Cum să ștergi contactele de pe iPhone – Ghid pas cu pas

Cum să ștergeți contactele de pe iPhone
⏱️ 10 min read

Dacă doriți să ștergeți anumite contacte nedorite de pe iPhone, există câțiva pași simpli pentru a face acest lucru. În primul rând, deschideți aplicația “Contacte” pe iPhone-ul dvs. și găsiți contactul pe care doriți să-l ștergeți. După aceea, atingeți numele sau fotografia pentru a accesa informațiile de contact. Apoi, derulați până la partea de jos a paginii și atingeți butonul “Șterge contactul”. Confirmați decizia prin apăsarea butonului “Șterge contactul” din nou și contactul va fi eliminat definitiv de pe iPhone-ul dvs. În acest fel, puteți gestiona lista dvs. de contacte și puteți păstra doar persoanele importante.

Dacă nu ștergeți contactele redundante din când în când pe iPhone (sau pe orice dispozitiv), nu va dura mult până când agenda dvs. de adrese va arăta haotică, cu o mulțime de duplicate. Mai rău încă, dacă ați activat Contacte iCloud, contactele inutile de pe alte dispozitive conectate cu același cont vor fi, de asemenea, sincronizate cu dispozitivul dvs., punând astfel agenda dvs. într-o mizerie completă. Contrar concepției greșite populare, este mult mai ușor să ștergi contactele de pe iPhone. Deci, dacă sunteți gata să curățați aplicația Contacte, permiteți-mi să vă arăt cele 5 moduri rapide de a șterge contacte de pe iPhone și iPad.

5 moduri de a șterge contactele iPhone (2022)

Cum funcționează ștergerea contactelor pe iPhone și iPad?

Chiar dacă aplicația Stock Contacts pentru iOS nu are o opțiune care să vă permită să ștergeți mai multe contacte de pe iPhone simultan, există soluții destul de simple care duc la bun sfârșit treaba. Pentru început, puteți șterge toate contactele iCloud pe care le-ați sincronizat de pe alte dispozitive. Pentru mine, acesta este cel mai bun mod nativ de a sorta aplicația Contacte pe iOS.

În plus, puteți chiar să eliminați contactele terțe și să le împiedicați să sincronizeze contactele. Dacă ați importat contacte de la servicii terțe, inclusiv Gmail, AOL, Outlook sau altele, atunci această metodă vă poate fi foarte utilă. Dacă aveți nevoie de o soluție nucleară pentru a găsi contacte duplicate și a le îmbina pe toate cu ușurință, există câteva aplicații puternice de gestionare a contactelor care ar putea fi la înălțime.

Ștergeți anumite contacte de pe iPhone și iPad

Dacă tot ceea ce doriți este să ștergeți unele contacte de pe iPhone, o puteți face cu ușurință. Cu toate acestea, rețineți că ștergerea contactelor de pe un dispozitiv le va șterge și de pe alte dispozitive pe care sunt activate contactele iCloud.

1. Porniți aplicația de contacte pe dispozitivul dvs. iOS și accesați contactul pe care doriți să le ștergeți. apoi atinge Editați | × în colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Apoi derulați în jos și atingeți șterge contactulsi confirma.

Ștergeți contactele de pe iPhone și iPad

Ștergeți toate contactele de pe iCloud pe iPhone și iPad

Cu Contacte iCloud, devine puțin ușor să gestionați și să vă păstrați contactele la zi pe toate dispozitivele dvs. Cu toate acestea, dacă nu preluați controlul asupra contactelor sincronizate, agenda dvs. va ajunge într-o mizerie. Din fericire, iOS oferă o modalitate ușoară de a elimina toate contactele iCloud sincronizate anterior. Deci, dacă nu mai doriți să păstrați contactele sincronizate, vă rugăm să consultați următorii pași pentru a le elimina.

1. Deschideți aplicația de setări pe iPhone-ul tău și atingeți-vă profilul.

Banner ID Apple pe iOS

2. Acum alege iCloud apoi dezactivați comutatorul la Contacte. În continuare, va apărea o fereastră pop-up în partea de jos care vă va întreba ce doriți să faceți cu contactele dvs. iCloud sincronizate anterior pe dispozitivul iOS. Atingeți „Ștergeți de pe iPhone/iPad-ul meu” a se termina.

Ștergeți contactele iPhone de pe iPhone

Utilizați iCloud pentru a șterge mai multe contacte de pe iPhone simultan

iCloud a fost mult timp o modalitate de încredere de a șterge mai multe contacte de pe iPhone și iPad simultan. Prin urmare, dacă aveți un computer cu o conexiune stabilă la Internet, puteți selecta cu ușurință toate contactele inutile și le puteți șterge cu un singur clic.

1. Deschide un browser web pe computer și accesați icloud.com. După, conectați-vă cu dvs ID-ul Apple și parola. atunci alege Contacte.

Alegeți Contacte pe iCloud.com

2. Acum, evidențiați contactele pe care doriți să le ștergeți. Pur şi simplu, țineți apăsată tasta de control și apoi faceți clic pe toate contactele de care vrei să scapi.

