Cum să setați aplicația Mail pentru a șterge Gmail în loc să arhiveze

Cum să setați aplicația Mail pentru a șterge Gmail în loc să arhiveze
⏱️ 4 min read

Mulți dintre noi suntem utilizatori de Gmail, precum și proprietari de iPhone și iPad, deci nu este de mirare că folosim aplicația Apple Mail implicită pentru a verifica căsuța de e-mail Gmail. Pe cât de bun este, anumite aspecte ale acestei aplicații pot fi oarecum confuze, mai ales dacă îi personalizați comportamentul. Este posibil ca mulți dintre voi să vă întrebați dacă este posibil ca aplicația Mail să șteargă mesajele Gmail în loc să le arhiveze. Răspunsul este că este complet posibil.

Ștergeți și arhivați în Gmail – Care este diferența?

Înainte de a ne adânci în acest proces, să acoperim elementele de bază. Ștergerea și arhivarea mesajelor Gmail sunt două lucruri separate. În timp ce ambii scapă de e-mailurile din căsuța de e-mail, ei diferă fundamental.

Când arhivați un e-mail (ceea ce se întâmplă în mod implicit în aplicația Mail), mutați acel e-mail în folderul „All Mail” din Gmail. Aceste mesaje nu sunt șterse și le puteți prelua în orice moment. Mai precis, Gmail le recuperează și le mută în căsuța de e-mail dacă apare un răspuns, reactivând întregul fir.

Când ștergeți un e-mail, îl mutați în Coșul de gunoi. Puteți goli dosarul coșului de gunoi în orice moment, dar e-mailurile dvs. vor fi șterse automat după 30 de zile oricum.

Cum să setați aplicația Mail să se șteargă în loc să arhiveze mesajele Gmail

Parcurgeți pașii următori pentru a seta aplicația Mail pe iPhone sau iPad să șteargă mesajele dvs. Gmail în loc să le arhiveze.

1. Deschideți aplicația Setări de pe dispozitiv, apoi derulați în jos până când vedeți elementul „Mail”. Aici puteți personaliza aplicația Mail în mai multe moduri diferite. Selectați această opțiune.

2. Atingeți „Conturi”, care ar trebui să fie disponibil în jumătatea superioară a ecranului dispozitivului. Aceasta va afișa toate conturile dvs. de e-mail. Selectați contul dvs. Gmail.

3. Selectați contul ale cărui setări doriți să le ajustați. Dacă aveți un singur cont Gmail pe dispozitiv, veți vedea o singură intrare aici. Atingeți-l.

Ștergeți în schimb Arhivați setările aplicației Gmail Mail Iphone

4. Folosind fereastra pop-up recent deschisă, atingeți „Advanced”. Acolo puteți regla fin cum se comportă căsuța de e-mail și vom profita de acest lucru.

Ștergeți în loc Arhivați Setări avansate Gmail Iphone

5. Apăsați pe „E-mail șters” chiar sub „Mutați mesajele aruncate în”.

6. În cele din urmă, atingeți „Cont” în colțul din stânga sus (pentru a face un pas înapoi), apoi apăsați pe Efectuat în colțul din dreapta sus. Asta este. Nu ezitați să ieșiți din aplicația Setări și să încercați noua opțiune din aplicația Mail.

Ștergeți în loc Arhivați aplicația de e-mail Gmail New Swipe Actions

Am dori, de asemenea, să vă împărtășim încă un sfat. Acum că ați setat aplicația Mail pentru a șterge e-mailurile în loc să le arhiveze, ați deblocat o altă funcție. Când glisați spre stânga (în timp ce țineți degetul peste un e-mail în aplicația Mail), mesajele dvs. de e-mail vor fi acum șterse în loc să fie arhivate.

Concluzie

În afară de setarea aplicației Mail pentru a șterge în loc să arhiveze mesajele Gmail, puteți adăuga fișiere atașate la e-mailurile dvs. și puteți verifica diferențele dintre apăsarea și preluarea e-mailurilor, care este una dintre caracteristicile de bază ale oricărei aplicații de e-mail.

Legate de:

  • Cum să sincronizați iMessages pe iOS și macOS
  • Cum să ștergeți automat e-mailurile de la expeditorii blocați în iOS
  • iPGMail: Cel mai bun mod de a cripta e-mailurile pe iOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x