Cum să scoți apa din iPhone rapid cu ajutorul Siri

iPhone water eject siri shortcut feat.
⏱️ 5 min read

Articolul discută despre o metodă inedită de a elimina apa din interiorul unui iPhone folosind funcția Siri. Autorul explică pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a activa comenzile rapide Siri și a utiliza comanda “usucă-mi telefonul” pentru a îndepărta apa. De asemenea, sunt oferite și sfaturi pentru a evita contactul cu lichidele, precum utilizarea husei de protecție și evitarea expunerii la umiditate ridicată. În final, autorul subliniază importanța îndeplinirii tuturor pașilor cu atenție pentru a nu provoca deteriorarea telefonului sau chiar pierderea datelor stocate pe acesta.

Nu știu despre tine, dar de obicei îmi duc iPhone-ul la duș pentru a asculta melodiile mele preferate. Drept urmare, de cele mai multe ori iPhone-ul meu 14 este stropit cu apă, iar apa intră de cele mai multe ori în grilajele difuzoarelor din partea de jos a dispozitivului. Și deși există o funcție de ejectare a apei încorporată pe Apple Watch, aceasta lipsește pe iPhone. Deci, dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a scoate apa din grătarele difuzoarelor iPhone-ului dvs., am găsit această comandă rapidă Siri ingenioasă care elimină apa din difuzor folosind un sunet de frecvență foarte joasă.

Cum să eliminați apa din iPhone (2023)

Denumită „Jet de apă”, această comandă rapidă la îndemână Siri a fost un economisitor de smartphone-uri pentru mine în ultimele zile și iată cum o poți folosi.

Notă: Comanda rapidă Eject Water de la Siri funcționează și cu iOS 16. Așa că o puteți folosi pe noul iPhone 14 sau pe orice alt iPhone compatibil cu iOS 16.

  • Atingeți acest link folosind iPhone-ul pentru a deschideți comanda rapidă Siri „Ejectare apă”.
  • Odată ce se deschide în aplicația Comenzi rapide, derulați de jos în jos a paginii
  • Aici veți găsi butonul pentru adăugați comanda rapidă.

Notă: aceasta este o comandă rapidă neîncrezătoare și necesită să activați „Permiteți comenzi rapide nesigure” din setările dispozitivului.

  • După ce ați adăugat comanda rapidă în biblioteca dvs. de comenzi rapide, atingeți-l pentru a începe eliminarea apei de pe dispozitiv.
  • Din opțiunile drop-down, selectați „Porniți ejectarea apei” și apoi așteptați finalizarea procesului. Folosește un sunet de joasă frecvență pentru a elimina apa din iPhone.
folosind comanda rapidă Siri pentru a elimina apa din iPhone
  • La finalizare, comanda rapidă Siri reduceți volumul dispozitivului cincizeci la sută şi transmite notificarea de finalizare către utilizator

Acum, deoarece aceasta este o comandă rapidă Siri, îl poți adăuga pe ecranul de pornire pentru a-l accesa mai usor. Sau, pur și simplu, îi puteți cere lui Siri să ruleze „Eject Water” și va ejecta automat apa din iPhone. De asemenea, pe lângă faptul că funcționează pe toate modelele de iPhone care acceptă comenzi rapide Siri, instrumentul funcționează și cu iPad-uri și iPod-uri care rulează cel mai recent software.

Notă: Deși majoritatea iPhone-urilor moderne sunt clasificate IP (IP68) și pot rezista la duș sau sub apă pentru o perioadă scurtă de timp, nu recomandăm să le folosiți ca atare.

Eliminați cu ușurință apa blocată de pe iPhone cu comenzile rapide Siri

Acesta este modul în care puteți elimina cu ușurință apa din iPhone. Prinderea picăturilor de apă pe grilajele difuzoarelor iPhone-ului poate fi cu adevărat enervant. În plus, ele pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru iPhone-ul tău. Deși este surprinzător că Apple nu oferă o funcție încorporată pentru a face acest lucru pe iPhone, este grozav să aveți o comandă rapidă Siri care poate rezolva problema. Acestea fiind spuse, dacă comanda rapidă nu este suficientă pentru tine, există multe alte metode de a elimina apa din iPhone pe care le poți încerca, de asemenea, cum ar fi utilizarea aplicațiilor pentru a elimina apa din iPhone, precum și unele instrumente online pe care le poți folosi pentru scăpați de apă, din interiorul iPhone-ului dvs., deci consultați articolul legat.

Comanda rapidă Siri “Eject Water” poate ajuta utilizatorii de iPhone să elimine apa din grilajele difuzoarelor de jos ale dispozitivului. Această comandă rapidă poate fi adăugată la biblioteca de comenzi rapide și poate fi activată prin selectarea opțiunii “Porniți ejectarea apei”. Deși majoritatea modelelor de iPhone sunt clasificate ca fiind rezistente la apă, este recomandat să nu le utilizați astfel. Prinderea picăturilor de apă pe grilajele difuzoarelor poate fi enervantă și poate fi dăunătoare pentru iPhone, deci este util să aveți la îndemână o soluție ingenioasă ca această comandă rapidă Siri.
Închei această postare cu gândul că tehnologia evoluează în permanență și că noi suntem cei care trebuie să ne adaptăm în mod constant pentru a păstra pasul cu schimbările. Să ne reîntâlnim curând cu idei noi și soluții tehnologice inovatoare! Până atunci, vă mulțumesc pentru vizită și pentru faptul că sunteți alături de mine în această călătorie digitală!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x