Cum să retrogradați Windows 10 și să reinstalați Windows 7

Cum să retrogradați Windows 10 și să reinstalați Windows 7
⏱️ 4 min read

Nu toată lumea iubește Windows 10. Mulți oameni au făcut upgrade la Windows 7 și l-au regretat. Este posibil să nu funcționeze cu software-ul dvs. preferat (și poate vechi) și pare să atârne frecvent. Dacă faceți parte din această tabără și căutați modalități de a reveni la Windows 7, iată o detaliere a modului de degradare a Windows 10 și a reinstalării Windows 7 pe computerul dvs.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Reveniți la Windows 7

Puteți utiliza această opțiune numai dacă ați făcut upgrade la Windows 10 din Windows 7. Rețineți că această metodă nu va funcționa dacă ați făcut o reinstalare curată sau dacă ați executat Windows 10 mai mult de treizeci de zile.

Pentru a începe, apăsați pe Victorie + Eu așa cum se arată în imaginea de mai jos pentru a apela meniul Setări.

Sau utilizați meniul Start pentru a accesa meniul Setări.

reinstalați-windows-7-din-windows-10-menu-start

Când se deschide meniul Setări, faceți clic pe „Actualizări și valori mobiliare”, urmat de „Recuperare”. Va apărea o opțiune pentru „Reveniți la Windows 7”.

reinstalați-windows-7-din-windows-10-reinstalați

Faceți clic pe „Începeți” pentru a elimina Windows 10 de pe computer. Întrebarea „De ce te întorci?” va arăta. Alegeți orice opțiune vi se potrivește și faceți clic pe „Următorul”.

reinstalați-windows-7-from-windows-10-why-go-back

Veți obține în schimb o opțiune pentru actualizarea Windows 10. Va apărea, de asemenea, un memento pentru a vă dezactiva parola. În cele din urmă, va apărea butonul „Reveniți la Windows 7”. Apasa pe el.

reinstalați-windows-7-din-windows-10-go-back

PC-ul dvs. va fi retrogradat la Windows 7. Procesarea va dura un timp.

Reinstalați Windows 7 utilizând un ISO

Uneori Windows 10 nu vă va oferi opțiunea de a trece la Windows 7. Această situație poate fi rezultatul faptului că Windows 10 este mai vechi sau pentru că a apărut o eroare la actualizare. În acest caz, va trebui să faceți o instalare curată a Windows.

Puteți utiliza discul de instalare sau un fișier ISO pentru a reinstala Windows 7. Un fișier ISO este un fișier imagine care funcționează ca și cum ați fi introdus discul de instalare original în computer.

Pentru acest proces, utilizați codul și discul de instalare Windows 7 – discul care a venit împreună cu computerul sau cu software-ul Windows 7 când l-ați cumpărat. Verificați baza PC-ului dvs. pentru un autocolant „Certificate of Authenticity” pentru a găsi cheia produsului.

Cheia de produs poate fi, de asemenea, în compartimentul bateriei. Uneori, Microsoft îl trimite ca parte a e-mailului dvs. de bun venit după ce ați cumpărat computerul sau sistemul de operare Windows. Dacă discul de instalare este pierdut, utilizați fișierul ISO Microsoft care pot fi descărcate de pe site-ul lor web.

reinstalați-windows-7-from-windows-10-iso-image-files

În primul rând, copiați datele computerului pe un disc extern. Asigurați-vă că vă cunoașteți Cerințe de sistem. De asemenea, va trebui să aveți câteva lucruri la îndemână pentru a obține fișierul ISO.

  • cheie de produs din Windows 7 (Windows 10 nu folosește o cheie de produs)
  • O conexiune la internet
  • Spațiu de stocare a datelor de pe computer, unitate externă sau stocare USB, care este suficient pentru fișierul ISO
  • Un DVD gol sau spațiu de stocare extern care are cel puțin 4 gigaocteți de spațiu de stocare

Odată ajuns pe site-ul Microsoft, introduceți cheia de produs Windows 7 și faceți clic pe „Verificați”. Alegeți limba produsului și dacă PC-ul dvs. este pe 32 de biți sau pe 64 de biți.

reinstalați-windows-7-din-windows-10-cheie-produs

Faceți o copie de rezervă a datelor pe un disc extern. Dacă aveți un fișier ISO, atunci veți avea nevoie de Instrument de descărcare USB / DVD pentru Windows pentru a crea o unitate USB / DVD bootabilă.

Cu fișierul ISO Windows pe spațiul de stocare extern, rulați „Instrumentul de descărcare DVD DVD” pentru a instala Windows 7 direct de pe acea unitate DVD externă. Dacă computerul dvs. nu are unitate DVD, utilizați o unitate USB. Porniți Windows 7 din acesta și cereți-i să suprascrie Windows 10.

Încheierea

Cele două opțiuni furnizate mai sus facilitează reinstalarea Windows 7 dacă sunteți în prezent pe Windows 10.

Prima metodă funcționează (downgrade direct) numai dacă ați făcut upgrade la Windows 10 de la Windows 7 în ultimele treizeci de zile. Utilizați a doua opțiune – fișier ISO sau instalați Windows curat – dacă cealaltă nu este disponibilă. De asemenea, nu uitați să faceți o copie de rezervă mai întâi a tuturor datelor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x