Cum să resetați ușor sau din fabrică telefoanele inteligente Xiaomi?

FRVjaWPaUAA0l J 1
⏱️ 3 min read

Mă gândesc să-ți vând Xiaomi smartphone? Mai întâi ar trebui să-l resetați la setările din fabrică. O resetare completă sau o resetare din fabrică șterge toate datele de pe smartphone-ul dvs. și le restabilește setările „din fabrică”. Cu alte cuvinte, telefonul dvs. este resetat la setările în care a fost livrat. Odată ce efectuați o resetare din fabrică, sunteți deconectat de la toate conturile și toate datele personale sunt șterse de pe dispozitiv. Acest lucru face necesară o copie de rezervă a datelor înainte de a vă reseta telefonul. În acest articol, vă arătăm cum puteți reseta hard sau din fabrică Xiaomi smartphone.

Citeste si: SENS Dwinci QLED Google TV și televizoarele Android Pikaso 4K UHD au fost lansate în India

Cum să resetați din fabrică un smartphone Xiaomi din Setări

Pasul 1: Accesați Setări și selectați „Despre telefon”.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați „Despre telefon”.

Pasul 2: Selectați „Copia de rezervă și resetare” și atingeți „Ștergeți toate datele (resetare din fabrică).”

Pasul 2: Selectați „Backup & reset” și atingeți „Ștergeți toate datele (resetare din fabrică).”  Cum să resetați ușor sau din fabrică telefoanele inteligente Xiaomi?

Pasul 3: În fereastra următoare, selectați „Ștergeți toate datele” din partea de jos a ecranului.

Pasul 3: În fereastra următoare, selectați „Ștergeți toate datele” din partea de jos a ecranului.  Cum să resetați ușor sau din fabrică telefoanele inteligente Xiaomi?

Pasul 4: Introduceți codul PIN, modelul sau parola smartphone-ului dvs.

Pasul 5: Atingeți „OK” pe toate avertismentele de rezervă.

Pasul 5: Atingeți „OK” pe toate avertismentele de rezervă.  Cum să resetați ușor sau din fabrică telefoanele inteligente Xiaomi?

Va dura câteva minute pentru ca telefonul să se reseteze. După resetarea din fabrică, smartphone-ul se va reporni și va trebui să vă conectați din nou folosind contul Google.

Cum să resetați greu un smartphone Xiaomi

Nu puteți accesa ecranul smartphone-ului dvs. Xiaomi din cauza unui ecran defect? Iată cum vă puteți reseta dispozitivul.

Pasul 1: Opriți smartphone-ul Xiaomi și apoi apăsați și mențineți apăsată tasta de pornire și butonul de creștere a volumului.

Pasul 2: Eliberați tasta de pornire odată ce apare sigla smartphone-ului, dar țineți apăsat butonul de creștere a volumului.

Pasul 3: Odată ce telefonul pornește în modul de recuperare, utilizați tastele de volum pentru a derula în jos la opțiunea „Ștergeți datele”.

Pasul 4: Apăsați tasta de pornire pentru a selecta opțiunea „Ștergeți datele”.

Pasul 5: Selectați „Ștergeți toate datele” și apăsați din nou tasta de pornire pentru a confirma selecția.

Pasul 6: După ce datele au fost șterse, selectați „Înapoi la meniul principal”.

Pasul 7: Reporniți smartphone-ul. Va fi restabilit la setările din fabrică.

Citeste si: Truecaller lansează Family Plan care acceptă până la cinci utilizatori

Concluzie

Acestea sunt cele două moduri simple în care puteți reseta hard sau resetați din fabrică un smartphone Xiaomi. O resetare hard sau resetare din fabrică șterge toate datele de pe telefonul smartphone și le restabilește setările din fabrică. Acesta este motivul pentru care este esențial să creați o copie de rezervă a datelor de pe telefon înainte de a efectua o resetare din fabrică. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x