Cum să schimbați culoarea de fundal a notelor pe iOS

Cum să schimbați culoarea de fundal a notelor pe iOS
⏱️ 5 min read

Dacă folosești aplicația Notes în iOS, probabil că urăști că folosește un fundal simplu, în funcție de setările dispozitivului tău. Dacă aveți modul Light activat, veți vedea un fundal deschis și un fundal întunecat în timp ce utilizați modul Întunecat. Cu toate acestea, puteți schimba ușor culoarea de fundal a unei note în iOS. Iată cum puteți face acest lucru.

Notă: pentru a activa un fundal diferit pentru aplicația Notes, va trebui să vă asigurați că dispozitivul dvs. rulează cel puțin iOS 13 / iPadOS 13 sau o versiune ulterioară. Dacă nu, actualizați dispozitivul la cel mai recent firmware înainte de a continua.

Schimbați fundalul pentru o notă specifică

1. Deschideți aplicația Notes de pe dispozitiv.

2. Găsiți nota unde doriți să schimbați fundalul. Asigurați-vă că nota nu este necompletată, deoarece metoda nu va funcționa dacă nu este scris nimic.

3. Odată ce ați deschis nota, atingeți pictograma meniului cu trei puncte situată în colțul din dreapta sus al ecranului.

4. Veți primi un meniu pop-up din partea de jos. Derulați în jos și alegeți „Utilizați fundal deschis”, așa cum se arată mai jos.

Schimbați notele de fundal Fundal deschis

5. După ce faceți acest lucru, veți observa că fundalul notei se schimbă automat în stilul Light. Utilizând această setare, veți putea ocoli cerința la nivel de sistem pentru tema Light / Dark. Dacă aveți tema Light activată implicit, puteți urma aceiași pași pentru a schimba fundalul în stilul Dark.

Schimbați stilul de fundal pentru toate notele

Dacă doriți să modificați stilul de fundal pentru toate notele dvs., spre deosebire de notele unice, puteți face acest lucru din meniul Setări.

1. Deschideți aplicația Setări de pe dispozitiv.

2. Derulați în jos până la secțiunea „Aplicații de sistem” și atingeți Note.

Modificați setările aplicației Note de fundal

3. Derulați în jos până la partea de jos și găsiți opțiunea de a schimba fundalul notelor.

Schimbați fundalul Notă Setări Fundal

4. Odată ce ați apăsat pe opțiune, veți vedea opțiunea de a alege fie fundalul Întunecat, fie Lumina pentru note.

Schimbați culoarea setărilor notelor de fundal

Asta este! Acum, toate notele dvs. vor include opțiunile de fundal Light și Dark, ocolind cerința temei la nivel de sistem.

Cum să adăugați un fundal de grilă la notele dvs.

Dacă doriți să vă personalizați și mai mult fundalul Notes, puteți alege să adăugați un stil de hârtie căptușită sau grilă pentru a se potrivi nevoilor dvs. Acest lucru vă poate face ca notele scrise de mână să arate diferit. De exemplu, cei care folosesc Apple Pencil cu iPad-ul lor pentru a lua notițe scrise de mână pot prefera să fie căptușiți, făcându-l să pară mai mult ca hârtie pentru notebook. Aspectul grilei poate fi mai potrivit pentru artiști și statistici.

Similar cu culoarea de fundal pentru o notă, puteți alege să aplicați setările grilei fie unei singure Note, fie întregii aplicații Notes.

Pentru o notă singulară, pur și simplu deschideți nota, atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus și derulați în jos și selectați „Linii și grile”.

Aici, selectați designul dorit, care va fi apoi aplicat automat.

Schimbați grila de setări a notelor de fundal

Dacă doriți să aplicați un fundal general cu linie sau grilă tuturor notelor dvs., pur și simplu deschideți secțiunea Note din aplicația Setări. Aici, selectați „Linii și rețele” și designul dorit. Acest lucru se va aplica tuturor notelor dvs., ceea ce vă va permite să personalizați și mai mult aplicația.

Acum ar trebui să vă puteți personaliza aplicația Notes folosind metodele detaliate mai sus. Puteți aplica, de asemenea, aceste modificări Notelor partajate, ceea ce poate ușura evidențierea modificărilor.

Legate de:

  • Cum să utilizați Goodnotes pentru a vă gestiona mai bine ziua
  • Cum să începeți cu aplicația MacOS Notes
  • Joplin Notes, o aplicație excelentă Open-Source pentru luarea de note pentru toate platformele

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x