Cum să retrogradați o aplicație Android dacă nu vă place actualizarea

Cum să retrogradați o aplicație Android dacă nu vă place actualizarea
⏱️ 4 min read

Cea mai recentă versiune a unei aplicații poate fi problematică din mai multe motive. Actualizările pot elimina caracteristici importante sau s-ar putea să nu fie concepute având în vedere sistemul dvs. de operare. Uneori, telefonul dvs. nu poate gestiona o versiune buggy și este enervant dacă este o aplicație pe care o utilizați frecvent. Nu veți putea retrograda o aplicație Android direct din Magazin Play și va fi nevoie de un pic de căutare pentru a găsi fișierul potrivit.

Unele aplicații se vor actualiza automat, lăsându-vă fără opțiuni în acest sens. Chiar dacă sunteți neînrădăcinați, puteți obține înapoi versiunea mai veche înapoi, dacă aveți nevoie. De obicei, cel mai bine este să downgradeți în întregime aplicația, așa că iată un ghid care arată cea mai bună metodă pentru a face treaba, împreună cu tot ce trebuie să știți.

Downgrade-ul aplicațiilor Android

După ce găsiți o versiune mai veche a aplicației online, o puteți descărca și transfera pe dispozitivul dvs. (Dacă aveți versiunea corectă pe un alt dispozitiv, puteți transfera pur și simplu fișierul.)

Veți căuta un Fișier APK. Acesta este tipul de fișier pentru toate aplicațiile Android. Nu uitați să aveți grijă atunci când descărcați fișiere de pe Internet, deoarece acestea pot uneori să vină cu malware atașat. Din păcate, este singura modalitate de a obține versiuni mai vechi gratuit.

Oglindă APK este site-ul pe care l-am folosit și au reputația că au fișiere bune. Există puține șanse de malware deoarece site-ul a fost creat de Android Police. Site-ul oferă fișiere curate special pentru downgrade-ul aplicațiilor, deci nu există prea mult pericol. Se ocupă doar de aplicații legitime, așa că va trebui să căutați în altă parte pentru orice altceva. Oamenii sunt deseori surprinși atunci când nu există alte opțiuni disponibile, așa că faceți verificări înainte de a începe să descărcați fișiere de pe un site web prost.

Retrasarea unei aplicații Android

1. Primul lucru de făcut este să găsiți fișierul pe care îl căutați. Va trebui să verificați versiunea corectă a aplicației și să o căutați pe web folosind telefonul sau browserul computerului pentru a găsi fișierul. (Este probabil mai ușor să folosiți un computer.)

2. După ce ați găsit fișierul corect, descărcați și mutați APK-ul pe telefon.

3. Dezinstalați aplicația originală de pe dispozitiv.

4. Deschideți un Aplicația Manager fișiere de pe telefon și navigați la descărcare.

5. Atingeți-l pentru a-l deschide și se va instala pe dispozitiv. (Este posibil să trebuiască să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute.) Acest lucru se poate face prin deschiderea meniului Setări și verificarea oricăruia Aplicații sau Securitate.

downgrade-android-app-enable-install-from-unknown-source

6. Când deschideți aplicația, va fi acum versiunea pe care ați descărcat-o din fișierul APK. Asta este tot ce trebuie pentru a face treaba.

(Asigurați-vă că dezactivați actualizarea automată a aplicațiilor în setările dvs., dacă este necesar. Iată un ghid dacă nu sunteți sigur cum să o faceți.)

Concluzie

Este păcat că nu poți doar să downgradezi aplicațiile direct din Play Store și ar fi bine dacă ar lansa o modalitate de a face acest lucru în viitor. În prezent, nu există planuri, dar putem spera întotdeauna la o soluție mai rapidă.

Există întotdeauna un pericol în ceea ce privește descărcarea fișierelor găsite pe Internet, dar este adesea singura modalitate de a obține exact ceea ce aveți nevoie. Există încă câteva site-uri web de încredere dacă știi unde să cauți, dar fii precaut. Puteți descărca software antivirus pentru dispozitivul dvs. dacă sunteți îngrijorat, dar APK Mirror este încă o resursă excelentă la care să apelați.

Este un proces ușor consumator de timp, dar merită dacă o aplicație continuă să se blocheze sau dacă vă lipsește o versiune mai veche, fără reclame, a ceva pe care îl utilizați în fiecare zi. Puteți face backup pentru aplicații importante dacă vă faceți griji că veți pierde ceva în viitor, dar cel puțin acum veți putea descărca și instala orice versiuni anterioare, cu puține sau fără probleme. (Asigurați-vă că dezactivați actualizările automate în Play Store când ați terminat.)

Desigur, versiunile mai vechi ale aplicațiilor sunt mai susceptibile la hacks și probleme, deoarece suportul încetează, deci asigurați-vă că vă păstrați datele personale în pază. Probabil că este mai bine să te uiți la acele aplicații antivirus, dacă o faci.

Credit de imagine: Aplicații pentru sănătate pentru tablete Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x