Cum să ștergeți fișierele Dropbox la o oră programată

Cum să ștergeți fișierele Dropbox la o oră programată

⌛ Reading Time: 3 minutes

Când vedeți că contul dvs. Dropbox este aproape lipsit de spațiu, primul dvs. impuls ar putea fi să începeți ștergerea fișierelor de care nu aveți nevoie. Dar, de ce să faci ceva singur când o aplicație web o poate face pentru tine. Nu ar fi mai bine dacă fișierele dvs. s-ar șterge singure?

Datorită aplicației web numită Finesse, puteți să vă ștergeți fișierele Dropbox la o oră programată. Finesse este o aplicație web cu plată, dar vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a o încerca. Dacă sunteți mulțumit de aplicație și doriți să o cumpărați, puteți folosi fie un card de credit, fie contul dvs. PayPal.

Cum se face ca fișierele Dropbox să se șteargă

Când accesați prima dată aplicația, veți vedea că are un design simplu. În stânga veți vedea opțiunea Programare cu meniul său derulant în stânga. Când faceți clic pe acesta, ar trebui să vedeți opțiuni precum Programare, Programare și Istoric.

Finesse vă oferă opțiunea de a șterge fișiere specifice sau un folder întreg. Pentru a șterge un întreg folder, faceți clic pe caseta din stânga folderului pe care doriți să îl ștergeți. Pentru a șterge anumite fișiere dintr-un folder, faceți clic pe dosar și faceți clic pe fișierele pe care doriți ca aplicația web să le șteargă la o oră programată.

specificitate-ștergere-finețe

După ce ați ales fișierele pe care doriți să le ștergeți, faceți clic pe butonul albastru „Programare pentru ștergere” din partea de sus. Selectați o dată din calendar care va apărea automat.

După ce selectați data, va trebui să alegeți la ce oră doriți să fie șterse fișierele. Pentru a selecta o oră, faceți clic pe ceasul din partea de jos și apoi pe tastele săgeată pentru a alege ora.

timp-ștergere-finețe

Pentru ca ștergerea să fie finală, faceți din nou clic pe butonul albastru „Programare pentru ștergere”. Acum ar trebui să vedeți ce ați programat pentru ștergere într-o listă.

Dacă vreodată vă răzgândiți și doriți să schimbați ora sau data eliminării, selectați mai întâi fișierul și apoi faceți clic pe butonul albastru „Reeșalonare”. Alegeți noua oră sau dată și faceți din nou clic pe butonul Reprogramare. Finesse ar trebui să vă arate un mesaj scurt care să vă anunțe dacă modificările au fost efectuate corect.

Dacă doriți să selectați diferite fișiere, faceți clic pe semnul plus care va selecta toate fișierele din lista dvs. Pentru a deselecta toate fișierele, faceți clic pe pictograma minus. De asemenea, aveți opțiunea de a alege fișierele manual, dar va dura ceva timp. De acolo puteți alege fie să reprogramați, fie să le eliminați din listă.

finețe-ștergere-plusminus

Concluzie

Aveți deja suficiente lucruri de făcut atunci pentru a încerca să vă amintiți ce fișiere trebuie să vă amintiți. Mulțumită Finesse, poți avea un lucru mai puțin de îngrijorat dacă te hotărăști să rămâi cu el după perioada de încercare gratuită de paisprezece zile.