Cum să setați o bibliotecă foto ca economizor de ecran pe Mac

Cum să setați o bibliotecă foto ca economizor de ecran pe Mac
⏱️ 2 min read

Când vine vorba de protectorul de ecran, Mac-ul dvs. are o serie de opțiuni pentru dvs. De la posibilitatea de a utiliza un videoclip ca protector de ecran până la utilizarea fotografiilor Flickr ca protector de ecran, nu sunteți niciodată în afara opțiunilor pentru a avea un protector de ecran cu adevărat frumos. Dacă doriți să aveți ceva mai personal, cum ar fi albumele de vacanță, ca protector de ecran, aveți acum o modalitate de a face acest lucru.

Panoul de sistem încorporat al computerului Mac vă permite să setați o bibliotecă foto ca protector de ecran. În acest fel, puteți aduna toate fotografiile preferate într-o bibliotecă foto și apoi le puteți folosi ca protector de ecran.

Iată cum puteți face acest lucru.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

Setarea unei biblioteci foto ca protector de ecran

Asigurați-vă că există deja o bibliotecă foto în Poze pentru Mac pe computer.

1. Faceți clic pe sigla Apple din colțul din stânga sus și selectați „Preferințe sistem …” pentru a fi dus la panoul de sistem.

2. Când panoul de sistem se lansează, faceți clic pe „Desktop & Screen Saver”.

fotolib-screensaver

3. Faceți clic pe fila „Screen Saver” de pe următorul ecran.

Pe ecran, selectați orice economizor de ecran din panoul din stânga, cum ar fi Shifting Tiles, și așa vor apărea fotografiile.

După ce ați ales un economizor de ecran, faceți clic pe meniul drop-down de lângă „Sursă” și selectați „Biblioteca foto …” Aceasta este opțiunea care vă permite să obțineți imagini dintr-o bibliotecă foto pentru a fi folosite ca economizor de ecran.

fotolib-sursă

4. Pe ecranul care urmează, ar trebui să puteți alege o bibliotecă foto care poate fi utilizată ca protector de ecran.

Aveți la dispoziție mai multe opțiuni: Momente, Colecții, Ani, Locuri sau Albume.

Selectați și opțiune și faceți clic pe „Alegeți”.

photolib-alege

5. Acum, că aveți biblioteca foto preferată ca protector de ecran, vă recomandăm să o personalizați puțin mai departe.

Puteți selecta caseta de selectare „Shuffle order of slide” și ar trebui să afișeze aleatoriu imaginile din biblioteca aleasă.

fotolib-shuffle

6. Dacă doriți ca ecranul de protecție să apară într-un anumit timp, selectați opțiunea corespunzătoare din meniul derulant „Începeți după:”. Puteți selecta un minut și o oră pentru început după oră.

photolib-start

7. Dacă sunteți pregătiți să personalizați setările economizorului de ecran, puteți previzualiza economizorul de ecran trecând peste miniatură și selectând „Previzualizare”.

photolib-preview

Concluzie

Dacă credeți că economisitoarele de ecran preîncărcate nu sunt doar pentru dvs., aveți acum o modalitate de a face fotografiile să acționeze ca economizor de ecran pe computerul dvs. Mac, folosind ghidul de mai sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x