Cum să schimbi numărul de telefon asociat ID-ului tău Apple

appleinc
⏱️ 3 min read

Schimbarea numărului de telefon legat de ID-ul tău Apple este un proces destul de simplu. Este posibil să fi observat că numărul legat de ID-ul tău Apple în mod implicit este cel pe care îl folosești în prezent cu iPhone-ul tău. Acest lucru se datorează faptului că ID-ul Apple recunoaște iPhone-ul dvs. ca un „dispozitiv de încredere” și înregistrează numărul de pe acesta ca „număr de telefon de încredere” de îndată ce activați autorizarea cu doi factori. Puteți adăuga oricând mai multe numere de telefon de încredere în contul dvs. În acest articol, vă arătăm cum să schimbați numărul de telefon legat de ID-ul dvs. Apple.

Citeste si: La ce să ne așteptăm de la noua achiziție Twitter?

Schimbați numărul de telefon asociat ID-ului dvs. Apple folosind iPhone-ul

Pasul 1: Accesați Setări pe iPhone și atingeți bannerul de sus care conține numele dvs.

Pasul 2: Selectați Parolă și securitate.

Pasul 2: Selectați Parolă și securitate.

Pasul 3: Derulați în jos la secțiunea „Număr de telefon de încredere” și atingeți „Editați”.

Pasul 3: Derulați în jos la secțiunea „Număr de telefon de încredere” și atingeți „Editați”.

Pasul 4: Selectați pictograma „minus” de lângă numărul pe care doriți să-l eliminați și atingeți „Ștergeți”.

Pasul 4: Selectați pictograma „minus” de lângă numărul pe care doriți să-l eliminați și apăsați pe „Ștergeți”.

Pasul 5: Atingeți „Adăugați un număr de telefon de încredere”.

Pasul 6: Vi se va solicita să introduceți codul dispozitivului. După aceea, introduceți numărul de telefon pe care doriți să îl conectați la ID-ul dvs. Apple.

Pasul 6: vi se va solicita să introduceți codul dispozitivului.  După aceea, introduceți numărul de telefon pe care doriți să îl conectați la ID-ul dvs. Apple.

Pasul 7: Verificați numărul de telefon folosind un mesaj text sau un apel telefonic. Numărul dvs. de telefon Apple ID va fi schimbat odată ce acesta va fi verificat.

Pasul 7: Verificați numărul de telefon folosind un mesaj text sau un apel telefonic.  Numărul dvs. de telefon Apple ID va fi schimbat odată ce acesta va fi verificat.

Schimbați numărul de telefon legat de ID-ul dvs. Apple folosind un browser web

Pasul 1: Mergi la https://appleid.apple.com/ în browserul dvs. web și conectați-vă la contul Apple ID.

Deschideți appleid.apple.com în browserul dvs. web și conectați-vă. schimbați adresa de e-mail Apple ID

Pasul 2: Accesați „Conectare și securitate” și faceți clic pe „Securitate contului”.

Accesați secțiunea Conectare și securitate și selectați ID Apple

Pasul 3: În fereastra următoare, faceți clic pe pictograma plus de lângă secțiunea „număr de telefon de încredere”.

Pasul 4: Adăugați numărul pe care doriți să îl conectați la ID-ul dvs. Apple. Verificați numărul folosind un mesaj text sau un apel telefonic.

Pasul 5: Odată ce numărul a fost verificat, acesta va fi conectat la ID-ul tău Apple. Acum puteți elimina numărul conectat anterior făcând clic pe pictograma minus de lângă acesta.

Citeste si: Purificatorul de aer Havells Meditate cu asistență pentru acasă Alexa și Google a fost lansat în India

Concluzie

Acesta este modul în care puteți schimba numărul de telefon legat de ID-ul dvs. Apple. În loc să ștergeți numărul conectat anterior, puteți pur și simplu să adăugați mai multe numere de încredere la dvs ID-ul Apple. Cu toate acestea, dacă numărul anterior nu mai este utilizat, vă recomandăm să îl ștergeți. Dacă îți schimbi numărul pe iMessage, acesta se va reflecta și pe ID-ul tău Apple. Dacă doriți să schimbați adresa de e-mail asociată ID-ului dvs. Apple, citiți ghidul nostru de instrucțiuni Aici.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x