Cum să scăpați un PIN în Apple Maps pe iPhone

Cum să scăpați un PIN în Apple Maps pe iPhone
⌛ Reading Time: 4 minutes

Chiar dacă Apple Maps există de mulți ani, a durat ceva timp până la punctul de a oferi un set complet de caracteristici extrem de avansate. Totuși, nu este niciodată o idee proastă să vă întoarceți la elementele de bază, mai ales dacă tocmai începeți cu această soluție de cartografiere. Acestea fiind spuse, vom vorbi despre cum să aruncați un pin în Apple Maps pe iPhone.

Rețineți că scăderea unui pin în Apple Maps vă permite să faceți mai multe lucruri. Pe lângă furnizarea de indicații de orientare mai precise, puteți utiliza acea funcționalitate pentru a partaja o locație cu cineva, pentru a salva locațiile preferate și multe altele. Deci, iată tot ce trebuie să știți.

Cea mai rapidă modalitate de a fixa un PIN în Apple Maps pe iPhone

1. Lansați aplicația Maps pe iPhone. Ar trebui să vedeți locația dvs. actuală evidențiată, indicată de un ac albastru. Cu toate acestea, chiar dacă nu-l vedeți, nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece aruncarea unui pin poate fi făcută oricând, oriunde.

2. Acum, navigați la locația aproximativă a locului în care doriți să fixați un pin în Apple Maps. Simțiți-vă liber să vă deplasați glisând cu un singur deget pe ecran. De asemenea, puteți mări sau micșora strângând ecranul dispozitivului. Apoi, țineți apăsat pe orice zonă.

3. După câteva momente, va apărea un știft de culoare roșie. În același timp, veți vedea, de asemenea, un nou set de opțiuni care apar în partea de jos a ecranului. Trebuie să atingeți „Editați locația”.

4. Acum va apărea o imagine de satelit a locației selectate. Simțiți-vă liber să vă deplasați și să repoziționați pinul. (Puteți fi destul de precis atunci când aruncați un pin în Apple Maps.)

Drop PIN Hărți Apple Alegerea unei locații precise

5. În cele din urmă, după ce sunteți mulțumit de locația aleasă, atingeți „Terminat”. În acest moment, veți reveni la ecranul principal al Apple Maps.

Asta este! Tocmai ați învățat cum să lăsați un pin în Apple Maps pe iPhone. Cu toate acestea, continuați să citiți pentru a afla mai multe acțiuni legate de scăderea unui ac, toate acestea vor fi utile la un moment dat.

Ce trebuie să faceți după ce ați scos un pin în Apple Maps

În continuare, vă vom arăta cum să obțineți indicații de orientare în funcție de locația pinului abandonat, cum să partajați locația dvs. și multe altele.

1. După ce ați scăpat un pin în Apple Maps, aruncați o privire în partea de jos a ecranului. Pentru a obține indicații de orientare către locația aleasă, atingeți „Indicații”. Aplicația va calcula rutele posibile, așa că glisați în sus pentru a le dezvălui pe toate. După ce alegeți una, atingeți pictograma „Go” de culoare verde.

Drop Pin Apple Maps Instrucțiuni de conducere

2. Pentru a adăuga un știft căzut la un contact (atât nou, fie existent), glisați în sus din partea de jos a ecranului. Apoi, selectați „Creați un contact nou” sau „Adăugați la un contact existent”. Alegeți un contact sau creați unul, iar Apple Maps va asocia locația aleasă cu contactul ales. Acum puteți utiliza Siri pentru a obține indicații rapide către prietenii dvs.

Drop Pin Apple Maps Acțiuni suplimentare

3. Pentru a adăuga locația aleasă la lista dvs. de favorite, glisați în sus din partea de jos a ecranului. Apoi, atingeți „Adăugați la Favorite”. Amintiți-vă că puteți accesa oricând favoritele dvs. din ecranul de pornire al Hărților. Glisați în sus din partea de jos a ecranului și veți vedea un rând cu locațiile preferate. Atingeți una și accesați mai multe informații împreună cu posibile trasee de conducere, ciclism sau mers pe jos.

Concluzie

Acum, că ați învățat cum să fixați un PIN în Apple Maps pe iPhone, dacă doriți să aflați mai multe despre aplicație, avem câteva resurse utile pentru dvs. Mai întâi, iată cum să utilizați Apple Maps pentru a găsi locuri care acceptă Apple Pay. De asemenea, consultați prezentarea noastră despre cele mai utile trucuri Apple Maps pe care este posibil să nu le cunoașteți.

Legate de:

  • 5 alternative excelente pentru hărțile Apple pe care le puteți folosi pe iOS în 2021
  • Cele mai bune 10 alternative Google Maps pe care ar trebui să le încercați
  • Apple Maps vs Google Maps: Care este cel mai bun în 2019?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.