Cum să setați alarmele pe Apple Watch

Cum să setați alarmele pe Apple Watch
⏱️ 3 min read

Alarmele de pe Apple Watch sunt complet separate de cele de pe iPhone și trebuie gestionate ca atare. Din această cauză, mulți utilizatori nu sunt bănuiți când au setat o alarmă pe iPhone-ul lor (lăsând soneria iPhone-ului tău), așteptându-se ca alarma să sune pe ceas. Nu este cazul. Având în vedere acest lucru, acest articol va prezenta cum să procedați la setarea și utilizarea alarmelor pe Apple Watch.

Întrebați-l pe Siri

De departe, cel mai simplu mod de a seta o alarmă este să-l întrebi pe Siri într-un fel. Doar apăsați lung pe coroana digitală sau spuneți „Hei Siri” după ce ați privit fața ceasului.

Puteți spune direct „Hei Siri, setează o alarmă pentru 7 dimineața”, Sau spuneți ceva în conformitate cu„Salut Siri, setează o alarmă pentru a repeta la 7 dimineața.”În acest fel, alarma va declanșa întotdeauna în fiecare zi. Nu vrei ca alarma să te blocheze într-un weekend? „Hei Siri, stabilește-mi alarma pentru zilele săptămânii la 7 dimineața”Vă va pune pe toți la punct.

Utilizați aplicația de alarmă de pe Apple Watch

Siri nu este întotdeauna o opțiune adecvată, caz în care puteți utiliza aplicația Alarme alarmă. Pentru a începe, priviți fața ceasului și apăsați coroana digitală.

Din meniul aplicației sau de pe ecranul de pornire, atingeți aplicația alarme.

aplicație alarmă-măr-ceas-alarmă

Acum puteți activa orice alarmă pe care ați creat-o anterior. Cu toate acestea, pentru a seta o nouă alarmă, apăsați ferm pe afișaj pentru a afișa meniul de forță.

alarmă-măr-ceas-forță-atingere-aplicație-alarmă

Atingeți „Adăugare alarmă”.

alarm-apple-watch-add

Începeți prin ajustarea orei, evidențiată în verde. Derulați în sensul acelor de ceasornic pentru a mări timpul sau în sens invers acelor de ceasornic pentru a scădea. Odată setată ora, atingeți minutele pentru a seta minutele. De asemenea, nu uitați să atingeți AM sau PM. După ce ați terminat, atingeți „Set”.

alarm-apple-watch-set-alarm

Alarma va apărea acum ca „Activată” în lista alarmelor.

alarm-apple-watch-on

Cum să verificați dacă sună alarma dvs.

Pentru a verifica dacă alarma dvs. se va declanșa prima dată, începeți să alunecați de pe fața ceasului pentru a deschide Centrul de control.

Dacă modul silențios este activat și ceasul este activat nu încărcare, nu va exista niciun feedback sonor – doar haptici. Dacă modul silențios este activat și ceasul este la încărcare, vor suna alarme. Modul „Nu deranja” va fi nu oprește-ți alarma să nu sune! Caracteristica sa principală este de a opri notificările generale.

Aceste setări vor fi evidențiate roșu și respectiv violet dacă sunt activate și gri dacă sunt dezactivate.

alarm-apple-watch-settings-on

În al doilea rând, navigați la Setări apăsând pe Digital Crown și atingând aplicația Setări.

alarm-apple-watch-settings-app-no-selection

Din acest meniu, derulați și selectați „Sunete și Haptics”.

alarmă-măr-ceas-sunete-și-haptice

Creșteți volumul de alertă de oriunde de la jumătate până la volumul complet. Spre deosebire de iPhone, atunci când sună alarma, va crește treptat volumul singur, astfel încât să nu vă faceți griji să fiți treaz. Încă o dată, verificați setarea modului silențios.

alarm-apple-watch-volume-alert

Modul Noptieră

Cel mai personal dispozitiv Apple nu încetează să vă îmbunătățească ziua când îl scoateți de pe încheietura mâinii. Cu setarea alarmei și modul noptieră activat, la încărcare și lateral, Apple Watch va afișa data și ora într-un verde aprins. În plus, veți vedea ora de alarmă și încărcarea bateriei. Când este timpul să vă treziți, folosiți butonul lateral pentru a închide alarma (sau coroana pentru a amâna).

alarmă-măr-wacth-noptieră

Pui de somn fericit!

Credit de imagine: Apple Newsroom

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x