Cum să reutilizați și să combinați Google Forms cu FormRecycler

Cum să reutilizați și să combinați Google Forms cu FormRecycler
⏱️ 3 min read

Formularele Google este utilizat la crearea de sondaje, teste, întâlniri RSVP, cereri de locuri de muncă, formulare de cerere de comandă și multe alte tipuri de aplicații. Dacă utilizați frecvent această aplicație, este posibil să fi reutilizat câteva dintre întrebările dvs. anterioare.

FormRecycler este o aplicație GSuite uimitoare, care vă ajută să completați câmpurile formularului în mod intuitiv, reutilizând întrebările din formularele anterioare cât doriți. Vom arăta în acest articol cum poate fi utilizat pentru a combina mai multe formulare Google.

Instalarea FormRecycler

Când importați întrebări direct folosind Google Forms, nu puteți vedea detaliile interioare ale unei întrebări, cum ar fi descrierea text a casetelor de selectare. Aici FormRecycler vă poate ajuta, deoarece oferă o vedere de ansamblu a tuturor întrebărilor de care aveți nevoie pentru a crea / edita formularele mai rapid.

Pentru a instala FormRecycler, conectați-vă cu contul dvs. GSuite și vizitați acest link. Odată instalat, acesta va funcționa cu ușurință de pe Google Drive și este disponibil ca supliment cu Google Forms.

Formular de reciclare la aplicațiile Gsuite

Combinarea întrebărilor din alte formulare Google cu FormRecycler

Următorul formular de testare prezintă un exemplu de formular care va fi reciclat folosind aplicația. Este un chestionar tipic pentru interviu cu domenii precum numele solicitantului, calificările educaționale, sexul, hobby-urile și descrierea.

Formular de testare Formulare Google create

Să combinăm seturile de date de mai sus într-o nouă formă. Pentru aceasta, accesați Formulare Google și selectați un „nou formular gol”. Pentru a-l completa cu întrebări din alt șablon, faceți clic pe pictograma „add-on” din dreapta sus și selectați „FormRecycler”.

Reciclare formular de locație Google Forms Add On

În pasul următor, dați clic pe „Reciclați întrebările formularului”. După aceea, puteți importa întrebările mai vechi în formularul curent.

Reciclare formular Întrebări formular Reciclator

Durează doar câteva secunde pentru ca aplicația FormCycler să afișeze toate formularele existente. Am selectat exemplul „Test Form 1”, care a fost creat mai devreme.

Selectați formularul pentru întrebări de reciclare

Acum faceți clic pe „selectați”, iar aplicația FormCycler va începe reciclarea întrebărilor din formularul selectat în formularul dvs. existent.

Caracteristica formularului de reciclare a întrebărilor

Odată ce a lansat populația, puteți selecta întrebările preferate și le puteți elimina pe cele de care nu mai aveți nevoie. Spre deosebire de funcția de import direct din Google Forms, aici puteți vedea toate întrebările și răspunsurile cu detalii vii. Faceți clic pe „Inserați întrebări” pentru a continua mai departe.

Întrebări reciclate Formular de reciclare

Din nou, durează doar câteva secunde pentru ca întrebările să completeze formularul dvs. existent.

Introduceți formularul de reciclare a întrebărilor

Acum puteți vedea că întrebările din vechiul formular Google au fost combinate cu formularul curent. Puteți edita în continuare șablonul pe baza oricăror noi criterii.

Dacă aveți obiceiul de a circula tipuri similare de formulare săptămânal sau lunar, este recomandat să salvați formularul Google actual ca iterație, astfel încât să puteți urmări ultimele intrări.

Întrebări reciclate folosind formularul de reciclare

Cu FormRecycler, nu există nicio limită la numărul de formulare Google pe care le puteți importa într-unul existent.

Adăugarea mai multor formulare într-un singur formular Google folosind reciclatorul formularelor

Versiunea FormRecyler Premium

În prezent, FormRecycler stabilește o limită săptămânală de maximum 50 de întrebări care pot fi reciclate gratuit. Funcționează pentru mulți oameni, dar dacă doriți să reciclați mai mult decât limita stabilită, va trebui să alegeți un plan plătit care costă anual 24 USD.

Formular Recycler Versiune plătită

Concluzie

Deși există opțiunea de a importa întrebări direct din Formulare Google, poate fi dificil să navigați, deoarece nu puteți vizualiza întreaga formulă. Deci, atunci când importați întrebările, trebuie să ștergeți manual intrările duplicate.

Prin urmare, FormRecycler este o aplicație cu adevărat minunată, care vă ajută să lucrați inteligent cu mai multe forme pentru a crea una recentă, care are toate experiențele de învățare anterioare.

Ați mai folosit FormRecycler înainte? Distribuiți cu noi în comentarii dacă vi s-a părut util.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x