Cum să Sideload SideQuest Jocuri pe Oculus Quest 2

Come caricare i giochi SideQuest su Oculus Quest 2
⏱️ 5 min read

Încărcarea laterală este una dintre bucuriile reale ale căștilor Oculus Quest 2. Un lucru este să cumperi jocuri direct prin Oculus Store (pentru prețuri premium) și altul să explorezi o lume a jocurilor în mare parte gratuite. Am scris deja lista noastră cu cele mai bune jocuri pe care le puteți găsi pe magazinul alternativ de aplicații Oculus SideQuest, dar aici vă arătăm cum să încărcați jocurile SideQuest pe setul cu cască Oculus.

Ce este Sideloading?

Sideloading este procesul de transfer al fișierelor între două dispozitive (spre deosebire de descărcare și încărcare). Ceea ce îl face diferit de transferurile de fișiere obișnuite, în special în cazul dispozitivelor Android, este că vă permite să instalați aplicații și jocuri din afara Magazinului Play, a Magazinului Oculus sau a oricărei surse primare pe care o folosește un anumit dispozitiv.

Oculus și Google doresc să obțineți lucruri din magazinele lor de pe dispozitivele lor, desigur, dar nu sunteți obligat din punct de vedere legal, iar încărcarea laterală vă ajută să rezolvați restricțiile de bază pe care aceste companii le pun în aplicare pentru a vă menține în magazinele lor și te tot umple buzunarele lor.

Încărcarea laterală este o modalitate excelentă de a explora aplicații și jocuri pe care este posibil să nu le găsiți în magazinele implicite pe care dispozitivele le păstrează.

Cum se instalează SideQuest

Primul pas pentru a încărca jocuri pe Quest 2 este să configurați Opțiuni pentru dezvoltatori pe căști. Va trebui înregistrați-vă mai întâi pe site-ul Oculus ca dezvoltator, ideal cu contul Facebook care este conectat la contul dvs. Oculus.

După ce ați făcut acest lucru, porniți căștile. Apoi, în aplicația Oculus de pe telefon, atingeți Dispozitive, selectați dispozitivul (care ar trebui să spună „Conectat” dacă este pornit), apoi atingeți „Mod dezvoltator” și porniți-l. Reporniți setul cu cască.

Sideload Oculus Quest 2 Sidequest Mode Developer

Pentru a verifica dacă Modul dezvoltator este activat, accesați Setări de pe setul cu cască și ar trebui să vedeți o nouă opțiune „Dezvoltator” disponibilă. Felicitări, poziți acum ca dezvoltator!

Sideload Oculus Quest 2 Sidequest Vr

Apoi, va trebui să permiteți conținut din surse necunoscute de pe setul cu cască. Deschideți aplicația Oculus de pe computer, apoi accesați „Setări -> General” și activați glisorul „Surse necunoscute”.

Următorul, descărcați și instalați SideQuest pe computer. Există, de asemenea, un nifty Aplicația SideQuest care vă permite să încărcați lateral utilizând dispozitivul dvs. Android, deși este încă în versiune beta, și poate fi necesar să activați ADB wireless pe setul cu cască pentru a încărca lateral aplicațiile.

Cum să descărcați SidQuest Games

Conectați-vă căștile la computer (ideal prin același cablu pe care îl utilizați pentru a-l încărca: un cablu de date USB care poate fi folosit pentru încărcarea laterală), apoi rulați SideQuest.

Sideload Oculus Quest 2 Sidequest Home

Totul merge bine, un cerc verde ar trebui să apară în colțul din stânga sus al SideQuest, ceea ce înseamnă că setul cu cască este conectat la SideQuest și gata de încărcare laterală. Dacă este portocaliu, poate fi necesar să vă puneți setul cu cască și să acordați permisiunile relevante necesare pentru SideQuest.

După ce obțineți acel cerc verde și căștile sunt conectate cu SideQuest, puteți începe să încărcați lateral! Pur și simplu căutați aplicația sau jocul dorit în SideQuest, apoi faceți clic pe butonul Descărcați (care descarcă jocul de pe Internet, apoi îl încarcă direct pe setul cu cască).

Pentru a vedea starea de descărcare a jocurilor pe care le selectați, faceți clic pe pictograma de mai jos.

Sideload Oculus Quest 2 Sidequest Descarcă jocuri

Acum că ați descărcat jocurile SideQuest pe căștile Oculus, bucurați-vă de joc. Dacă doriți să faceți jocuri pe celelalte dispozitive, consultați lista noastră de jocuri Chromebook grozave și ghidul nostru despre cum să jucați jocuri PS3 pe computerul dvs. folosind RPCS3.

Legate de:

  • Oculus Quest 2 de la Facebook va aduce VR în masă?
  • Oculus Quest vs. Oculus Rift S: Care este cel mai bun în 2020?
  • 5 Căști de realitate virtuală bune și accesibile pentru încercarea jocurilor VR

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x