Cum să setați diferite imagini de fundal pe diferite monitoare în Windows 10

Cum să setați diferite imagini de fundal pe diferite monitoare în Windows 10
⏱️ 3 min read

Dacă aveți mai multe monitoare pe un PC Windows, setarea imaginilor de fundal diferite între cele două va adăuga un nivel mai profund de personalizare. Mai mult, există imagini de fundal cu două monitoare și chiar cu trei monitoare – unde o imagine pare să se întindă între un monitor la altul. Acest articol va detalia modul de configurare a imaginilor de fundal personalizate pe Windows 10 prin Setări de personalizare, precum și modul de utilizare a imaginilor de fundal.

Cum să setați imagini de fundal diferite

Începeți de la desktop. Faceți clic dreapta și selectați „Personalizați” din meniul derulant.

În fereastra recent deschisă, încărcați imagini de fundal pe care doriți să le utilizați făcând clic pe „Răsfoiți”. Pentru a seta un tapet pe un anumit ecran, treceți cursorul peste imaginea de fundal preferată din rândul de imagini de fundal și faceți clic dreapta. Puteți alege apoi să setați imaginea de fundal pentru ambele sau pentru toate monitoarele, să monitorizați unul, să monitorizați două și așa mai departe.

imagini de fundal diferite-clic dreapta-set

Pentru a alege care monitoare sunt recunoscute ca „monitorizează unul”, „monitorizează două” etc., faceți clic dreapta de pe desktop și faceți clic pe „Setări afișare” în loc de „Personalizare”. Din acest meniu puteți selecta care ordine sunt configurate de la stânga la dreapta.

diferite-imagini de fundal-monitoare

Cum se alege și se utilizează imagini de fundal care se întind

Imaginile de fundal întinse sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga continuitate spațiului dvs. de lucru. Pentru a alege aceste imagini de fundal, va trebui să utilizați un site ca DualMonitorBackgrounds.com sau WallpaperFusion.com. Fiecare dintre aceste site-uri prezintă o mare varietate de imagini de fundal în mai multe categorii – toate fiind gratuite pentru descărcare și utilizare. Doar selectați un tapet pe placul dvs. și selectați jumătatea corespunzătoare de care aveți nevoie. Linkurile vor varia de la un site la altul, dar vor arăta ca „stânga”, „dreapta”, „L” și „R.”

diferite-imagini-de-fundal-descărcare-stânga-dreapta

Dacă faceți clic pe una dintre acestea, veți lansa o pagină proprie, unde puteți face clic dreapta și descărca imaginea. Dacă alegeți acest lucru, puteți utiliza în schimb imaginile de fundal ca întreg pentru un singur monitor; trebuie doar să selectați opțiunea „un singur monitor” sau să faceți clic dreapta și să salvați o imagine întreagă.

imagini-de-fundal-diferite-descărcare-imagine-întreagă

Deschideți întotdeauna imaginile într-o vizualizare completă și fără previzualizare înainte de descărcare. Aceasta este pentru a asigura nivelul maxim de calitate posibil. Unde este posibil, selectați cea mai mare rezoluție acceptată pentru monitorul dvs. din meniul derulant.

diferite-imagini-de-fundal-descărcare-rezoluție-selectare

Concluzie

Imaginile de fundal sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga un pic de personalizare pe computer. Următorul pas în acest sens este setarea unor imagini de fundal diferite, dar similare, pentru a completa aspectul și starea de spirit pe care o căutați.

Aveți imagini de fundal care merită verificate? Conectați-le în comentarii. Dacă aveți întrebări cu privire la proces, nu ezitați să lăsați un comentariu. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x