Cum să ștergeți contul Reddit. Explicat cu pași simpli.

⏱️ 5 min read

Bună Oameni, În acest articol vă voi împărtăși tutorialul despre cum să ștergeți contul reddit pas cu pas. Deci, continuați să citiți articolul complet și obțineți soluția la întrebare.

Câteva fapte despre Reddit –

Reddit este cea mai mare comunitate de întrebări și răspunsuri din lume. Reddit are acum peste 1,2 milioane de subreddit. Subreddit-urile sunt subcomunitățile și forumurile pentru a obține răspunsul la întrebările dvs.

Puteți obține subreddit ca diferite tipuri de categorii. În fiecare zi, mai mult de sute de întrebări și răspunsuri sunt postate pe Reddit și puteți, de asemenea, să beneficiați de asta. Dacă doriți să obțineți niște răspunsuri pentru orice, vă puteți înscrie la Reddit și verifica subreddit și obține soluția pentru oricare dintre întrebările dvs.

De asemenea, citiți – Cum să barați în Google Docs.

Reddit este utilizat pe scară largă pentru a obține soluția răspunsurilor dvs., dar dacă doriți să știți cum să ștergeți contul reddit, vă rugăm să citiți articolul complet.

Există multe beneficii ale comunității Reddit. Ca blogger sau scriitor de conținut, pot spune că am profitat de Reddit. Dacă ești expert într-un domeniu, atunci poți găsi categoria și poți oferi și răspunsurile sau soluțiile la întrebările oamenilor.

Reddit este cel mai popular forum comunitar și cel mai orientat spre confidențialitate. Nu, informațiile personale sunt necesare pentru a utiliza Reddit, de aceea cred că Reddit este forumul mai sigur și mai orientat spre confidențialitate.

Deci, cred că nimeni nu are probleme cu confidențialitatea în timp ce folosește Reddit. Dar dacă aveți o problemă cu utilizarea Reddit sau dacă v-ați înscris la Reddit din greșeală sau nu îl mai utilizați și vă întrebați cum să ștergeți contul reddit, urmați pașii explicați în următoarea secțiune a articolului.

Lucruri de știut înainte de a șterge contul reddit –

 • Reddit nu vă permite să vă dezactivați temporar contul.
 • Ștergerea contului reddit înseamnă ștergerea definitivă a contului reddit.
 • Reddit vă permite să ștergeți contul reddit, dar acest lucru nu elimină comentariile dvs. anterioare și postările pe care le-ați actualizat.
 • Trebuie să ștergeți manual toate postările și comentariile înainte de a șterge contul reddit.
 • Nu vă puteți recupera contul după ce îl ștergeți.

Acum, să începem cu întrebarea dvs. reală despre cum să ștergeți contul reddit.

Cum să ștergi contul reddit –

Iată ghidul pas cu pas despre cum să ștergeți contul reddit.

 1. Mai întâi, deschideți browserul web și deschideți site-ul Reddit. Poti sa te duci la https://www.reddit.com/.
 2. Acum conectați-vă la contul pe care doriți să îl ștergeți.
 3. Acum accesați setarea utilizatorului.
 4. În secțiunea de setări utilizator veți obține opțiunea „Dezactivați contul”.
 5. Acum completați informațiile care sunt solicitate pentru a vă dezactiva contul și faceți clic pe dezactivare cont.
 6. Trebuie să furnizați motivul pentru a șterge contul deoarece este opțional, așa că este de acord să îl dați sau să îl lăsați necompletat. Dar trebuie să furnizați numele de utilizator și parola și, de asemenea, trebuie să bifați caseta de selectare care se află acolo. Și după aceea faceți clic pe butonul de dezactivare și munca dvs. este terminată aici.

Checkout – Cum să ștergeți contul Steam în pași simpli.

Cum să ștergeți contul reddit folosind aplicația mobilă reddit –

Vă rugăm să urmați pașii enumerați mai jos –

 1. Deschideți aplicația mobilă reddit.
 2. Faceți clic pe pictograma profilului.
 3. Atingeți opțiunea „Setare”.
 4. Acum faceți clic pe opțiunea „Ajutor Întrebări frecvente”.
 5. În pasul următor, faceți clic pe bara de căutare și tastați „Cum dezactivați contul reddit”.
 6. Acum va fi redirecționat către site-ul reddit, iar următorii pași sunt enumerați ca secțiunea anterioară a articolului.

Aceștia sunt pașii pentru a obține soluția la întrebarea dvs. despre cum să ștergeți contul reddit folosind aplicația mobilă.

Must checkout – Cel mai bun editor PDF online – Lumin PDF.

Întrebări frecvente –

Cum îmi șterg definitiv contul Reddit?

Da, poti. Vă rugăm să urmați pașii de mai sus pentru a face acest lucru.

Îmi pot dezactiva temporar contul?

Nu, nu poti. Reddit vă permite doar să vă ștergeți permanent contul.

În timp ce șterg contul reddit, postările mele sunt șterse automat?

Nu, trebuie să ștergeți manual toate postările și comentariile înainte de a vă șterge contul. În caz contrar, postările vor fi acolo.

Cuvinte finale –

Deci, în opinia mea, aveți acum soluția pentru întrebarea dvs. despre cum să ștergeți contul reddit. Dar ceea ce simt este că Reddit este cel mai sigur și oferă mai multă confidențialitate decât celălalt forum comunitar. Reddit nu se așteaptă la nicio informație personală și de aceea nimeni nu vă poate fura datele.

Ceea ce spun este că pur și simplu nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. și dacă doriți să o ștergeți din alt motiv, atunci puteți urma acești pași și vă veți termina munca.

Deci, asta e tot pentru moment din partea mea. Dacă găsiți alte întrebări sau întrebări, vă rugăm să-mi spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x