Cum să ștergeți contul Textnow? Ghid pas cu pas cu 3 metode.

⌛ Reading Time: 4 minutes

Bună, cititori, sper că vă plac toate articolele noastre anterioare. Deci, în acest articol, vom împărtăși un ghid pas cu pas Cum să ștergeți contul Textnow. Continua să citești.

Întrebarea aici este, Cum să ștergeți contul Textnow? Deci, din păcate, nu există nicio modalitate de a șterge permanent contul Textnow. Dar există câteva metode parțiale. Vă voi împărtăși aceste metode aici.

De asemenea, citiți articolul nostru despre – Cum să dublezi spațiul în Word? MAC, Windows, Android, iOS.

Ce este Textnow? Detalii de bază pe care trebuie să le cunoașteți.

Text acum este una dintre cele mai bune și gratuite companii de apeluri VoIP. Textnow este o aplicație de apelare gratuită care permite utilizatorilor să sune sau să trimită mesaje folosind internetul. Textnow permite utilizatorilor din SUA și Canada să efectueze apeluri și mesaje text gratuite nelimitate în toată țara.

Textnow vă oferă numerele de telefon individuale pe care să le utilizați pentru a trimite mesaje și apeluri gratuite nelimitate. Dar serviciul este gratuit în SUA și Canada. Textnow are, de asemenea, unele planuri plătite, care oferă apeluri și mesaje text cu tarife fixe ieftine.

Puteți utiliza Textnow pe dispozitivele dvs. Android, iOS. De asemenea, puteți utiliza Textnow de pe computer. Deci, în opinia mea, Textnow este o platformă foarte bună de folosit ca VoIP.

Aici, întrebarea este ce este VoIP și Textnow funcționează prin VoIP?

Ei bine, VoIP este Voice over Internet Protocol. Și da, Textnow funcționează prin VoIP. Deci, aveți nevoie de o conexiune bună la internet pentru a utiliza Textnow pentru apeluri și mesaje text.

Dacă doriți să utilizați aplicația sau site-ul Web Textnow, aici sunt link-urile pentru Textnow.

Aplicația Android

Aplicația iOS

Link-ul

De ce trebuie să ștergeți contul Textnow, chiar dacă este cea mai bună și gratuită aplicație de apelare?

Înainte de a vă anunța „Cum să ștergeți contul Textnow”, trebuie să vă aduc la cunoștință posibilitățile pe care doriți să ștergeți contul Textnow.

Prima posibilitate – După cum am spus în paragraful de mai sus, aveți nevoie doar de o conexiune bună la internet pentru a utiliza Textnow și dacă nu aveți o conexiune bună la internet, atunci nu puteți utiliza Textnow corect. Deci, trebuie să ștergeți contul Textnow dacă aveți această posibilitate.

A doua posibilitate – Textnow colectează și stochează datele dvs. din motive de securitate. Textnow este un serviciu gratuit de apeluri și mesaje text VoIP. Deci, Tetxnow colectează datele utilizatorilor pentru probleme de securitate și juridice, dacă orice utilizator folosește greșit aplicația Textnow.

Deci, dacă aveți îngrijorări cu privire la datele și confidențialitatea dvs., trebuie să ștergeți contul Textnow. Deci, aceasta este a doua posibilitate.

A treia posibilitate – Textnow trimite e-mailuri promoționale utilizatorilor lor. Deci, aceasta este posibilitatea de a șterge contul Textnow dacă doriți să nu scăpați de aceste tipuri de e-mailuri spam.

De asemenea, citiți – Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat? 8 Săgeată explicată.

Acum, să trecem la întrebarea noastră actuală despre cum să ștergem contul Textnow și să ajungem la soluția acestuia.

Cum să ștergeți contul TextNow?

Tnu există nicio modalitate de a șterge definitiv contul Textnow. Dar există o metodă alternativă de a o șterge parțial. Deci, aici voi împărtăși aceste metode despre cum să ștergeți contul Textnow.

Prima metodă Ștergeți aplicația Textnow de pe telefon.

 1. Deschide Aplicația Textnow pe telefon.
 2. Deconectare de la Textnow.
 3. Dezinstalați și eliminați aplicația Textnow de pe telefon.
 4. Nu folosi aplicația Textnow și rămâne inactiv.
 5. Dacă nu utilizați aplicația timp de 3 zile, numărul dvs. alocat va fi șters.

