Cum să setați tasta Print Screen la captură de ecran cu Snip & Sketch pe Windows 10

1642779042 Come impostare il tasto Stampa schermo per lo screenshot con
⏱️ 1 min read

Pe Windows 10, Snip & Sketch este aplicația implicită pentru realizarea de capturi de ecran ale întregului ecran, ferestrei active sau regiunii ecranului.

De obicei, puteți deschide instrumentul de tăiere a ecranului din meniul Start sau folosind Tasta Windows + Shift + S scurtătură de la tastatură, dar dacă doriți un acces mai direct, este, de asemenea, posibil să mapați instrumentul la tasta Print Screen (PrtScrn) de pe tastatură.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a seta tasta Print Screen de pe tastatură pentru a deschide instrumentul de tăiere a ecranului pe Windows 10.

Faceți capturi de ecran folosind tasta Print Screen

Pentru a deschide instrumentele Snip & Sketch pentru a face capturi de ecran, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări pe Windows 10.

  2. Click pe Ușurința accesului.

  3. Click pe Tastatură.

  4. În secțiunea „Comandă rapidă de imprimare a ecranului”, porniți Utilizați butonul PrtScn pentru a deschide ecranul comutator basculant.

    Utilizați butonul Print Screen pentru a deschide instrumentele de decupare Snip & Sketch

După ce ați finalizat pașii, dacă aveți o altă aplicație mapată în prezent pentru a utiliza butonul Imprimare ecran, poate fi necesar să reporniți dispozitivul pentru a aplica setările.

După ce modificările au fost aplicate, puteți apăsa pur și simplu tasta PrtScrn tasta de pe tastatură pentru a afișa instrumentul pentru a face o captură sau o captură de ecran complet a oricărui lucru pe care îl executați pe desktop.

.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x