Cum să rezolvați eroarea „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori” în Gmail

Cum să rezolvați eroarea „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori” în Gmail
⏱️ 7 min read

Dacă utilizați Gmail pe mai multe dispozitive, uneori nu vă permite să vă conectați. Este posibil să vedeți acest mesaj de eroare: „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori. Pentru propria dvs. protecție, nu vă puteți conecta acum. ” Confruntat recent cu această problemă, am fost blocat din contul meu Google principal timp de aproape trei zile. Dacă vă aflați într-o situație similară, urmați pașii de mai jos pentru a remedia problema și a redobândi accesul la Gmail.

De ce Gmail afișează starea „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori”

Cauza principală a erorii „ați încercat să vă conectați de prea multe ori” este aceea că este posibil să vă fi eliminat numărul de telefon din contul Google pentru o mai mare confidențialitate. Acest lucru face ca dispozitivul dvs. să nu poată fi recunoscut pentru serverele Google. Este un fenomen complet nou, deoarece chiar și în trecutul recent, ați putea renunța la furnizarea unui număr de telefon pentru Google. Această opțiune nu mai există din motive de securitate.

Chiar dacă este posibil să fi furnizat un număr de telefon, este posibil să întâmpinați o problemă similară dacă ați dezactivat verificarea în doi pași urmată de ștergerea cookie-urilor de pe dispozitiv. În această variantă a erorii, scrie „prea multe încercări eșuate”, iar codul de verificare pentru numărul de telefon este în gri.

Chiar și după câteva ore sau chiar zile, mesajul continuă să se repete pe dispozitivul cu probleme, fără să aibă niciun scop. S-ar putea să vă aflați blocat din propriul dvs. cont Gmail dacă v-ați fi deconectat din toate dispozitivele cu neglijență înainte ca problema să apară. Cu toate acestea, recuperarea contului nu este atât de dificilă.

Soluția 1: Așteptați 24 de ore

Cea mai bună soluție într-o astfel de situație este să uitați de contul dvs. Gmail pentru o perioadă de timp. Poate varia de la câteva ore până la o zi sau mai mult. Dacă ați avut un telefon salvat în contul dvs. pentru recuperare, atunci după aproximativ șase ore aproximativ, este posibil să primiți un cod de verificare pentru recuperare sau să vi se solicite să confirmați numărul de telefon de recuperare.

Codul de verificare Gmail Prea multe încercări

Dacă vă conectați cu solicitări Google, asigurați-vă că nu pierdeți accesul la dispozitiv. Acest lucru poate crea probleme grave dacă vă pierdeți telefonul sau dacă acesta se deteriorează brusc. Dar acel dispozitiv continuă să rămână în evidența Google pentru totdeauna până când îl înlocuiți și va fi utilizat pentru autentificare viitoare chiar și atunci când nu mai folosiți acel telefon. Pentru a evita o astfel de situație, este mai sigur să stai departe de solicitările Google și să folosești coduri de verificare pentru accesul la autentificare.

Soluția 2: activați verificarea în doi pași

Dacă aveți activat Google pe un dispozitiv, dar vă aflați blocat de altul, puteți modifica setările de autentificare cu doi factori pe primul pentru a-l debloca pe cel din urmă. Mergi la acest link care gestionează setările contului Google. Va arăta că conectarea cu verificarea în doi pași a fost dezactivată. Trebuie să îl reporniți pentru a recupera accesul la dispozitivele blocate. Faceți clic pe „Gestionați setările” pentru a configura acest lucru.

Gmail prea multe încercări Gestionează setările

În pasul următor, vi se va cere să vă semnați cu adresa de e-mail și parola urmată de un ecran de configurare a telefonului. Ar trebui să puteți utiliza un telefon cu arzător dacă nu doriți să vă despărțiți de numărul dvs. de telefon real.

Gmail Prea multe încercări de configurare a telefonului

Odată ce verificarea în doi pași a fost configurată pe un dispozitiv conectat, este surprinzător de ușor să redobândiți accesul la Gmail pe un dispozitiv blocat. Ștergeți cookie-urile și încercați să accesați contul dvs. Gmail printr-un ID de utilizator și o parolă. Apoi veți fi întâmpinat de ecranul codului de verificare din secțiunea anterioară. Puteți continua să eliminați verificarea în doi pași, atâta timp cât sunteți conectat la Gmail pe cel puțin un browser și dispozitiv (de preferință telefonul dvs.).

Soluția 3: recuperarea contului Google

V-ați eliminat complet numărul de telefon de pe Google? În acest caz, singura opțiune este să alegeți recuperarea completă a contului Google la acest link. Vi se va cere să introduceți cea mai recentă parolă pe care o amintiți, urmată de un număr de telefon. Chiar dacă nu l-ați dorit, Google nu vă elimină niciodată numărul de telefon cu adevărat din baza sa de date, deoarece acest lucru este folosit pentru recuperarea contului.

Gmail a încercat prea multe coduri de verificare Google prin e-mail

După verificarea telefonică prin text, veți primi un cod de verificare pe e-mailul de rezervă cu contul dvs. Google. Introduceți acest cod pe link și Google vă va trimite un alt mesaj pe e-mailul de rezervă după șase ore pentru a schimba parola Google. De îndată ce vă conectați din nou cu noua parolă, nu uitați să adăugați un număr de telefon de recuperare pentru a preveni problemele de conectare viitoare.

Cele mai bune practici pentru a evita blocarea de la Google

A fost o perioadă în care să ai o parolă puternică și să fii suficientă pentru a-ți securiza contul Google. Dar nu mai este posibil să gestionați accesul fără un telefon astăzi. Pentru a evita blocarea contului dvs. Gmail prin mesajul „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori”, urmați sfaturile de bune practici de mai jos:

  • Rămâneți întotdeauna conectat la Google cu cel puțin un dispozitiv: acest lucru va fi util pentru accesul rapid la cont. Telefoanele sunt cele mai bune.
  • Utilizați funcția „Adăugați un alt cont” de la Google: dacă aveți nevoie de un cont Google pentru serviciu sau alt motiv, combinați-l ca un cont secundar într-un alt cont principal.
  • Activați accesul Gmail pe o aplicație desktop: dacă aveți Gmail activat pe o aplicație desktop, cum ar fi Thunderbird sau Outlook, puteți ocoli nevoile de autentificare cu doi factori. Cu toate acestea, veți fi restricționat la un singur dispozitiv.

Dacă nu ați primit mesajul „Ați încercat să vă conectați de prea multe ori” atunci când încercați să accesați Gmail, dar v-ați confruntat cu alte probleme de conectare sau Gmail nu funcționează corect, iată câteva soluții la problemele obișnuite.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...