Cum să semnați cu ușurință documente electronic

Cum să semnați cu ușurință documente electronic
⏱️ 5 min read

Era digitală a venit și a cucerit. S-au dus zilele în care a trebuit să tipărești plictisitor, să semnezi fizic un document și să îl scanezi înapoi înainte de al trimite. În mod surprinzător, nu atât de mulți oameni pe cât ați crede că sunt conștienți de acest mod nou și util de a conduce afaceri în era digitală. De fapt, există câteva modalități de a semna documente fie online, fie pe aplicații mobile gratuit. Din nou și fără să știe mulți, probabil că unul este deja pre-încorporat în sistemul de operare al dispozitivului. Ce opțiuni sunt cele mai puțin greoaie și mai rapide decât utilizarea unui stilou fizic de modă veche?

Folosirea Preview în Mac

Există o mulțime de caracteristici ascunse în Preview pentru macOS, iar una dintre ele este posibilitatea de a semna un document. Vă puteți salva semnătura în sistem și o puteți refolosi din nou și din nou pentru a semna documente. Odată ce ați terminat, pur și simplu salvați și exportați fișierul și veți avea în mână un document semnat.

Markup în iOS

Dacă sunteți utilizator iOS, aveți noroc. Markup este o caracteristică lansată împreună cu iOS 9. Este un instrument gratuit pentru semnarea documentelor. Markup este disponibil într-o varietate de aplicații încorporate, inclusiv Note și Mail. Doar deschideți un atașament și selectați pictograma de marcare – servieta – pentru a începe.

Apoi, selectați instrumentul stilou în colțul din stânga jos. Selectați o culoare preferată.

selectare electronică-semnare-stilou

Dacă doriți să reglați grosimea cernelii, selectați pictograma din dreapta jos.

selecție-grosime-semnare-electronică

Semnați documentul și atingeți gata. Dacă nu sunteți mulțumit, atingeți „Anulați”. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cel mai mare ecran posibil, cum ar fi un mod iPad și peisaj.

semnare electronică-marcaj-înapoi-făcut

Markup-ul nu acceptă stocarea semnăturilor. Pentru aceasta, veți avea nevoie de o aplicație dedicată de semnare.

Semnează ușor

Semnează ușor este una dintre cele mai simple și neintruzive aplicații pentru obținerea semnării documentelor. Nu există reclame, poate stoca semnături și acceptă documente importate dintr-o varietate de surse.

semnare-electronică-semnătură-semnătură

Puteți importa din e-mail, fotografii, Dropbox, Box, Evernote, Google Drive, OneDrive și unitatea iCloud. Un abonament gratuit permite semnarea a maximum trei documente, ceea ce îl face liber să începi.

documente-semnare-electronica-semnatura-electronica

SignEasy este disponibil atât online, cât și pe iOS și Android.

DocuSign

semnare electronică-docusign

Pentru majoritatea dintre noi, DocuSign este cel mai simplificat mod de a obține semnarea și trimiterea documentelor. Recenzorii au fost lăudați ca „profesional, ”„schimbând modul în care facem impozite,” si un “salvator instantaneu. ” La fel ca SignEasy, DocuSign vă salvează semnăturile. Perfecționați semnătura o dată și folosiți-o de fiecare dată. Trei semnături sunt disponibile cu planul gratuit. În plus, puteți adăuga documente dintr-o gamă largă de surse, fie direct, fie prin intermediul aplicației. Documentele de reclamații DocuSign sunt securizate și criptate pentru siguranță și confidențialitate.

Nevăzut în alte aplicații și funcții precum Markup, puteți insera data și câmpurile, cum ar fi o casetă de selectare. Dacă solicitați unui coleg să semneze, puteți plasa câmpuri de semnare în document. Deci, atunci când semnatarul primește documentul, vor ști exact de unde să înceapă.

Totuși, un dezavantaj este că va fi necesară o achiziție în aplicație pentru ca oricine altul decât dvs. să semneze un document pe dispozitivul dvs.

Docusign pentru Google Chrome are câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a semna direct de pe pagina web curentă fără a fi nevoie să o părăsiți deloc. Va trebui să vă conectați la un cont înainte de a începe. Chiar și așa, este la fel de simplu ca completarea câtorva câmpuri. În paginile web și aplicațiile, cum ar fi Mesaje primite Google, faceți clic pe pictograma DocuSign pentru a începe semnarea.

semnătură electronică-docusign-google-chrome-icon

De acolo, selectați cine va trebui să semneze documentul și adăugați semnătura.

semnare electronică-docusign-google-chrome-cine-semnează

DocuSign este disponibil și pentru Windows, iOS și Android.

DocHub

semnare electronică-dochub

DocHub este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru semnarea documentelor dvs., deoarece nu necesită descărcări. Doar conectați-vă cu Google, DropBox sau o adresă de e-mail. Acest lucru este necesar mai ales pentru a putea salva semnături în cloud. Din nou, perfecționează-ți semnătura o dată și nu-ți mai face griji.

Semnarea poate fi realizată în întregime prin intermediul browserului web de pe desktop utilizând fie mouse-ul, fie trackpad-ul. Dacă doriți o semnătură mai curată și mai naturală, aveți opțiunea de a trimite link-ul unei pagini web HTML5 unice către smartphone-ul dvs. De acolo, puteți semna documentul, iar browserul dvs. web va actualiza conținutul în direct.

Concluzie

Căutați o modalitate rapidă de a semna un document? Nu este nevoie să mergeți mai departe decât aplicațiile de top disponibile în iOS App Store, Google Play Store și web. Importați-l, semnați-l și trimiteți-l pe drum. Nu putea fi mai ușor. Toate caracteristicile cheie de care utilizatorul mediu va avea nevoie pentru a semna documente sunt utilizabile cu licența gratuită SignEasy și DocuSign. Când doriți să evadați doar să puteți semna gratuit trei documente, este posibil să doriți să utilizați Markup sau DocHub. Cunoașteți alte aplicații de semnare, pagini web sau alte programe? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x