Cum să salvați un număr în timpul unui apel telefonic pe Android

Cum să salvați un număr în timpul unui apel telefonic pe Android
⏱️ 2 min read

De multe ori, în timp ce vorbiți la un apel telefonic, trebuie să notați un număr care se spune de la celălalt capăt al apelului. În astfel de momente, ceea ce fac majoritatea oamenilor este să caute un stilou și o hârtie pentru a nota numărul care pare mai mult o sarcină tradițională în această lume modernă, iar găsirea acestor două lucruri nu este mai puțin decât o durere de cap.

Din fericire, atâta timp cât aveți un telefon Android, puteți utiliza o aplicație din magazinul Google Play pentru a nota numerele cu ușurință în timpul unui apel. Aplicația înlocuiește stiloul și hârtia și vă oferă o interfață pentru a nota orice doriți să notați.

Dacă asta funcționează pentru tine, iată cum să faci asta.

Salvarea unui număr în timpul unui apel telefonic

Pentru a face acest lucru, veți utiliza o aplicație gratuită numită Call Writer care poate fi descărcată din magazinul Google Play.

1. Lansați Google Play și căutați și instalați Apelați scriitorul aplicație. Lansați aplicația după ce este instalată.

2. Următorul este ceea ce veți vedea când lansați aplicația pentru prima dată. Aici puteți vedea numerele sau orice alte informații pe care le-ați notat în timpul unui apel telefonic. Lista ar trebui să fie acum goală, deoarece nu ați folosit încă aplicația. Închideți aplicația pentru moment.

3. Rugați pe cineva să vă sune pe telefonul dvs. și veți vedea pictograma Scriitor de apeluri pe ecran. Atingeți-l pentru a începe să luați note.

callwriter-icon

4. Veți obține o interfață care arată ca următoarea imagine pentru a nota informațiile. Puteți nota numerele, e-mailurile și hyperlinkurile aici și vor avea link-uri pentru a le lansa automat cu aplicațiile corespunzătoare. De exemplu, dacă copiați un număr de telefon, atingând pe acesta îl veți lansa în aplicația de apelare.

Aceste detalii vor fi salvate chiar în aplicația Call Writer.

callwriter-interface

5. Dacă doriți să modificați setările aplicației pentru a se potrivi nevoilor dvs., puteți lansa aplicația și apoi accesați Setări.

Deși setările implicite sunt bune pentru a începe cu aplicația, vă recomandăm să le reglați. Poate doriți o radieră de dimensiuni mai mari sau poate nu doriți ca aplicația să vă trimită notificări. Doar comutați opțiunea și aceasta ar trebui să activeze / dezactiveze.

setări callwriter

A fost mult mai ușor decât metoda stiloului și a hârtiei, nu-i așa?

Concluzie

Dacă de multe ori vă aflați primind informații în absența unui stilou și a unei hârtii, aplicația de mai sus ar trebui să vă fie de ajutor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x