Cum să setați o pagină de pornire personalizată în diverse browsere

Cum să setați o pagină de pornire personalizată în diverse browsere

Dacă mergeți întotdeauna la un anumit site atunci când porniți computerul, la fel de bine l-ați putea transforma în pagina dvs. de pornire. Fiecare browser vine cu posibilitatea de a seta o pagină de pornire personalizată. Procesul nu durează foarte mult pe browserele majore și este, de asemenea, prietenos pentru începători.

Setarea unei pagini de pornire personalizate pe Firefox

Adăugarea paginii de pornire la alegere pe Firefox este o sarcină ușoară. Lansați Firefox și, în secțiunea Acasă, faceți clic pe meniul derulant pentru opțiunea Pagină de pornire și ferestre noi. Selectați adresele URL personalizate și începeți să tastați adresa URL a site-ului pe care doriți să îl adăugați ca pagină de pornire.

După ce ați adăugat adresa paginii pe care o doriți ca nouă pagină de pornire, reporniți Firefox și prima pagină pe care o veți vedea va fi noua dvs. pagină de pornire. Nu vă deranjați să căutați un buton de salvare, deoarece nu există unul.

Schimbați pagina de pornire în Opera

Opera facilitează, de asemenea, adăugarea oricărei pagini ca nouă pagină de pornire. Faceți clic pe „O” roșu din colțul din stânga sus și accesați Setări.

Setări Google operă

Derulați în jos până când întâlniți secțiunea „La pornire”. Alegeți opțiunea care spune „Deschideți o anumită pagină sau un set de pagini” și faceți clic pe „Adăugați o pagină nouă”.

Google Opera

Când faceți clic pe opțiune, va apărea o nouă fereastră în care va trebui să adăugați adresa URL a noii pagini de pornire. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul albastru Adăugați. Pentru a vedea noua dvs. pagină de pornire, va trebui să reporniți Opera. De îndată ce reporniți, site-ul dvs. preferat va fi prima pagină pe care o vedeți.

Adăugați o pagină de pornire personalizată în Safari (iPad)

Lucrurile funcționează puțin diferit atunci când vine vorba de adăugarea unei pagini de pornire personalizate în Safari mobil. Deschideți Safari și accesați adresa URL a paginii de pornire pe care doriți să o adăugați. Atingeți prima pictogramă din dreapta sus (pătratul cu o săgeată îndreptată în sus).

Safari la domiciliu

Glisați spre stânga și selectați opțiunea „Adăugați la ecranul de pornire”. Fereastra se va schimba și acum vă va arăta adresa URL a site-ului. Ar trebui să vedeți o opțiune de adăugare albastră în dreapta sus.

Safari se va închide dintr-o dată. Nu vă panicați, deoarece acest lucru este normal. Accesați ecranul de pornire al iPad-ului și va apărea o comandă rapidă către noua dvs. pagină de pornire personalizată.

Adăugarea unei noi pagini de pornire personalizate în Microsoft Edge

Pentru a seta o pagină de pornire personalizată, faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus și accesați Setări. Derulați în jos până la „Setați pagina de pornire”. Faceți clic pe meniul derulant, selectați „O anumită pagină” și introduceți adresa URL a site-ului. Faceți clic pe discheta laterală pentru a salva.

Google Edge

Adăugarea unei pagini de pornire personalizate în Chrome

În Google Chrome, faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus și accesați Setări.

Chrome de acasă

Activați opțiunea „Afișați butonul principal” și introduceți adresa URL a paginii. Pentru a vedea noua pagină de pornire, faceți clic pe butonul de pornire din stânga barei de adrese.

Concluzie

Pașii pentru a face un anumit site pagina dvs. de pornire sunt scurți și ușor de urmat. Deoarece fiecare browser este conceput diferit, pașii vor diferi ușor. Instrucțiunile de mai sus ar trebui să vă permită să setați o pagină de pornire personalizată pe diferite browsere.

Scroll to Top