Cum să setați un temporizator pe camera dvs. iPhone

Cum să setați un temporizator pe camera dvs. iPhone
⏱️ 4 min read

Cu fiecare an nou, iPhone-ul Apple primește actualizări de fotografie sub formă de îmbunătățiri software sau hardware. Acum câțiva ani, aceasta era capacitatea de a utiliza un cronometru, perfect pentru a face fotografii și videoclipuri fără mâini. Cu funcția care evoluează în timp, vă oferim pași actualizați cu privire la modul de setare a unui temporizator pe camera dvs. iPhone.

Cum să accesați și să utilizați temporizatorul camerei iPhone

Deși această caracteristică există în aplicația Cameră, este oarecum ascunsă. Urmați acești pași pentru a găsi și utiliza temporizatorul camerei iPhone.

1. Lansați aplicația Cameră de pe iPhone. Aplicația se va deschide în modul pe care l-ați folosit anterior. Asigurați-vă că alegeți „Foto” trăgând din meniul Modului aplicației (chiar deasupra butonului declanșator) la stânga sau la dreapta.

2. Există două modalități de a proceda. Există opțiuni suplimentare legate de modul „Foto”, care poate fi accesat atingând săgeata în sus din partea de sus a ecranului. Alternativ, puteți, de asemenea, să glisați în sus în meniul Mod pentru a ajunge la același set de opțiuni.

Funcția de activare a Iphone-ului cu aparat de fotografiat cu temporizator

3. În partea dreaptă a meniului Mode, veți vedea pictograma Shutter Timer. După ce o selectați, pictograma va derula în partea stângă a ecranului, dezvăluind trei opțiuni. Puteți opri cronometrul sau puteți alege să îl setați la 3 secunde sau 10 secunde. Alegeți opțiunea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Timer Camera Iphone folosind caracteristica Shutter Timer

4. Pictograma Shutter Timer se va deplasa în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a indica faptul că ați setat un cronometru pe camera iPhone. Mai rămâne doar să apăsați butonul declanșator și să intrați în poziție.

5. Aplicația Cameră va afișa acum numărătoarea inversă, care va clipi pe ecran. Declanșatorul se va declanșa, stocând imaginea pe care tocmai ați făcut-o în aplicația Fotografii.

întrebări frecvente

1. Cum mi-a fost dor de caracteristica Shutter Timer? A fost mereu acolo?

Funcția Shutter Timer nu a fost întotdeauna prezentă în aplicația Camera. Mai precis, a apărut pentru prima dată în iOS 8, iar poziția și pictograma s-au schimbat în timp, la fel ca și metoda de setare a cronometrului.

2. Pot să fac selfie-uri cu funcția Shutter Timer?

Da. Funcția de temporizare funcționează cu camerele din față și din spate ale telefonului.

3. Cum pot face mai multe fotografii simultan?

Dacă doriți ca iPhone-ul dvs. să facă mai multe fotografii simultan și utilizați un iPhone X sau o versiune anterioară, țineți apăsat butonul declanșator în timp ce fotografiați. Pentru iPhone 11 și versiuni ulterioare, trageți butonul declanșator spre stânga. Aceste metode vă vor instrui telefonul să filmeze în modul Burst, deci veți putea alege dintre zece fotografii prin intermediul aplicației Photos.

4. Pot folosi Shutter Timer pentru a realiza videoclipuri?

Din păcate, caracteristica Shutter Timer nu funcționează în niciun alt mod al aplicației Cameră – doar în modul Foto.

Încheierea

Acum, că știi cum să setezi un cronometru pe camera iPhone-ului tău, de ce să nu extinzi aceste cunoștințe? Consultați ghidul nostru despre modul de utilizare a camerei iPhone-ului dvs., cu o mulțime de sfaturi și trucuri esențiale, apoi citiți mai departe pentru a afla despre cele mai bune aplicații de cameră pentru iPhone.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...