Cum să ștergeți contul de Twitch în doar câțiva pași simpli

Cum să vă ștergeți contul Twitch
⏱️ 8 min read

Twitch este o platformă online populară pentru streaming-ul de jocuri și alte activități interesante. Cu toate acestea, poate fi cazul ca utilizatorii să dorească să șteargă contul lor Twitch, fie pentru a-și proteja informațiile personale, fie pentru a renunța la platforma respectivă. Procedura de ștergere a contului Twitch poate părea a fi o sarcină complicată sau intimidantă, dar de fapt este foarte simplă. Utilizatorii pot urma câțiva pași clari și simpli pentru a șterge contul lor Twitch și imediat după aceea, toate datele personale vor fi eliminate din bază de date. În general, ștergerea contului Twitch nu este o sarcină dificilă, iar acest proces poate fi finalizat rapid și ușor, chiar dacă utilizatorii nu sunt tehnicieni avansați.

Twitch este un serviciu de streaming video destul de sofisticat pentru vizionarea jocurilor și a fluxurilor din viața reală. Cu toate acestea, Twitch are o problemă de moderare a conținutului. Odată cu creșterea numărului de raiduri de ură pe Twitch, există șanse mari să nu vă bucurați de timpul petrecut pe platformă. Dacă sună ca ceva prin care treci, iată cum îți poți șterge definitiv contul Twitch.

Ghid pas cu pas pentru a șterge contul Twitch (2021)

A scăpa de contul tău Twitch este ușor atât pe desktop, cât și pe mobil. De asemenea, am adăugat pași pentru a vă dezactiva contul Twitch, așa că asigurați-vă că consultați secțiunea corespunzătoare, în funcție de ceea ce căutați.

Cum să ștergeți un cont Twitch de pe desktop (Windows, Mac și Linux)

1. Conectați-vă la contul dvs. Twitch și vizitați acest link pentru a accesa pagina Twitch Delete Account. Nu îl vei găsi în Setări (crede-mă, am încercat asta) și va trebui să folosești linkul direct în schimb. Puteți alege să introduceți motivul părăsirii platformei sau să faceți clic direct „Ștergeți contul” pentru a vă șterge contul Twitch.

2. Veți vedea un ecran de confirmare care indică faptul că contul dvs. a fost șters. Si asta e. Nu mai aveți un cont Twitch. Dacă vă răzgândiți vă puteți reactiva contul în 90 de zile. Pentru a reactiva, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. cu acreditările Twitch.

confirmarea ștergerii contului

Cum să dezactivați contul Twitch pe desktop (Windows, Mac și Linux)

Dacă doriți să vă luați o pauză de la Twitch și preferați să vă dezactivați contul, puteți face și asta. Așa funcționează:

1. Faceți clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus și alege „Setări” din lista de opțiuni.

vizualizați setările twitch

2. Derulați în jos până când găsiți secțiunea „Dezactivați contul Twitch” și faceți clic pe hyperlinkul „Dezactivați contul”.. Alternativ, puteți utiliza acest link direct pentru a accesa pagina pentru a vă dezactiva contul Twitch.

dezactivați ecranul contului twitch

3. Adăugați un motiv dacă preferați sau faceți clic direct pe „Dezactivați contul” pentru a vă dezactiva temporar contul Twitch.

dezactivați restrângerea butonului de cont

4. Ca și în cazul ștergerii contului, veți vedea pagina de confirmare care afirmă că v-ați dezactivat contul Twitch. Dacă doriți să recuperați contul, vă puteți reactiva contul în termen de șase luni. După șase luni, numele dvs. de utilizator va fi disponibil pentru revendicarea altora, în funcție de Politici Twitch privind redenumirea și reciclarea.

confirmarea contului dezactivată

Dezactivați sau ștergeți contul Twitch pe mobil (Android sau iOS)

Aplicația mobilă Twitch pe Android și iOS nu vă permite să vă dezactivați sau să ștergeți contul. Prin urmare, vom folosi versiunea web a Twitch dintr-un browser mobil pentru a face acest lucru. Puteți urma instrucțiunile de mai jos pentru a scăpa de contul Twitch de pe telefonul Android sau iPhone.

1. Twitch vă duce la versiunea mobilă a site-ului când îl deschideți într-un browser de pe telefon. Ca o soluție, deschideți browserul la alegere și activați modul desktop. Dacă utilizați Chrome, atingeți meniul vertical cu trei puncte din dreapta sus și alegeți „Site pentru desktop”.

solicita site-ul desktop chrome

2. Acum veți vedea versiunea web a Twitch. Apăsați butonul „Autentificare” pentru a vă conecta la contul Twitch.

log in

3. După autentificare, utilizați acest link dacă doriți să vă dezactivați contul. În mod similar, puteți utiliza acest link pentru a vă șterge contul Twitch. Adăugați motivul dacă doriți și atingeți „Dezactivați contul” sau „Ștergeți contul”, respectiv.

dezactivați sau ștergeți contul mobil twitch

Întrebări frecvente

Î. Îmi pot restabili contul Twitch după ce l-am șters definitiv?

Vă puteți restabili contul Twitch în termen de 90 de zile de la solicitarea de ștergere a contului. Dacă alegeți să vă dezactivați contul, îl puteți restabili în termen de 6 luni.

Î. Ce se întâmplă cu numele meu de utilizator după ștergerea contului meu Twitch?

Alți utilizatori vă pot revendica numele de utilizator după șase luni de la ștergerea contului.

Î. Cum să vă reactivați contul Twitch?

Pentru a vă reactiva contul, vă rugăm să vă conectați cu acreditările Twitch. Asigurați-vă că vă conectați înainte ca contul să fie șters definitiv dacă doriți să vă recuperați contul.

Î. Care este diferența dintre dezactivarea și ștergerea unui cont Twitch?

Ștergerea unui cont Twitch dezactivează permanent contul, în timp ce dezactivarea este temporară. Cu toate acestea, rețineți că nu puteți accesa un cont șters după 90 de zile și un cont dezactivat după șase luni. Puteți recupera un cont Twitch șters în 90 de zile, pur și simplu conectându-vă la contul dvs.

Ștergeți contul dvs. Twitch în câțiva pași simpli

Acesta este modul în care vă puteți șterge contul Twitch cu ușurință. Dacă intenționați să treceți la alte platforme de streaming de jocuri precum Twitch, nu ezitați să consultați lista noastră cu cele mai bune alternative Twitch. Și dacă aveți întrebări legate de ștergerea contului dvs. Twitch, vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos și vom încerca să vă ajutăm.

În concluzie, Twitch este o platformă de streaming video populară, însă există probleme de moderare a conținutului. Dacă doriți să ștergeți sau să dezactivați contul Twitch, acest ghid pas cu pas vă va ajuta să faceți acest lucru. Rețineți că ștergerea unui cont este definitivă, iar revendicarea numelui de utilizator poate fi făcută de către alți utilizatori după șase luni. În plus, există alternative la Twitch pentru cei interesați.
În finalul acestei postări, aș vrea să vă îndemn să rămâneți mereu la curent cu noutățile tehnologice și să explorați lumea digitală cu curaj și creativitate. Am fost încântat să vă împărtășesc aceste informații și să ne conectăm prin pasiunea comună pentru tehnologie. Ne revedem curând cu alte subiecte interesante și inovatoare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x