Cum să sincronizați Microsoft Outlook cu Android

Cum să sincronizați Microsoft Outlook cu Android
⏱️ 4 min read

Cu 1,2 miliarde de utilizatori ai Microsoft Office și 65 de milioane de utilizatori comerciali ai platformei Office 365, produsele Microsoft sunt încă la mare căutare. Peste optzeci la sută din telefoane rulează astăzi pe Android și, cu șaizeci și șase la sută din e-mailurile deschise pe mobil, sincronizarea Outlook pe Android este o necesitate.

Funcțiile puternice de productivitate, cum ar fi calendarele, contactele și mementourile formează un nucleu esențial al vieții noastre profesionale. Ușurința de a le accesa de pe toate dispozitivele dvs. este esențială.

Acest articol vă va arăta cum să importați profilul Outlook pe telefonul dvs. Android. Se sincronizează și calendarele și contactele.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Descărcați sau actualizați aplicația Gmail

Gmail vine la pachet cu fiecare dispozitiv Android și este una dintre cele mai populare aplicații de e-mail disponibile pe mobil. Acesta va oferi asistență pentru backend-ul dvs. de e-mail Outlook și vă va permite să vă înregistrați contul Outlook.

Înregistrați-vă contul Outlook în aplicația Gmail

Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un cont Outlook valid. Dacă nu aveți unul, urmați acest link a înregistra.

Odată ce contul dvs. este configurat, puteți continua să vă conectați pe un computer desktop. Păstrați această pagină deschisă pentru a verifica dacă contul dvs. Outlook se sincronizează corect prin intermediul acestuia.

3. Conectați-vă la aplicația dvs. Gmail

Folosind aceleași acreditări de înregistrare din contul dvs. Outlook, conectați-vă la contul dvs. Outlook utilizând aplicația Gmail.

1. Deschideți Gmail pe dispozitivul dvs. Android și faceți clic pe pictograma Meniu.

2. Derulați până în partea de jos a elementelor de meniu și faceți clic pe „Setări”.

sincronizare-microsoft-outlook-android-login-google-app

3. În pagina următoare, selectați „Adăugați un cont”.

Pagina următoare afișează o listă a serviciilor de e-mail acceptate de aplicație. Alegeți „Exchange și Office 365”. Nu ar trebui să alegeți opțiunile „Outlook, Hotmail, Live” deoarece utilizează POP și IMAP care nu acceptă sincronizarea calendarului și a contactelor.

sincronizare-microsoft-outlook-android-set-up-gmail

4. Introduceți adresa de e-mail și parola. Ar trebui să înceapă validarea setărilor serverului de pe dispozitivul dvs.

sincronizare-microsoft-outlook-android-outlook-validare

5. Dacă apare o casetă de dialog care solicită „Administrare securitate la distanță”, faceți clic pe „OK” pentru a permite acest lucru.

sincronizare-microsoft-outlook-android-acces-securitate-la-distanță

Pagina următoare ar trebui să completeze conectarea. Acum ești gata să pleci.

Configurați mementouri false pentru a forța sincronizarea Outlook

De obicei, atunci când finalizați configurarea, contactele și calendarul dvs. trebuie să se sincronizeze imediat. Dar, uneori, va trebui să „forțați” acest lucru să se întâmple. Iată cum puteți realiza acest lucru.

1. Accesați contul dvs. Outlook (conectat pe desktop). Faceți clic pe mica pictogramă Calendar situată în partea stângă jos a paginii.

sincronizare-microsoft-outlook-android-calendar

2. Creați două elemente de calendar noi. (Nu trebuie să aibă sens; le veți șterge mai târziu.) Setați-le pentru toată ziua.

sincronizare-microsoft-outlook-android-force-outlook-sync

Setați Setări sincronizare pentru a permite sincronizarea contactelor și a calendarului

În această etapă va trebui să activați sincronizarea pentru contacte și calendar. Această acțiune vă va asigura că e-mailul dvs. primește actualizări pentru evenimentele, mementourile și contactele dvs. în timp real.

1. Accesați Setări de pe dispozitivul dvs. Android (nu setările Gmail).

Diferite dispozitive Android au personalizări diferite, dar modelul de bază este același. Navigați de la Setări la „Conturi”, apoi selectați „Sincronizare”. Pe unele dispozitive poate fi necesar să navigați la Conturi pentru această sarcină.

sincronizare-microsoft-outlook-android-exchange

2. Faceți clic pe „Exchange”. Apoi, faceți clic pe contul dvs. Outlook înregistrat.

sincronizați-Microsoft-Outlook-Android-schimb-setările contului

3. Bifați toate casetele de selectare pentru Calendar, Contacte și Mail. Această acțiune va actualiza setările de sincronizare pentru a primi actualizări în timp real. Faceți clic pe mai multe și apoi pe „Sincronizați acum”.

sincronizare-microsoft-outlook-android-schimb-sincronizare

4. Deschideți aplicația Gmail și navigați la contul Outlook. Ar trebui să vă vedeți toate e-mailurile aici.

5. Accesați Google Calendar – dacă îl aveți instalat ca aplicație implicită pentru calendar. Veți vedea mementourile setate la pasul patru sincronizate cu lista zilnică de sarcini.

sincronizare-microsoft-outlook-android-forțat-sincronizare

Acum puteți primi toate e-mailurile livrate și sincronizate pe dispozitivul dvs. Android și într-o singură aplicație.

Încheierea

În loc să trebuiască să schimbați aplicațiile pentru a accesa atât e-mailurile personale cât și cele profesionale, puteți face totul dintr-o singură aplicație. Aceasta este puterea sincronizării. Acum e rândul tău. Utilizați acest ghid pentru a sincroniza toate evenimentele și e-mailurile Outlook importante cu platforma Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x