• Fără categorie

Cum să setați și să creați fundaluri animate în Telegram

Telegram Featured
⏱️ 4 min read

Recent, Telegram a lansat o actualizare care a adus câteva funcții foarte interesante aplicației sale. Pe lângă funcții precum apelurile video de grup, meniul bot și emoji-urile animate îmbunătățite, Telegram a adăugat și fundaluri animate. Folosind fundaluri animate, acum puteți adăuga animații la imaginea de fundal de chat. Dacă utilizați Telegram ca aplicație de mesagerie instantanee și sunteți intrigat să știți cum puteți seta și crea fundaluri animate în Telegram, atunci acest ghid este pentru dvs.

Bon Anniversaire 50 ans
Bon Anniversaire 50 ans

Cum să setați fundaluri animate în Telegram

Fundalurile de chat animate Telegram sunt dezactivate implicit. Iată cum le puteți activa:

1. Lansați aplicația Telegram. Atinge pictograma cu trei linii din colțul din stânga sus și selectează „Setări”.

Setări de fundal Telegram

2. Atingeți opțiunea „Setări chat”, apoi „Schimbați fundalul chat”.

Schimbați fundalurile de chat Telegram

3. Odată înăuntru, veți vedea mai multe fundaluri animate. Puteți alege din oricare dintre imagini de fundal. Rețineți că numai fundalurile cu model, gradient sau culoare solidă acceptă animația. Cea mai bună parte a acestei funcții este că vă puteți crea și propriul fundal de chat animat Telegram. Pentru moment, trebuie să selectați un fundal de chat și să apăsați pe opțiunea „Setare fundal” situată în partea de jos.

Set de fundaluri Telegram

Cum se creează fundaluri animate în Telegram

Deși există o colecție drăguță de fundaluri animate cu gradient în bibliotecă, vă puteți crea propriul fundal animat. Există două moduri de a face acest lucru:

Prima metodă vă permite practic să modificați fundalurile deja disponibile după cum este necesar. În special, puteți alege diferite modele și alegeți să dezactivați modelul apăsând butonul „Model”.

Dezactivați modelul

Mai mult, puteți selecta sau modifica intensitatea modelelor folosind glisorul. În plus, puteți alege să adăugați sau să eliminați mișcare și din fundalul animat.

Fundaluri de telegramă de intensitate animate

Alternativ, există o a doua metodă care vă permite să vă creați propriul fundal animat Telegram folosind o culoare sau o imagine din stocarea telefonului.

Metoda 2:

Telegram vă permite să creați un fundal animat solid atingând opțiunea „Setați o culoare” din setările „Fundal pentru chat”. Făcând clic pe „Setează o culoare”, te va direcționa către secțiunea de previzualizare.

Setează o culoare

În secțiunea de previzualizare, puteți apăsa butonul „Culori” pentru a schimba culoarea fundalului. Puteți chiar să selectați culorile în funcție de codurile lor hexadecimale.

Schimbați fundalurile telegramei de culoare

Poți să-ți arăți creativitatea și să partajezi fundalurile de chat Telegram create cu alții, atingând pur și simplu butonul de partajare din colțul din dreapta sus în ecranul de previzualizare de fundal.

Partajare fundaluri Telegram

Încheierea

Dacă v-a plăcut acest ghid despre cum puteți schimba și seta fundaluri animate în Telegram, consultați și celelalte ghiduri despre cum să creați dosare de chat în Telegram, să activați verificarea în doi pași pentru Telegram și boți utili pentru a profita la maximum de Telegram .

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x