Cum să restaurați filele închise în diferite browsere [Quick Tips]

Cum să restaurați filele închise în diferite browsere [Quick Tips]
⏱️ 4 min read

Închiderea accidentală a unei file din browserul dvs. este extrem de obișnuită. Ai intenția de a face doar clic pe o filă, dar în loc să o închizi. Următorul este modul în care vă puteți recupera fila în diferite browsere.

Cum se recuperează filele închise accidental în Chrome

Pentru a deschide ultima filă pe care ați închis-o, pur și simplu faceți clic dreapta pe ultima bară de filă. În partea de jos veți vedea opțiunea de a deschide ultima filă închisă.

Făcând clic pe el o singură dată, se va deschide o singură filă. Dacă ați închis mai multe file, repetați procesul și filele vor apărea în ordinea în care le-ați închis. Veți obține, de asemenea, aceleași opțiuni dacă faceți clic pe spațiul din partea laterală a filei.

De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură Ctrl + Schimb + T. Funcționează la fel ca opțiunea anterioară și, de asemenea, va deschide filele în ordinea în care le-ați închis repetând procesul.

Erorile pot apărea în cel mai rău moment posibil. Dacă Chrome nu vă oferă opțiunea de a deschide ultima filă închisă, puteți căuta acea adresă URL în istoricul Chrome.

Faceți clic pe cele trei puncte verticale și mutați cursorul la opțiunea Istoric. În stânga va apărea un nou meniu care vă arată toate site-urile pe care le-ați vizitat. Doar parcurgeți lista și faceți clic pe cea pe care ați închis-o accidental.

Cum se redeschide filele închise în Firefox

De asemenea, puteți recupera filele închise în Firefox. Procesul este la fel de ușor ca în Chrome. Faceți clic dreapta pe ultima filă și faceți clic pe „Anulați Închidere filă”. La fel ca Chrome, repetați procesul până când deschideți toate filele dorite.

open-firefox

Pentru a vizualiza istoricul Firefox, faceți clic pe pictograma hamburger și alegeți Istoric.

Firefox vă poate arăta, de asemenea, istoricul browserului pentru lunile anterioare. În cazul în care ați închis o filă de pe un site și ați renunțat la acesta, faceți clic pe pictograma hamburger și faceți clic pe „Vizualizați bara laterală a istoricului”.

deschis-lung-istorie

În stânga veți vedea lunile în care ați folosit Firefox. Faceți clic pe luna care vă interesează și veți vedea toate site-urile pe care le-ați vizitat în acea lună. Parcurgeți istoricul și vedeți dacă puteți găsi acel site care vă interesează.

Recuperați rapid filele închise din Opera Browser

Recuperarea filelor închise în Opera este și mai ușoară. Faceți clic pe meniul filelor, iar opțiunea de recuperare a filelor închise va fi prima în jos. Puteți utiliza, de asemenea, Ctrl + Schimb + T combinație de tastatură și cu Opera.

Meniul filelor vă va afișa numai filele care au fost închise recent, dar dacă este necesar să recuperați o filă mai veche, este posibil și acest lucru. Faceți clic pe pictograma Opera din partea stângă sus. Opțiunea Istoric va fi spre partea de jos.

Când se deschide, puteți vedea istoricul de navigare de astăzi, de ieri și mai vechi. Ar fi fost bine dacă Opera ar fi avut un calendar și ați putea face clic pe ziua dorită, dar sperăm că va veni în viitorul apropiat.

operă deschisă

De asemenea, puteți utiliza bara de căutare a istoricului pentru a găsi fila pe care ați închis-o. Dacă vă amintiți un anumit cuvânt, trebuie doar să tastați cuvântul pe care îl amintiți și orice site pe care l-ați vizitat care are acel cuvânt în adresa URL va apărea.

Cum se deschid filele închise în Microsoft Edge

Deschiderea ultimei file pe care ați închis-o este, de asemenea, o sarcină ușoară în Microsoft Edge. Faceți clic dreapta pe ultima filă pe care ați deschis-o. Căutați opțiunea „Redeschideți fila închisă” și faceți clic pe ea. Făcând asta o singură dată, veți deschide ultima filă pe care ați închis-o, dar dacă trebuie să deschideți mai multe, repetați procesul.

Edge-Deschis-Închis

Dacă aveți nevoie să recuperați întreaga sesiune de file, faceți clic pe cele trei puncte verticale și accesați Setările browserului. Faceți clic pe meniul derulant al opțiunii „Deschideți Microsoft Edge With” și alegeți „Pagini anterioare”. Aceasta va deschide toate filele pe care le-ați închis în ultima dvs. sesiune.

Filele Edge-Closed

Concluzie

Spune adio acelor atacuri de panică atunci când închizi o filă importantă. După cum puteți vedea, este foarte ușor să le recuperați, chiar dacă a trecut mai mult de o săptămână de când l-ați închis. Care este cea mai importantă filă pe care ați închis-o? Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x