Cum să setați imaginile Bing ca fundal de desktop și fundalul ecranului de blocare în Windows 10

Cum să setați imaginile Bing ca fundal de desktop și fundalul ecranului de blocare în Windows 10
⏱️ 3 min read

Dacă aveți un nou tapet setat în fiecare zi pe desktop, sistemul vă oferă un aspect nou. Deși Windows 10 are caracteristica Spotlight, care afișează imagini de fundal superbe pe ecranul de blocare, caracteristica este limitată la ecranul de blocare. Dacă doriți să salvați imaginile de fundal preferate Spotlight, nu există o modalitate simplă de a face acest lucru.

Imaginile Spotlight vin direct de la Bing și, dacă ați văzut vreodată imaginile de fundal Bing, ar trebui să știți că sunt destul de bune. Dacă doriți să ocoliți limitele caracteristicii Spotlight și doriți să setați automat un nou tapet Bing în fiecare zi pe desktop și pe ecranul de blocare, iată cum puteți face acest lucru cu o aplicație gratuită în Windows 10

Setați un nou tapet Bing în fiecare zi

Pentru a seta o nouă imagine Bing ca fundal și fundal pentru ecranul de blocare, vom folosi o aplicație Windows gratuită numită Tema dinamică. Accesați Windows App Store pentru a descărca aplicația.

După descărcare, lansați aplicația din meniul Start. După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, interfața de utilizare a aplicației este foarte simplă. Pentru a începe, selectați opțiunea „Background” din panoul din stânga, apoi selectați opțiunea „Bing” din meniul derulant care apare sub secțiunea „Background”.

dinamică-temă-selectare-opțiune-bing

De îndată ce selectați opțiunea, aplicația va prelua automat o nouă imagine de la Bing și o va transforma în noua imagine de fundal pentru desktop. Dacă nu ați văzut noul tapet pe ecran, atunci pur și simplu faceți clic pe butonul „Actualizați acum” pentru a seta noul tapet.

dinamică-actualizare-temă-acum

Dacă doriți, puteți previzualiza imaginea zilnică făcând clic pe butonul „Previzualizarea imaginii zilnice”. Din fereastra de previzualizare puteți salva imaginea făcând clic pe pictograma de salvare.

temă-dinamică-previzualizare-imagine

Mai mult, dacă vă place imaginea pe care o vedeți și doriți să o setați ca fundal implicit pentru desktop sau ecranul de blocare, puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma „Opțiuni” și apoi selectând opțiunea corespunzătoare. Amintiți-vă că, atunci când faceți acest lucru, opțiunea de fundal pe care ați selectat-o ​​mai devreme va fi schimbată din „Bing” în „One Bing Image”, ceea ce înseamnă pur și simplu că nu veți obține un nou tapet în fiecare zi decât dacă schimbați opțiunea manual.

temă-dinamică-set-tapet

Pagina Lockscreen are, de asemenea, aceleași setări ca pagina Background, deci reproduceți procesul de mai sus.

setări dinamice-temă-blocare-ecran

Dacă aveți mai multe dispozitive Windows, atunci comutarea butonului „Sincronizare” vă va asigura că veți avea aceleași imagini de fundal pe toate dispozitivele dvs.

dinamică-temă-sincronizare

Lucrul bun al acestei aplicații este că vă permite să salvați automat toate noile imagini Bing. Pentru a face acest lucru, accesați pagina „Daily Bing Image”, apoi comutați butonul de sub „Salvare automată”.

temă-dinamică-salvare-imagini

Aplicația vă permite, de asemenea, să alegeți cultura regională utilizată pentru a obține imaginile Bing. Această opțiune vă permite să vedeți imaginile de fundal provenite dintr-o anumită țară. Puteți selecta țara sau regiunea sursă din meniul derulant din secțiunea „Sursă” din pagina „Imagine zilnică Bing”.

temă-dinamică-selectare-țară

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea aplicației Dynamic Theme pentru a seta automat un nou tapet în fiecare zi pe dispozitivul dvs. Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x