Cum să-ți recuperezi contul Google fără a avea acces la el?

How to Remove Profile Picture from Google Account and Gmail
⏱️ 2 min read

Este posibil să nu se întâmple atât de des, dar este ușor să nu accesați Contul dvs. Google. Utilizatorii uită adesea parola recent schimbată, ceea ce face dificilă accesul la conturile lor. Dacă sunteți întotdeauna conectat la dispozitivul dvs. principal, atunci este posibil să vă uitați parola. Ceea ce face conectarea de pe alt dispozitiv destul de dificilă. În acest articol, vă arătăm cum să vă recuperați contul Google fără a avea acces la acesta.

Citeste si: Camera Sony Alpha 7R V cu focalizare automată bazată pe inteligență artificială a fost lansată în India

Cum să vă recuperați Contul Google fără un e-mail sau un număr de telefon de recuperare

Pasul 1: Accesați pagina de recuperare a contului Google. Clic acest link pentru a vizita pagina.

Pasul 2: Introduceți numele de utilizator și apăsați „Următorul” pentru a continua.

Pasul 2: Introduceți numele de utilizator și apăsați „Următorul” pentru a continua.

Pasul 3: Faceți clic pe „Încercați alt mod”.

Pasul 3: Faceți clic pe „Încercați alt mod”.

Pasul 4: Google vă va confirma identitatea trimițându-vă o notificare pe smartphone. Dacă sunteți conectat la smartphone-ul dvs. folosind același cont, atingeți „Da, sunt eu”. Vi se va permite să vă schimbați parola și să vă recuperați contul.

Google vă va confirma identitatea trimițându-vă o notificare pe smartphone.

Pasul 5: Dacă nu sunteți conectat la telefon cu același cont, faceți clic pe „Încercați alt mod”. Un link de resetare a parolei va fi trimis la adresa de e-mail de recuperare după ce introduceți ultima parolă cunoscută.

Citeste si: Vânzarea deschisă OnePlus Buds Pro 2R este disponibilă în India: detaliile ofertei în interior

Concluzie

Acesta este modul în care vă puteți recupera Contul Google fără niciun acces la acesta. Pentru a asigura un proces de recuperare fără probleme, asigurați-vă că adăugați un e-mail de rezervă și conectați numărul de telefon la Contul Google. De asemenea, puteți utiliza Googleserviciul de rezervă „Takeout” pentru a descărca o copie a datelor dvs. stocate în produsele Google.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x