Cum să știi de ce Windows 11 nu poate rula pe computerul tău

1642026022 Cum sa stii de ce Windows 11 nu poate rula
⌛ Reading Time: 2 minutes

Acum puteți utiliza instrumentul WhyNotWin11 pentru a afla motivul exact pentru care Windows 11 nu poate rula pe computer. În timp ce Microsoft face din Windows 11 un upgrade gratuit pentru dispozitivele existente cu Windows 10, cerințele minime de hardware au fost semnificativ crescute, ceea ce înseamnă că multe computere nu vor putea rula noul sistem de operare.

Microsoft a pus la dispoziție aplicația „PC Health Check”. Cu toate acestea, a fost mai confuz decât util, deoarece nu oferă suficiente informații pentru a determina de ce computerul dvs. poate sau nu poate fi compatibil cu Windows 11 și atunci instrumentul WhyNotWin11 este util.

WhyNotWin11 este un instrument terță parte dezvoltat de Robert C. Maehl (via XDA-Developers) disponibil prin GitHub, care verifică și vă informează exact ce componente pot bloca instalarea Windows 11, inclusiv informații despre procesor și dacă dispozitivul dvs. dispune sau nu de un cip TPM 2.0.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a utiliza instrumentul WhyNotWin11 pentru a afla exact de ce computerul dvs. nu rulează Windows 11.

Verificați de ce computerul dvs. nu poate rula Windows 11

Pentru a afla exact de ce computerul nu poate rula Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschide WhyNotWin11 Pagina GitHub.

 2. Apasă pe Descarcă aici butonul pentru a salva instrumentul pe dispozitiv.

  Descarcă WhyNotWin11
  Notă rapidă: Dacă browserul blochează descărcarea, va trebui să îl forțați să păstreze fișierul.
 3. Faceți clic dreapta pe WhyNotWin11.exe fișier și selectați Rulat ca administrator opțiune.

 4. Apasă pe Mai multe informatii link-ul din avertisment și faceți clic pe Fugi oricum buton.

 5. Confirmați motivul pentru care Windows 11 nu poate rula pe computer.

  Verificare compatibilitate Windows 11
  Verificare compatibilitate Windows 11

Odată ce finalizați pașii, instrumentul va rula automat și vă va informa în mod clar dacă procesorul, memoria, stocarea și alte cerințe precum Secure Boot, TPM și DirectX sunt compatibile cu Windows 11.

Componentele care nu sunt acceptate care vă vor împiedica să faceți upgrade la noua versiune a sistemului de operare vor fi marcate cu roșu. Hardware-ul care nu va bloca instalarea va fi marcat cu verde. Și este posibil să vedeți și componente, cum ar fi procesorul, cu un semn galben, care indică faptul că hardware-ul nu se află în lista de compatibilitate, dar este posibil să puteți continua instalarea.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.