Cum să sincronizați fișierele Adobe Reader pe toate dispozitivele dvs.

Cum să sincronizați fișierele Adobe Reader pe toate dispozitivele dvs.

⌛ Reading Time: 3 minutes

Adobe Reader este pionierul tuturor cititoarelor PDF și este unul dintre cele mai populare. Unul dintre lucrurile bune oferite de Adobe (și Adobe Reader) este că puteți acum să salvați toate fișierele, cum ar fi prezentările PDF, Word și PowerPoint, în cloud și să le accesați pe mai multe dispozitive.

Noțiuni de bază

Pentru a vă putea accesa fișierele, trebuie să vă înscrieți pentru un cont Acrobat.com. Gândiți-vă la asta ca la iCloud-ul Adobe Reader. Toate fișierele dvs. vor fi stocate, permițându-vă să le sincronizați și să le accesați de pe orice dispozitiv.

Pasul 1: Salvați fișierul pe Acrobat

Deci, să presupunem că aveți deja un PDF pe care îl citiți în prezent de pe desktop (pe Adobe Reader) și doriți să îl preluați pe tabletă când ieșiți din casă.

Mai întâi, trebuie să vă conectați la Acrobat.com de pe Adobe Reader al computerului. Faceți clic pe “Instrumente;” veți vedea Acrobat în partea dreaptă jos, după “Stocare fișiere”. Apăsați butonul “Salvați” sau accesați Fișier și faceți clic pe “Salvați pe Acrobat.com”.

Pasul 2: Accesați fișierul de pe orice dispozitiv

Acum că PDF-ul este salvat în cloud, îl puteți accesa de pe orice dispozitiv. Deschideți Adobe Reader pe tabletă sau instalați-l dacă nu ați făcut-o încă. Trebuie să realizați două lucruri pentru a sincroniza cu succes fișierele de pe dispozitivul dvs. mobil. Mai întâi, conectați-vă la Acrobat.com din aplicația Adobe Reader a tabletei. Apoi, activați “Mobile Link”.

Când sunteți conectat, faceți clic pe “Acrobat.com” în partea stângă sus a aplicației Adobe Reader. De acolo, veți vedea toate fișierele salvate în cloud. În acest caz, folosesc un iPad. După cum puteți vedea, PDF-ul pe care l-am salvat mai devreme de pe iMac este acum afișat în aplicația Adobe Reader a iPad-ului meu.

Adobe Reader pe iPad.

Puteți începe imediat să citiți după ce faceți clic pe PDF. Dar îl puteți salva și în folderele existente ale tabletei. Pentru aceasta, faceți clic pe “Editați” din colțul din dreapta sus și alegeți fișierul pe care doriți să îl salvați. În partea de jos, butonul “Mutare” va fi evidențiat. Când îl alegeți, acesta va afișa toate folderele pe care le aveți în prezent în aplicația dvs. Adobe Reader. Alegeți folderul în care doriți să salvați fișierul. Acest pas este foarte recomandat dacă doriți să accesați cărțile electronice atunci când sunteți offline.

Mutați fișiere PDF pentru acces offline.

Pasul 3: Gestionați toate fișierele pe Acrobat

Toate fișierele de pe site-ul Acrobat.com.

Poți vizita Acrobat.com pentru a vă gestiona toate fișierele din cloud. Puteți șterge, muta și încărca fișiere direct pe site-ul Acrobat.

Pentru conturile gratuite, veți avea spațiu de stocare de până la 2 GB. Este mai mult decât suficient dacă doriți pur și simplu să salvați PDF-uri și documente Word.

Adobe Reader este de departe cel mai bun cititor de PDF-uri pe care l-am folosit, deși uneori poate fi cam voluminos și lent. Aplicația iOS este bine concepută și ușor de utilizat. Nu numai că puteți citi cărți electronice, ci și le puteți adnota. Puteți folosi chiar și scrierea de mână! Uneori, când citiți o copie scanată a unei cărți fizice pe un iBook sau Kindle, nu puteți evidenția textul. Pe Adobe Reader pentru iPad, am putut să evidențiez, să adnot și să arăt definiții chiar și atunci când sunt offline atât pentru cărți electronice, cât și pentru copii scanate ale cărților fizice. Încercați această caracteristică de sincronizare și anunțați-ne dacă funcționează pentru dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.