Cum să ștergeți în bloc mesajele de pe Facebook Messenger

Cum să ștergeți în bloc mesajele de pe Facebook Messenger
⏱️ 5 min read

Cât de departe merge istoricul mesajelor dvs. Facebook? Dacă ești o școală primară milenară, poate – nu tocmai culmea vieții tale intelectuale. Indiferent de vârstă, totuși, parcurgerea istoricului dvs. Messenger poate fi demnă.

Cu toate acestea, Facebook nu face ca ștergerea conversațiilor să devină o parte principală a funcției sale de mesagerie – doar alunecă în mod natural în jos, pe măsură ce chat-urile nu mai sunt folosite, iar funcția de ștergere reală pe care au încorporat-o este dureroasă. Din fericire, există câteva extensii de browser care vă pot ajuta să vă curățați căsuța de e-mail puțin mai repede.

Declinare de responsabilitate: Internetul este pentru totdeauna

Din păcate, pentru că nu ești singurul participant la aceste conversații, ștergerea părții tale înseamnă foarte puțin. Cealaltă parte încă o are pe contul lor de Facebook și chiar dacă toți cei implicați șterg conversația, înregistrările pot trăi în continuare undeva pe serverele Facebook. Deoarece Facebook nu este criptat end-to-end în mod implicit (deși puteți activa această opțiune), mesajele pe care le schimbați pe acesta pot rămâne în text simplu pe durata de viață a ambelor conturi.

Ești sigur că vrei să ștergi?

fb-msngr-arhivă

Dacă obiectivul dvs. principal este doar să vă asigurați că nimeni care obține accesul la Facebook nu poate intra în istoricul mesajelor dvs., ștergerea completă este cu siguranță cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, dacă doriți doar să vă clarificați căsuța de e-mail aglomerată, vă recomandăm să luați în considerare opțiunea „Arhivă”. Puteți ajunge la aceasta apăsând pictograma roată care apare atunci când treceți deasupra unei conversații și faceți clic pe „Arhivă”. Aceasta îl mută într-un folder separat în care mesajele dvs. vechi pot locui, ascunse în siguranță de cele noi.

Ștergerea metodei nr. 1: calea lentă

Există un mod încorporat de a vă șterge mesajele de pe Facebook, dar dacă aveți mai mult de câteva, vă va lua pentru totdeauna. Cu toate acestea, dacă doriți doar să ștergeți câteva, acesta este cel mai rapid mod:

1. Deschideți Messenger pe orice dispozitiv.

fb-msngr-dlt-1

2. Faceți clic pe pictograma roată care apare când treceți cu mouse-ul peste o conversație.

fb-msngr-dlt-2-5

3. Faceți clic pe „Ștergeți”.

4. Faceți din nou clic pe „Ștergeți” sau, dacă aveți alte gânduri, dați clic pe „Arhivă”.

Metoda nr. 2: ștergerea în bloc

Dacă metoda individuală este puțin laborioasă, este posibil să preferați o opțiune mai asemănătoare cu ceea ce puteți face în e-mail – bifând casetele de lângă conversații și apăsând pe „Ștergeți” pentru a le șterge simultan. Există mai multe extensii Chrome care oferă această funcție, dar denumirea înfricoșătoare „Ștergeți toate mesajele pentru Facebook ™”Este una dintre cele mai bune.

1. Instalați Ștergeți toate mesajele pentru Facebook Extensie Chrome.

fb-msngr-dlt-4

2. Deschideți Messenger în Chrome.

fb-msngr-bulk-1-2

3. Derulați în jos pentru a vă asigura că toate mesajele pe care doriți să le ștergeți sunt deja încărcate pe pagină. Extensia trebuie să le vadă când este activată, astfel încât să știe ce să șteargă.

fb-msngr-dlt-5

4. Faceți clic pe butonul extensiei din bara de instrumente din dreapta sus a extensiilor Chrome.

fb-msngr-bulk-3-5

5. Selectați „Alegeți și ștergeți”. Fii atent, ca și cum ai alege „Șterge tot”, extensia se va șterge toate mesajele tale. Faceți clic pe asta doar dacă chiar spuneți asta.

fb-msngr-bulk-2

6. Selectați mesajele pe care doriți să le ștergeți folosind casetele de selectare din partea stângă. Apoi, faceți clic pe „Ștergeți mesajele selectate” din partea de sus a paginii. Aceasta va șterge numai mesajele pe care le-ați selectat.

fb-msngr-bulk-3

Dacă casetele de selectare nu apar lângă mesajele pe care doriți să le ștergeți, încercați să faceți din nou clic pe „Alegeți și ștergeți” cu acele mesaje deja încărcate pe pagină.

Metoda # 3: Opțiunea nucleară

fb-msngr-nuke

Dacă vă simțiți copleșiți și / sau dezgustați de istoricul mesajelor Facebook, veți găsi această opțiune destul de la îndemână. Există o mulțime de extensii Chrome care funcționează, dar pentru comoditate, vom rămâne cu cea menționată mai sus: „Ștergeți toate mesajele pentru Facebook ™”.

Avertizare: aceasta vă va șterge toate mesajele! Fă-o doar dacă într-adevăr nu le mai dorești. Dacă doriți doar să salvați câteva, este o idee bună să parcurgeți și să arhivați cele importante, astfel încât acestea să nu fie prinse în focul încrucișat.

1. Deschideți Messenger în Chrome și faceți clic pe pictograma extensiei din bara de instrumente din partea dreaptă sus.

fb-msngr-bulk-3-5

2. Ca și în cazul funcției anterioare, va trebui să derulați în jos până când toate mesajele dvs. sunt încărcate, altfel nu vor fi șterse.

fb-msngr-dlt-5

3. Faceți clic pe „Ștergeți toate mesajele” și faceți clic pe instrucțiunile care urmează!

fb-msngr-bulk-2

Concluzie: Doi nu pot păstra un secret chiar dacă unul dintre ei este mort

Oricât de curat ar arăta căsuța de e-mail Facebook, ticăloșile tale adolescente bântuie în continuare un server, undeva, și pot fi folosite în continuare ca șantaj de către prietenii / dușmanii tăi, dacă se întâmplă să privească înapoi atât de departe. Formarea unui pact de ștergere cu partenerii de conversație va face ca mesajele dvs. să fie destul de greu de accesat, dar încă nu este 100% sigur că serverele Facebook nu vă imortalizează unele dintre cuvintele dvs. Pe măsură ce mergeți mai departe, fiți mai înțelepți decât tânărul dvs. și rămâneți la aplicațiile de mesagerie criptate pentru conversații sensibile.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x