Cum să ștergeți fotografiile duplicate în rafală pe iPhone

Come eliminare le foto Burst duplicate su iPhone
⏱️ 4 min read

Aplicația Camera Apple poate realiza fotografii în „Mod Burst” (disponibil pe iPhone și iPad). Asta înseamnă că puteți face zeci de fotografii simultan, apoi alegeți pe care doriți să le utilizați mai târziu. Cu toate acestea, având în vedere că fotografiile pot ocupa o parte semnificativă din spațiul de stocare al dispozitivului, va trebui să fiți atenți atunci când utilizați această caracteristică.

Dacă ați folosit „Modul rafală” pe iPhone, aveți sute (dacă nu mii) de fotografii duplicate. Prin urmare, să aruncăm o privire la modul de ștergere a fotografiilor duplicate în rafală de pe iPhone, ajutându-vă să recuperați spațiul liber atât de necesar.

Ștergeți fotografiile rafale duplicate pe iPhone

După cum vă puteți imagina, folosim aplicația Fotografii pentru a vă controla galeria de fotografii în rafală. Mai jos este ghidul complet pas cu pas.

1. Începeți prin lansarea aplicației Photos. Capacitatea de a edita fotografii rafale este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe iPad, iar această metodă funcționează și cu fotografiile iCloud. Tot ce aveți nevoie este aplicația Fotografii.

2. Navigați la fotografiile dvs. rafale, care pot fi realizate în mai multe moduri. Modul „tradițional” ar fi utilizarea interfeței principale a aplicației Photos, accesibilă prin fila Biblioteca. Cu toate acestea, există și o modalitate de a restrânge căutarea. Faceți clic pe fila „Albume” și derulați în jos până când vedeți „Rafale”. Atingeți pentru a deschide acest album.

3. Când faceți fotografii în rafală, aplicația Fotografii le va prezenta ca o singură fotografie prin interfața sa. Dacă aruncați o privire atentă asupra galeriei dvs., veți vedea că fotografiile dvs. rafale sunt ușor diferite de restul. Continuați și alegeți galeria individuală de fotografii rafale pe care doriți să le editați.

4. Aruncați o privire la bara de instrumente poziționată în partea de jos. Veți vedea trei pictograme împreună cu o opțiune pentru „Selectați”. Apăsați pe aceasta pentru a intra în galeria foto de rafală aleasă.

Ștergerea fotografiilor rafale Iphone Accesarea aplicației Galerie rafale în fotografii

5. Ar trebui să vedeți întreaga galerie foto de rafală. Derulați la stânga și la dreapta pentru a vedea toate imaginile găsite în acea galerie. De asemenea, observați o serie de mici cercuri goale în colțul din dreapta jos al fiecărei fotografii.

Ștergerea fotografiilor în rafală Iphone Selectarea fotografiilor în rafală individuale

6. Nu ezitați să derulați la stânga sau la dreapta, apoi apăsați pe imaginile pe care doriți să le păstrați. Când le selectați, instruiți aplicația Fotografii să le marcheze ca favorite. Acesta este un pas important atunci când vine vorba de ștergerea fotografiilor în rafală duplicate de pe iPhone.

7. După ce sunteți mulțumit de selecțiile dvs., atingeți „Terminat” (vizibil în colțul din dreapta sus). Ar trebui să vedeți un meniu pop-up în partea de jos a ecranului iPhone-ului.

Ștergerea casetei de dialog Confirmare iPhone Iphone

8. Pentru a păstra imaginile pe care le-ați selectat anterior, asigurați-vă că atingeți „Păstrează numai favoritele”. Acest lucru va solicita aplicației Fotografii să șteargă imaginile pe care nu le-ați selectat.

Reveniți la aplicația Fotografii, unde veți găsi fotografiile rafale selectate anterior ca fotografii individuale. Cu alte cuvinte, acestea nu vor mai face parte dintr-o singură galerie foto rafală. Acest lucru nu numai că face mai ușoară organizarea și editarea bibliotecii dvs., dar ajută și la stocarea iPhone-ului.

Încheierea

Acum, că ați învățat cum să ștergeți fotografiile rafale duplicate de pe iPhone, de ce să nu profitați de această șansă pentru a vă extinde cunoștințele un pic mai mult și pentru a afla cum să editați fotografiile pe iPhone? Apoi, asigurați-vă că verificați cele mai bune aplicații de editare foto pentru iOS în 2021.

Legate de:

  • Cele mai bune 5 blocaje publicitare pentru iOS și iPadOS în 2021
  • 5 dintre cele mai bune jocuri de antrenament pentru creier pentru iOS
  • Cum să sincronizați iMessages pe iOS și macOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x