Aceasta nu este ștergerea Textnow. Dar metoda alternativă este dezactivarea temporară a contului.

A doua metodă – Eliminați datele personale din Textnow.

În această metodă, datele dumneavoastră personale vor fi modificate în datele false pe care le-ați înlocuit. Deci, în acest fel, preocuparea dvs. cu privire la confidențialitate este rezolvată. Deci, aceasta este cea mai bună metodă pentru întrebarea dvs. despre cum să ștergeți contul Textnow.

 1. Deschis site-ul Web Textnow din browserul dvs.
 2. Autentificare la contul dvs. prin furnizarea acreditărilor dvs. de conectare.
 3. Click pe setări din bara de meniu din stânga.
 4. Găsiți numele, numele de utilizator și câmpul de e-mail.
 5. Schimbați detaliile în orice detalii false aleatorii ca del@inactive.com sau ceva de genul.
 6. Acum deconectați-vă de la Textnow. Și dacă veți inactiv timp de 3 zile numărul dvs. va fi șters.

A treia metodă – Această metodă este pentru abonații plătiți. Doar anulați abonamentul.

Dacă ați urmat cele două metode de mai sus, atunci datele dumneavoastră personale vor fi șterse din Textnow. Dar dacă sunteți abonat premium, atunci trebuie să vă ștergeți abonamentul, altfel veți primi factura la datele de facturare.

Deci, vă rugăm să urmați pașii de mai jos.

 1. Deschis Aplicația Textnow.
 2. Din meniu faceți clic pe Contul meu.
 3. Derulați în jos și găsi anulați abonamentul meu.
 4. Click pe “anulați abonamentul meu.”

Aceasta este metoda alternativă de ștergere a contului Textnow pentru utilizatorii plătiți.

Sunt sigur că mai ai o întrebare pentru mine. Și iată-l.

Trebuie să verificați – Cele mai bune 23 de site-uri gratuite de streaming sportiv din 2021

Datele mele vor fi șterse după ștergerea contului Textnow?

Nu există nicio opțiune de a șterge toate datele din Textnow. Dar din metoda de mai sus, sunt sigur că e-mailul și informațiile dvs. personale vor fi eliminate. Dar Textnow vă păstrează datele pentru probleme legale și pentru a urmări utilizarea abuzivă.

Deci, există o metodă de ștergere a datelor partajate de dvs. pe Textnow. Doar trimite un mail la security@textnow.com și spuneți motivul valid pentru a șterge toate datele.

Vă rugăm să găsiți câteva întrebări frecvente legat de subiectul nostru despre „Cum să ștergeți contul Textnow”.

Întrebări frecvente –

Cum să ștergeți contul Textnow de pe iPhone?

Da, puteți dezactiva parțial Textnow. Urmați pașii: Deschideți aplicația > deconectați > dezinstalați > și nu o utilizați timp de 3 zile și va fi dezactivată.

Îmi pot șterge contul gratuit Textnow?

Da, o puteți face prin metoda alternativă. Nu vă va șterge contul definitiv. Dar puteți dezactiva contul urmând prima metodă.

Pot anula abonamentul meu plătit la Textnow?

Da, poti. Vă rugăm să urmați acești pași: Deschideți aplicația > Găsiți-mi contul > faceți clic pe Anulați abonamentul meu.

Poate cineva să urmărească numărul meu de mobil Textnow?

Da este posibil. Textnow colectează și stochează datele pe serverul cloud pentru a proteja utilizarea greșită a serviciului lor. Deci, dacă ceva greșit sau folosiți greșit, atunci entitatea juridică vă poate urmări numărul Textnow.

Cum pot elimina e-mailul din contul meu Textnow?

Da, poți doar să urmezi pașii. Deschideți Textnow web > Conectare > Setări > E-mail. Și schimbă-ți adresa de e-mail acolo.

Verdictul final –

Am împărtășit toate informațiile legate de întrebarea dvs. despre cum să ștergeți contul Textnow. Deci, ultimele mele cuvinte sunt că nu există nicio modalitate de a șterge contul Textnow. Dar, după cum am sugerat câteva metode alternative pe care le puteți folosi pentru a obține soluția cum să ștergeți contul Textnow.

Deci, asta este tot din partea mea în ceea ce privește cum să șterg contul Textnow..

Spune-mi părerile tale în comentarii.

Android fericit…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.