Cum să sortați căsuța de e-mail Gmail după expeditor, subiect, dată și alte filtre

Cum să sortați căsuța de e-mail Gmail după expeditor, subiect, dată și alte filtre

Spre deosebire de clienții de e-mail desktop, Gmail nu are un mecanism de vizualizare pentru a sorta e-mailurile după expeditor, interval de date, subiect, domeniul site-ului web și alte criterii. Aceste funcții importante au fost înlocuite de o casetă de căutare universală în care vă așteptați să utilizați diferiți operatori de căutare pentru a găsi mesajele dorite.

Acest lucru, în realitate, îngreunează căutarea de e-mailuri mai vechi și frecvente. Dacă ați fi șters părți ale unui lanț de mesaje, atunci ați pierde evidența e-mailului original și a răspunsurilor acestuia. Caseta de căutare va returna cu siguranță e-mailurile rămase, dar acestea nu vor fi aranjate în nici o ordine de importanță, cu excepția cazului în care vă amintiți datele.

Ca o alternativă mai bună la caseta de căutare, puteți utiliza diverse filtre care înlocuiesc lipsa unui mecanism de vizualizare. Sfaturile de mai jos vă vor ordona corect e-mailurile pe baza oricăror criterii pe care le-ați utiliza de obicei cu clienții de e-mail desktop.

Sortați Gmail după expeditor

Pentru a sorta e-mailurile după numele expeditorului, introduceți expeditorul inițial în caseta de căutare. Dacă nu vă amintiți numele expeditorului, îl puteți căuta în contactele dvs. Google. Gmail afișează adresa de e-mail și numele complet ale expeditorului imediat ce introduceți câteva inițiale. Pentru a finaliza căutarea, faceți clic pe pictograma lupă „afișați rezultatele căutării”.

Se va deschide o nouă fereastră pop-up cu toate filtrele Gmail. Numele expeditorului va fi afișat în has the words , pe care îl puteți copia-lipi în from camp. Faceți clic pe Căutare pentru a continua.

Sortează filtrele Gmail din filtru

Acum vor fi afișate numai acele e-mailuri care au fost trimise de către expeditorul specific descris de dvs. Acestea sunt ordonate în ordine descrescătoare de la data curentă.

Sortați filtrele Gmail Nume expeditor

Dacă asocierea dvs. cu expeditorul merge cu mult înapoi, puteți personaliza și mai mult intervalul de date din câmpul interval personalizat. Acest lucru vă va ajuta să preluați toate e-mailurile mai vechi de la expeditorul specific.

Sortați filtrele Gmail din gama personalizată

Toate e-mailurile de la un expeditor în cadrul unei anumite date de început și de sfârșit sunt acum afișate. Acestea vor fi ordonate ordonat.

Sortați filtrele Gmail din intervalul de date

Sortează Gmail după domeniul site-ului web

Gmail vă permite, de asemenea, să sortați e-mailurile pe baza domeniilor site-ului web. Acest lucru este util dacă ați schimbat răspunsuri cu una sau mai multe persoane ale căror e-mailuri se bazează pe un domeniu comun sau v-ați abonat la un blog, buletin informativ, canale Facebook sau YouTube. Dacă site-ul web este singurul lucru pe care îl aveți, introduceți textul: *@domain name în câmpul De la. Faceți clic pe Căutare pentru a continua.

Sortați filtrele Gmail Expeditor Nu amintit

Toate e-mailurile din domeniul specific vor fi afișate în căsuța de e-mail. Dacă există mai mulți expeditori în acel domeniu, puteți personaliza în continuare rezultatele folosind câmpul De la.

Sortează filtrele Gmail de la expeditor necunoscut

Sortați Gmail după subiect

Sortarea Gmail după subiect este mai ușoară. De îndată ce introduceți subiectul în caseta de căutare, acesta va fi afișat în has the words camp. Acum trebuie doar să-l copiați-lipiți în câmpul Subiect și să faceți clic pe Căutare pentru a continua.

Sortează filtrele Gmail Subiectul are cuvintele

Toate e-mailurile sunt acum sortate în funcție de subiectul afișat.

Sortează filtrele Gmail Rezultatele subiectului

Sortați Gmail după intervalul de date

Sortarea Gmail după dată este cea mai complicată. Are afișajul cel mai puțin intuitiv în comparație cu clienții obișnuiți de e-mail, care vă permit pur și simplu să sortați e-mailurile în funcție de dată pe pagina principală. Cu Gmail, trebuie să mergeți mai adânc pentru a reproduce un afișaj similar.

Puteți seta data de începere și de sfârșit folosind calendar și date within câmpuri. Intervalul de date va fi afișat pe baza „după” și „înainte” a datei specificate.

Sortați filtrele Gmail Daterange

În funcție de interogare, filtrul de mai sus vă va oferi multe pagini de e-mailuri. Este nevoie de timp pentru a sorta fiecare pagină din intervalul de date personalizat. Din fericire, există o metodă mai rapidă.

Sortați filtrele Gmail Daterange mai vechi

Accesați bara URL unde veți putea vedea numărul paginii afișate pe pagina curentă a e-mailurilor datate. Poate fi modificat cu ușurință pentru a verifica e-mailurile pentru un anumit interval îngust de date.

Sortați filtrele Gmail Daterange Numărul paginii

Modificați în continuare valoarea paginii până când vă aflați în intervalul exact de date pe care îl căutați.

Sortează filtrele Gmail Daterange Modificare pagină

În ciuda faptului că este o aplicație de e-mail robustă și populară, Gmail are prea multe puncte oarbe pentru a vă ordona intuitiv e-mailurile. Nu puteți sorta ușor căsuța de e-mail Gmail după expeditor sau orice alt criteriu. Cu aceste tehnici, totuși, vă puteți organiza mai bine e-mailul.

Imagine prezentată: Gmail en OME

Legate de:

Scroll to Top