3. Apoi faceți clic pe pictograma setări în colțul din stânga jos al ecranului.

evidențiați contactele în iCloud

4. Apoi faceți clic Șterge și confirmați ștergerea contactelor.

Utilizați iCloud pentru a șterge mai multe contacte de pe iPhone

Asta s-a terminat! Contactele selectate vor fi șterse de pe toate dispozitivele conectate cu același cont iCloud.

Ștergeți contactele terțe de pe iPhone și iPad

De asemenea, iOS vă permite să eliminați contactele terțe de pe iPhone și iPad. Deci, dacă ați avut anterior contacte sincronizate din Gmail sau din alte servicii, le puteți șterge în siguranță.

1. Mergeți la aplicația de setări pe dispozitivul dvs. iOS și alegeți Contacte.

Alegeți contact pe iOS

2. Acum atingeți conturi și apoi alege contul pe care doriți să le ștergeți.

Alegeți un cont terță parte pe iOS

3. Opriți maneta pentru Contacte. Deci, lovește Eliminați de pe iPhone/iPhone-ul meu pentru a confirma ștergerea tuturor persoanelor de contact din acest cont.

Ștergeți contactele terțe de pe iPhone și iPad

Utilizați o aplicație terță parte pentru a șterge mai multe contacte de pe iPhone simultan

Dacă sunteți în căutarea unui manager inteligent de contacte care să vă permită să ștergeți cu ușurință mai multe contacte de pe iPhone, vă recomand să încercați Grupuri (gratuitversiunea completă este disponibilă pentru 9,99 USD) sau Delete Contacts+ (gratuit, instrumentele de contact sunt disponibile pentru 3,99 USD). Sunt ușor de utilizat și funcționează în mod fiabil, permițându-vă să eliminați contactele inutile de pe dispozitivul dvs. iOS.

Indiferent de care dintre aceste două aplicații o alegeți, puteți naviga prin proces fără nicio durere. În scopul acestui ghid, vă voi arăta cum să ștergeți toate contactele iPhone simultan sau contactele individuale folosind aplicația Grupuri.

1. Pentru a începe, porniți aplicație pentru grupuri pe dispozitivul dvs. și apoi Permiteți aplicației să vă acceseze contactele.

Permiteți aplicației Grupuri să vă acceseze contactele din iPhone

2. Acum, atingeți selectați toate contactele de la grupuri listă. Acum, dacă doriți să ștergeți toate contactele iPhone dintr-o singură mișcare, atunci alegeți Selectează tot opțiunea din colțul din stânga sus al ecranului. Cu toate acestea, dacă doriți să ștergeți anumite contacte de pe dispozitivul dvs. iOS, selectați contacte de care nu mai ai nevoie

Ștergeți mai multe contacte iPhone

3. Apoi atingeți Alege actiunea în centrul de sus și loviți ștergeți contacte în meniul pop-up. Asigurați-vă că ați confirmat ștergerea contactelor.

Utilizați aplicația Grupuri pentru a șterge mai multe contacte de pe iPhone

Ștergeți mai multe contacte de pe dispozitivul dvs. iOS/iPadOS cu ușurință

Asta e tot! Deci, acestea sunt modalitățile viabile de a șterge contacte de pe dispozitivul iOS. A trecut mult timp de când Apple a adăugat câteva funcții notabile în aplicația Contacte. Spre deosebire de alte aplicații standard precum Safari, care a primit recent extensii și FaceTime, care a fost revizuită cu funcții interesante precum SharePlay și partajarea ecranului, aplicația Contacts pare depășită și merită o reproiectare. Vorbind despre o caracteristică remarcabilă, modalități mai eficiente de a îmbina contactele duplicate și de a șterge mai multe contacte simultan ar fi extrem de apreciabile. Ce crezi? Asigurați-vă că împărtășiți feedbackul dvs. și tipul de îmbunătățiri pe care ați dori să le vedeți în aplicația de contacte stoc.

În concluzie, este important să ștergeți contactele redundante de pe dispozitivele dvs. iOS pentru a evita o agendă haotică și sincronizarea contactelor inutile de pe alte dispozitive conectate cu același cont iCloud. Deși aplicația Contacte pentru iOS nu are o opțiune nativă pentru a șterge mai multe contacte simultan, există soluții simple cum ar fi ștergerea contactelor iCloud sau utilizarea unei aplicații terțe precum Grupuri sau Delete Contacts+. Prin urmare, puteți curăța aplicația Contacte cu ușurință pe dispozitivele dvs. iOS. Cu toate acestea, Apple ar trebui să ia în considerare îmbunătățiri ale aplicației Contacte, cum ar fi funcții mai eficiente pentru a îmbina contactele duplicate și a șterge mai multe contacte simultan.
Încheiem această postare plină de informații și tehnologie cu promisiunea că vom reveni cu noi explorări în lumea digitală. Până atunci, nu uitați să fiți mereu conectați la inovație și să vă bucurați de toate progresele tehnologice care ne înconjoară!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x