Cum să schimbați aspectul Launchpad pe computerul dvs. Mac

Cum să schimbați aspectul Launchpad pe computerul dvs. Mac
⏱️ 2 min read

Launchpad-ul de pe Mac vă permite să găsiți și să lansați rapid aplicații dintr-un singur loc. Puteți să-l deschideți din doc, apoi să faceți clic pe pictogramele aplicației pentru a le lansa și chiar să căutați aplicațiile care credeți că sunt la câteva ecrane distanță. Orice aplicație nouă pe care o adăugați în folderul Aplicații apare automat în Launchpad

Deși Launchpad-ul este deja încărcat cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru utilizarea zilnică, acesta poate fi, de asemenea, personalizat. Da, acum puteți modifica câte rânduri și coloane sunt afișate pe ecranul Launchpad și acest lucru modifică numărul de aplicații care apar pe un singur ecran. Pentru a face acest lucru este nevoie doar de aplicația Terminal.

Următoarea metodă vă permite să modificați numărul de rânduri și coloane pentru aplicațiile care apar în Launchpad.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Schimbarea aspectului Launchpad pe un Mac

Iată cum arată aspectul meu actual Launchpad. Am de gând să-l schimb cu altceva.

1. Lansați aplicația Terminal din Launchpad.

launchpad-terminal

2. Când se lansează Terminal, tastați următoarea comandă și apăsați Enter:

Puteți specifica numărul de rânduri și coloane care ar trebui să apară în Launchpad. Schimbați doar „RowNum” cu numărul de rânduri pe care doriți să le aveți și „ColNum” cu numărul de coloane pe care doriți să le aveți.

Îmi schimb aspectul Launchpad-ului pentru a afișa patru coloane și patru rânduri.

launchpad-4x4

3. După executarea comenzii de mai sus, va trebui să resetați Launchpad-ul. Introduceți următoarea comandă în Terminal și apăsați Enter.

launchpad-reset

4. Vi se va cere, de asemenea, să ucideți docul folosind următoarea comandă în Terminal:

launchpad-killdock

5. Când se termină acest lucru, Launchpad-ul se va reîmprospăta și apoi se va deschide. Veți observa că acum are doar rândurile și coloanele pe care le-ați specificat în comandă. A suprascris valorile implicite și folosește acum valorile specificate de dvs.

launchpad-result

Acest lucru vă va ajuta să vă personalizați locul preferat pe Mac cu propriile valori.

Dacă nu v-a plăcut noul aspect și ați dori să reveniți la ceea ce era înainte, puteți face acest lucru doar schimbând valorile rândurilor și coloanelor din comanda de mai sus cu ceea ce aveți înainte.

Concluzie

Dacă doriți să aveți doar câteva sau câteva aplicații în plus decât numărul curent care apare pe ecranul Launchpad de pe Mac, ghidul de mai sus ar trebui să vă ajute.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x