Cum să subtitrezi automat povestirile Instagram

Cum să subtitrezi automat povestirile Instagram
⏱️ 3 min read

Instagram are o caracteristică care vă permite să puneți o legendă pe Instagram Stories. Adăugarea de subtitrări la videoclipuri vă permite să faceți videoclipul accesibil mai multor persoane. Mai mult, vă permite, de asemenea, să vizualizați videoclipuri prin dezactivarea sunetului, deoarece tot ce se spune este transcris în subtitrări. Dacă sunteți intrigați de această nouă caracteristică și doriți să utilizați autocolantul subtitrărilor Instagram Stories, iată cum vă simțiți.

Povestiri Instagram cu subtitrare automată

1. Deschideți aplicația Instagram pe mobil.

2. În fila Acasă, faceți clic pe butonul „Povestea ta”. Alternativ, puteți glisa din partea stângă a ecranului pentru a accesa pagina de creare a Instagram Story.

3. Înregistrați un nou videoclip Story sau selectați un videoclip deja salvat din galeria telefonului.

Înregistrați subtitrări de povestiri Instagram

4. După ce ați terminat de selectat povestea, atingeți pictograma „Autocolant” din partea de sus a ecranului în secțiunea de editare a videoclipului.

Pictogramă autocolant

5. Faceți clic pe autocolantul „Subtitrare” și plasați-l acolo unde doriți să apară subtitrările în videoclipul dvs. Instagram Story.

Autocolant Instagram Stories Captions

6. O previzualizare a textului va fi afișată la redarea videoclipului. Puteți utiliza opțiunile de editare a autocolantelor pentru a modifica legenda.

Previzualizați caracteristica subtitrărilor Instagram

Puteți să vă deplasați în jurul subtitrărilor generate automat și să le editați. În prezent, puteți selecta doar din patru formate de text diferite, așa cum este evidențiat mai sus.

Odată ce sunteți mulțumit de subtitrarea din povestea dvs. Instagram, apăsați butonul „Terminat”. În cele din urmă, apăsați butonul „Povestea ta” din colțul din stânga jos pentru a împărtăși povestea cu alții. Folosind autocolantul Subtitrări, face ca povestea dvs. Instagram să fie accesibilă mai multor persoane, în special utilizatorilor cu deficiențe de auz.

Încheierea

În prezent, funcția de subtitrări Instagram Stories este disponibilă doar pentru un număr limitat de utilizatori și încă nu trebuie să apară pe Instagram Reels. Trebuie să verificați dacă autocolantul subtitrărilor este disponibil pentru aplicația Instagram de pe dispozitivul dvs.

Legate de:

  • Cum să vă vedeți activitatea publicitară recentă pe Facebook și Instagram
  • Cum să preveniți adăugarea la grupuri pe Instagram
  • Cele mai bune aplicații Instagram Stories pentru a le face să iasă în evidență

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x