Cum să restabiliți Registry din backup secret pe Windows 10

Cum sa restabiliti Registry din backup secret pe Windows 10
⏱️ 5 min read

Pe Windows 10, nu este niciodată o idee bună să modificați Registrul deoarece baza de date conține setări de nivel scăzut necesare pentru ca sistemul și anumite aplicații să funcționeze corect, iar cea mai mică greșeală poate împiedica pornirea dispozitivului.

Dacă ați făcut recent modificări ale setărilor de sistem sau ați instalat o actualizare cu erori care a făcut ca computerul să nu mai funcționeze, puteți recupera în continuare Windows 10 folosind o copie de rezervă ascunsă a registrului. Cu toate acestea, există o avertizare, deoarece sistemul de operare nu mai creează automat aceste copii de rezervă, trebuie să o faceți reactivați-l manual înainte de a-l putea folosi.

În acest ghid, veți învăța pașii pentru a restaura versiunea anterioară a Registrului manual din backup-ul automatizat pe Windows 10.

Important: Rețineți că modificarea fișierelor de sistem poate deteriora și mai mult instalarea dacă nu este făcută corect. Se presupune că știți ce faceți și că ați creat anterior o copie de rezervă completă a computerului dvs. Utilizați acești pași pe propriul risc.
Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Restaurați manual registrul pe Windows 10

Pentru a restaura manual Registrul pe Windows 10, urmați acești pași:

 1. Porniți computerul cu opțiuni avansate de pornire.

 2. Click pe Depanați.

 3. Click pe Opțiuni avansate.

 4. Click pe Prompt de comandă.

 5. Când dispozitivul pornește în linia de comandă, va porni X:\Windows\System32. Aceasta înseamnă că acum va trebui să vă mutați la litera unității în care este instalat Windows. Deși sistemul de operare rezidă pe C:\ unitate, această literă de unitate se poate schimba în altceva atunci când porniți computerul în modul de recuperare. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, litera de unitate este D:\. Ca rezultat, tastați următoarea comandă pentru a intra în unitatea corectă în care este instalat Windows 10 și apăsați introduce:

  d:\
 6. Tastați următoarea comandă pentru a confirma că vă aflați în unitatea corectă pentru a restabili registry și apăsați introduce:

  dir
  Prompt de comandă în pornire avansată

  Vă aflați în litera de unitate corectă dacă vedeți folderul Windows. Dacă nu, reveniți la pasul nr 5 și încercați o altă literă de unitate.

 7. Tastați următoarea comandă pentru a intra în Sistem32 folder și apăsați introduce:

  cd d:\windows\system32

  Schimbare D în comanda cu litera de unitate corectă pentru scenariul dvs.

  folderul de configurare Windows 10
  folderul de configurare Windows 10

 8. Tastați următoarea comandă pentru a crea un folder pentru fișierele de rezervă temporare în folderul de configurare, care se întâmplă și să stocheze o copie a Registrului și apăsați introduce:

  mkdir configBak
 9. Tastați următoarea comandă pentru a crea o copie de rezervă temporară a fișierelor din fișierul config folder și apăsați introduce:

  copy config configBak

  Efectuarea unei copii de rezervă a Registrului pe Windows 10
  Efectuarea unei copii de rezervă a Registrului pe Windows 10

 10. Tastați următoarea comandă pentru a vă deplasa în interiorul RegBack, care conține o copie de rezervă a Registrului și apăsați introduce:

  cd config\RegBack
 11. Tastați următoarea comandă pentru a confirma conținutul fișierului RegBack folder și apăsați introduce:

  dir
  Conținutul folderului RegBack
  Conținutul folderului RegBack
  Avertizare: După executarea dir comandă, dimensiunea fișierului (SISTEM, SOFTWARE, SAM, SECURITATE, DEFAULT) ar trebui să fie similară cu cele pe care le vedeți în captură de ecran. Dacă se afișează vreunul dintre fișiere 0, face NU continua ca nu veți putea să vă reparați instalarea Windows 10, iar dispozitivul dvs. poate opri pornirea.
 12. Tastați următoarea comandă pentru a copia fișierele din RegBack folderul către config folder, restaurați Registrul Windows 10 și apăsați introduce si Y tastați fiecare întrebare pentru a confirma:

  copy * ..\*

  Restaurarea registrului din backupul său
  Restaurarea registrului din backup-ul său pe Windows 10

 13. Apasă pe Închide butonul (X) din dreapta sus.

După ce ați finalizat pașii, computerul se va reporni, iar Windows 10 ar trebui să pornească corect.

Ne concentrăm acest ghid pe Windows 10, dar conceptul ar trebui să funcționeze și pe Windows 8.1 și Windows 7.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x