firmware și acest lucru poate îngreuna resetarea televizorului inteligent din cauza ecranului negru. Cu toate acestea, urmați procedurile de mai jos pentru a afla cum să resetați din fabrică televizorul Samsung cu un ecran negru.

 1. Porniți televizorul Samsung cu ecran negru.
 2. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Ieșire” timp de 12 secunde. (În această perioadă, ledul de așteptare al televizorului inteligent va clipi scurt, fără nicio întrerupere.)
 3. Opțiunea de resetare/resetare din fabrică va apărea pe ecran.
 4. Atingeți „OK” din mesajul de avertizare pentru a reseta.

Deci, acestea sunt metodele de resetare din fabrică a televizorului Samsung.

Concluzie

Dacă aveți o mulțime de date personale și ați făcut unele configurații pe televizorul dvs. Samsung pentru a reseta, ar putea fi cea mai grea decizie. Dar când nu rămâneți fără altă opțiune decât să vă restabiliți televizorul Samsung înapoi la normal, poate merita să faceți o întoarcere pentru a învăța să vă resetați televizorul Samsung.

Prin urmare, aici, în acest articol, ați învățat cum să resetați din fabrică televizorul Samsung cu diferite metode. Sperăm că vă este de folos.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x