Cum să resetați un Nintendo Switch pentru revânzare

Come resettare un Nintendo Switch per la rivendita
⏱️ 6 min read

Consola Nintendo Switch a avut un succes imens, cu aproape 80 de milioane de unități vândute de la lansare. Chiar și cu aceste numere de vânzări, Nintendo nu se bazează pe lauri. Există zvonuri care se învârt despre o consolă Nintendo Switch actualizată la orizont. Nintendo își păstrează buzele sigilate în acest moment, dar odată cu știrile despre implicarea Nvidia, mulți din industrie cred că vine un Nintendo Switch mai puternic.

Mulți fani ai Switch-ului salivează când pun mâna pe versiunea (zvonită) „Pro” a consolei. Drept urmare, mai mult de câțiva proprietari de Switch vor căuta să își răstoarne Switch-ul pentru a câștiga niște bani pe care să-i poată plăti pentru noul strălucitor. Desigur, înainte de a vinde Nintendo Switch, veți dori să resetați din nou Nintendo Switch pentru a scăpa de datele dvs.

Ce face resetarea din fabrică a comutatorului Nintendo

Când efectuați o resetare din fabrică, toate datele de pe consolă vor fi șterse. Acest lucru restabilește efectiv comutatorul înapoi în starea în care a fost achiziționat inițial. Nu există nicio modalitate de a recupera aceste date, așa că fiți foarte atenți când efectuați această operație.

Nintendo Switch Pro Black

În timpul unei resetări din fabrică, următoarele date vor fi șterse de pe Nintendo Switch:

 • Date software
 • Date salvate
 • Capturi de ecran
 • Informații despre utilizator
 • Link cont Nintendo
 • Înregistrarea consolei dvs. ca consolă activă pentru descărcări pentru contul dvs. Nintendo (Acest lucru se întâmplă numai atunci când Switch-ul este conectat la Internet – consultați mai jos pentru mai multe informații.)
 • Toate setările de pe consolă
 • Toate informațiile înregistrate, cum ar fi istoricul erorilor

Este important să rețineți că la resetarea din fabrică a unui comutator, utilizatorii nu vor putea utiliza datele software salvate pe un card microSD. Acestea fiind spuse, capturile de ecran salvate pe un card microSD nu vor fi afectate.

Efectuarea unui comutator de fabrică pe un comutator Nintendo

Pe ecranul de întâmpinare, selectați „Setări sistem” – este pictograma care arată ca o roată dințată.

Setările ecranului de pornire Nintendo Switch

Pe ecranul Setări sistem, derulați printre opțiunile listate în coloana din stânga până când ajungeți pe „Sistem”. Selectând-o se vor deschide noi opțiuni în panoul din dreapta al ecranului. Derulați în jos și selectați „Opțiuni de formatare”. Acest lucru vă va duce la ecranul „Opțiuni de formatare”. De acolo, derulați în partea de jos și selectați „Inițializați consola”. Pe ecranul următor, derulați în jos și selectați „Următorul”.

Opțiuni de formatare Nintendo Switch

În acest moment, va apărea o fereastră pop-up care vă va spune că Nintendo Switch va încerca să se conecteze la Internet. Dacă faceți acest lucru, consola vă poate anula înregistrarea contului Nintendo cu consola Switch.

Dacă resetați din fabrică comutatorul fără a vă conecta la Internet, atunci contul dvs. Nintendo va fi în continuare asociat cu consola comutatorului. Aceasta înseamnă că orice descărcare inițiată din contul dvs. Nintendo va fi în continuare asociată cu consola care a fost resetată. Evident, acest lucru poate duce la o durere de cap uriașă dacă Switch-ul a fost deja vândut. Pentru a evita acest lucru, inițiați o resetare din fabrică numai atunci când comutatorul este conectat la Internet.

Atenție, nu se întoarce

Pe ecranul următor, veți vedea un buton roșu mare, etichetat „Inițializați”. Selectarea acestui buton va începe resetarea din fabrică. Resetarea din fabrică a unei console de comutare o va șterge de toate datele. Nu există nicio modalitate de a recupera aceste date, așa că procedați cu prudență.

Nintendo Switch Initialize Console

Odată ce resetarea din fabrică a început, acordați-i timp pentru a-și face treaba. Când va fi terminat, Nintendo Switch va fi ca în ziua în care a fost scos din cutie, gata să fie revândut.

Vânzarea dvs. din fabrică resetează Nintendo Switch

Acum că Nintendo Switch-ul tău este la fel de proaspăt ca în ziua în care a fost scos din cutie, este timpul să încasezi bani. Există mai multe căi diferite pentru a-ți vinde Switch-ul. Cel mai evident este eBay și se pot găsi o serie de console Switch second-hand care sunt vândute pe site-ul licitației. Aproape puteți garanta o vânzare folosind eBay; cu toate acestea, este posibil să nu obțineți atât de mult cât sperați dacă optați pentru o licitație tradițională.

Nu l arunca 7 moduri de a folosi la maximum vechea

Alternativ, puteți încerca întotdeauna vânzarea directă prin Craigslist sau Facebook Marketplace. Avantajul utilizării unuia dintre aceste site-uri este că vă permit să negociați un preț de vânzare acceptabil. Acestea fiind spuse, vânzările față în față pot limita sfera potențialilor cumpărători la zona dvs. locală. În plus față de piețele cunoscute precum eBay și Craigslist, există o serie de alte opțiuni pentru oamenii care doresc să-și vândă vechile electronice, cum ar fi un Nintendo Switch. Este posibil ca unele dintre aceste site-uri să nu ofere dolari de top; cu toate acestea, acestea vă garantează numerar în buzunar și ori de întoarcere rapidă.

Ești încântat de perspectiva unei noi console Nintendo Switch mai puternice? Căutați să vindeți Nintendo Switch? De ce? Spuneți-ne în comentarii!

Legate de:

 • Cum să obțineți o durată mai lungă de viață a bateriei pe comutatorul dvs. Nintendo
 • Cele mai bune aplicații Nintendo Switch care nu sunt jocuri
 • PS5 vs Xbox Series X vs. Nintendo Switch: Care este cea mai bună consolă din acest sezon de sărbători?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x