Cum să-ți găsești iPhone-ul sau iPad-ul cu Siri

Cum să-ți găsești iPhone-ul sau iPad-ul cu Siri
⏱️ 3 min read

Telefoanele sunt incredibil de ușor de pierdut. Sunt mici, întunecați și călătoresc oriunde mergem. S-ar putea să fiți familiarizați cu dansul așternutului pe care mulți dintre noi îl facem când ne trezim, scuturându-ne păturile până când telefonul țâșnește pe podea.

Dacă uitați unde a fost iPhone-ul sau iPad-ul dvs. ultima dată când l-ați folosit, îi puteți cere lui Siri să sune telefonul cu voce tare, ajutându-vă să îl localizați fără ca un prieten să sune la dispozitiv. Funcția „Găsește-mi iPhone-ul” din iCloud poate fi localizată doar până la o adresă de stradă, așa că nu te va ajuta să-ți dai seama în ce cameră din casa ta se află iPhone-ul tău. Solicitarea lui Siri de a-ți găsi telefonul este perfectă pentru rază scurtă de acțiune căutarea dispozitivului.

Această comandă nu este aceeași cu utilitarul Găsește-mi iPhone-ul din iCloud. Nu trebuie să porniți nimic înainte de a vă deplasa dispozitivul. Atâta timp cât aveți un alt iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple Watch sau HomePod conectat la același ID Apple, puteți suna dispozitivul lipsă. Dacă nu aveți alte dispozitive Apple, puteți încerca să strigați „Hei Siri” în aer și să vedeți dacă telefonul dvs. răspunde, dar nu veți putea folosi această funcție.

Folosind Siri pentru a vă găsi iPhone-ul

1. Deschideți Siri ținând apăsat butonul lateral sau butonul de pornire, în funcție de dispozitiv. De asemenea, puteți utiliza „Hei, Siri” dacă aveți activat acest lucru.

2. Spune „Găsește-mi iPhone-ul” sau „Găsește-mi iPad-ul”.

3. Dacă aveți mai multe dispozitive iOS pe ID-ul dvs. Apple, vi se va cere să alegeți pe care îl căutați. Aici veți vedea doar nume de modele, nu nume de dispozitive, ceea ce ar putea să devină puțin mai complicat dacă membrii familiei dvs. au aceleași telefoane.

4. Dacă Siri vă detectează iPhone-ul în imediata vecinătate, ea vă va anunța. Oricum, puteți face ca dispozitivul pierdut să redea un zgomot puternic de alertă pentru a-l localiza. Când Siri vă întreabă dacă doriți să redați un sunet, atingeți „Confirmare” pentru a face ping pe dispozitiv.

siri-find-iphone-confirm-alert-sound

5. Ascultați sunetul de alertă pentru a vă găsi dispozitivul.

siri-find-iphone-confirm-alert-sound-sounding

Sunetul de alertă va continua să fie redat până când iPhone-ul este preluat sau până când interacționați cu acesta. Veți vedea un banner de notificare pe care scrie „Găsește-mi alerta iPhone”.

siri-find-iphone-find-my-iphone-notification

Puteți atinge și selecta „OK” pentru a renunța și a reduce la zgomot simultan sunetul de alertă.

siri-find-iphone-find-my-iphone-notification-dismiss

Utilizarea Apple Watch pentru a vă găsi iPhone-ul

Rutina de localizare a telefonului Apple Watch este mult mai simplă. Deoarece ceasul este conectat direct la iPhone, acesta poate stabili o conexiune mai rapidă și mai fiabilă.

1. Glisați în sus de pe fața ceasului pentru a deschide Glances.

2. Atingeți pictograma ping, care arată ca un telefon care sună.

3. iPhone-ul conectat la Apple Watch va reda un ton de alertă pentru a vă ajuta să îl localizați.

Concluzie

A-l face pe Siri să pingă iPhone-ul este ideal pentru situațiile în care ți-ai plasat greșit telefonul în casă sau geantă. Cu toate acestea, nu vă va ajuta dacă iPhone-ul dvs. este mai departe de dvs. sau în mâinile unui hoț. În aceste cazuri, folosirea Găsește-mi iPhone-ul în iCloud este cea mai bună recomandare. Aceasta va afișa o hartă cu un pin care arată locația curentă sau cea mai recentă a dispozitivului dvs. Cu aceasta, puteți urmări unde este dispozitivul dvs. și, sperăm, să îl recuperați. De asemenea, puteți folosi viitorul pentru a vă șterge dispozitivul dacă credeți că a căzut în mâinile persoanei greșite.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x