Cum să rulați aplicații iOS pe un dispozitiv Android

Cum să rulați aplicații iOS pe un dispozitiv Android
⏱️ 4 min read

Există multe aplicații disponibile pentru Android, iOS sau sistemele de operare Windows pentru dispozitive mobile. Cu toate acestea, puteți. găsiți-vă într-o situație în care doriți să rulați o anumită aplicație iOS, dar să aveți doar un dispozitiv Android. Acest articol vă va arăta cum puteți rula o aplicație iOS pe un dispozitiv Android.

Appetize.io (bazat pe browser)

Una dintre cele mai simple modalități de a rula o aplicație iOS pe dispozitivul dvs. Android fără a instala nicio aplicație este utilizarea Appetize.io în browserul telefonului. Acesta este un emulator online care va lansa un dispozitiv de tip iOS, completat cu aspectul iOS.

1. Deschideți browserul telefonului și vizitați Appetize.io.

2. Când se încarcă, va fi afișat ecranul de mai jos; faceți clic pe butonul „Faceți clic pentru a juca”.

3. Aceasta deschide iOS, permițându-vă să rulați orice aplicație iOS aici. Pentru a rula aplicația iOS, o puteți încărca pe site și va fi disponibilă pentru a rula.

online-ios-emulatorrun

Aplicații iOS Emulator pentru Android

Există mai multe emulatoare iOS care sunt disponibile pentru Android, ceea ce face posibilă rularea aplicațiilor iOS pe Android. Cele mai frecvente aplicații sunt aplicațiile Cider și iEMU pentru Android. Pentru a rula aceste emulatoare, veți avea nevoie de următoarele pe dispozitiv:

  • Cel puțin 512 MB de RAM disponibil
  • Versiunea Android 2.3 sau o versiune ulterioară
  • O cantitate considerabilă de spațiu pe dispozitiv, deoarece iEMU ocupă până la 60 MB spațiu în timp ce aplicația Cider ocupă până la 12 MB

Emulator iEMU

Emulatorul iEMU este unul dintre cei mai buni emulatori pentru a rula aplicații iOS pe Android. Poate fi descărcat, instalat și utilizat cu ușurință. Descarcă-l aici și urmați pașii de mai jos.

1. Dacă ați descărcat fișierul apk utilizând computerul, va trebui să transferați fișierul pe dispozitivul dvs. Android. Va dura aproximativ 60 MB de spațiu.

2. Accesați Setările dispozitivului dvs. Android, apoi navigați la Setări de securitate și activați „Permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute”.

surse necunoscute

3. Navigați la locul unde aveți stocat fișierul apk iEMU și atingeți-l pentru instalare.

După instalarea cu succes a emulatorului, verificați aplicațiile instalate; veți vedea o aplicație numită AIO Downloader. (A doua aplicație din captura de ecran de mai jos.) Apăsați pe ea pentru a o rula.

Această aplicație vă va permite să descărcați aplicații iOS și să le rulați folosind emulatorul. În cazul meu am descărcat aplicația iMusic. Descărcați aplicația iOS la alegere și bucurați-vă de rularea și utilizarea acesteia pe dispozitivul dvs. Android.

descărcare iosapp

Singurul dezavantaj asociat acestui emulator este că acceptă doar fișiere .zip și .ipas.

Aplicația Cidru

Cider este o altă aplicație care rulează aplicații iOS pe un dispozitiv Android. Această aplicație a fost dezvoltată de un grup de studenți care susțin că atât Android cât și iOS rulează pe hardware rulat de ARM. Aplicația este încă în stadiul de cercetare avansată, dar funcționează bine. Cu toate acestea, are un dezavantaj în comparație cu emulatorul iEMU – nu are suport pentru GPS, Bluetooth sau alte servicii de localizare.

Primul lucru de făcut este descărcați fișierul apk Cider. La finalizarea descărcării, transferați fișierul pe dispozitivul dvs. Android și instalați-l.

La instalarea cu succes, accesați sertarul de aplicații al dispozitivului dvs. și localizați aplicația Cider. Atingeți-l pentru a-l lansa. Aceasta deschide emulatorul de unde puteți descărca și rula aplicații iOS. Am descărcat aplicația de mesagerie iOS care a funcționat în același mod în care funcționează pe iOS.

iosemulator-cidru3

iosemulator-cidru1

iosemulator-cidru2

Datorită aplicațiilor menționate mai sus, acum este mai ușor să rulați aplicații iOS pe un dispozitiv Android. Un lucru de remarcat este că nu toate aplicațiile iOS sunt acceptate și va trebui să utilizați încercări și erori pentru a vedea dacă aplicațiile pe care le doriți funcționează pe telefon.

Doriți să explorați în continuare aplicații interesante pe Android? Vedeți lista noastră cu cele mai bune aplicații gratuite de descărcare de muzică pentru Android. De asemenea, aruncați o privire la cele mai bune jocuri ascunse în diferite servicii Google.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x