Cum să setați un fundal personalizat pe Skype

So legen Sie einen benutzerdefinierten Hintergrund für Skype fest
⏱️ 4 min read

Întâlnirile și apelurile virtuale au devenit noua normă de când a început pandemia. Multe companii au ales să treacă complet la angajații de la locul de muncă de la domiciliu și la locurile de muncă online, cu o dependență de aplicațiile sociale de apel video. Am văzut că Zoom câștigă o popularitate masivă datorită funcțiilor sale de întâlniri interactive, dar multe companii folosesc și Skype. Skype a introdus suport pentru fundaluri personalizate în apeluri video, similar cu ceea ce este oferit în Zoom. Aceasta este o caracteristică pe care mulți sperau să o folosească, iar acum o pot profita din plin.

Cerințe

Este necesar să vă asigurați că aplicația Skype de pe dispozitivul dvs. este actualizată la cea mai recentă versiune pentru a vă asigura că fundalurile virtuale personalizate funcționează corect. Funcția a fost introdusă înapoi cu actualizarea 8.59.0.77 pentru Mac, Windows, Linux și Web. Astfel, dacă dispozitivul dvs. rulează orice versiune de Skype înainte de aceasta, caracteristica de fundal virtual personalizat nu va funcționa.

Spre deosebire de Zoom, Skype nu limitează caracteristica de fundal personalizată numai la anumite sisteme. Nu sunt necesare specificații minime, conform site-ului web, ceea ce înseamnă că funcția ar trebui să funcționeze pe toate sistemele care pot rula Skype.

Setați un fundal personalizat în Skype

Dacă nu sunteți la un apel și doriți să configurați un fundal personalizat pentru toate apelurile dvs. Skype, îl puteți configura urmând pașii de mai jos:

1. Lansați Skype pe PC / Mac și atingeți cele trei puncte din colțul din stânga sus.

2. Faceți clic pe pictograma Setări din colțul din stânga sus.

Setări Skype pentru fundal video personalizat

3. Faceți clic pe butonul Audio și video (butonul microfon).

Fundal video personalizat Skype audio și video

4. Adăugați o imagine nouă pentru a vă personaliza efectul de fundal. De asemenea, puteți alege unul pe care l-ați adăugat anterior sau să vă estompați fundalul curent.

Fundal video personalizat Skype Blur

Cum să adăugați un fundal personalizat în timpul apelului dvs. Skype

1. Lansați Skype pe dispozitiv și inițiați un apel.

2. După conectare, faceți clic pe meniul Mai multe (cele trei puncte) sau treceți cu mouse-ul peste pictograma video din partea de jos a ecranului.

3. Faceți clic pe „Alegeți efectul de fundal”.

4. Adăugați o imagine nouă pentru a vă personaliza fundalul virtual sau selectați una pe care ați adăugat-o anterior. De asemenea, puteți alege să estompați fundalul real al camerei în care vă aflați.

Fundal video personalizat Skype personalizat

Ați găsit util acest sfat? Aruncați o privire la comparația noastră între Zoom și Skype și decideți care dintre ele vă va servi cel mai bine pentru nevoile dvs. de conferință video.

Legate de:

  • 8 trucuri utile pe Skype pe care ar trebui să le cunoașteți
  • Google Meet vs. Zoom vs. Skype: Google Meet este bun?
  • Cum se configurează videoconferința pe Skype

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...