Cum să-ți ștergi profilul Threads fără a-ți șterge contul de Instagram?

threadsapp.webp
⏱️ 2 min read

Unul dintre cei mai mari factori care i-au împiedicat pe oameni să se alăture Threads în momentul lansării sale a fost procesul de ștergere. După ce s-au înscris pentru aplicație, utilizatorii și-au dat seama curând că nu își pot șterge profilul Threads fără a-și șterge și Instagram. Acest lucru a strâns reacții imediate din partea utilizatorilor. După câteva luni, Meta a schimbat acum procesul de ștergere pentru Threads. În acest articol, vă arătăm cum să vă ștergeți profilul Threads fără a șterge contul de Instagram asociat acestuia.

Citeste si: În curând, istoricul chat-ului WhatsApp și backup media pentru a ocupa spațiul de stocare al Contului dvs. Google

Ștergeți profilul Threads fără a șterge contul Instagram

Pasul 1: Lansa cel Aplicația Threads și conectați-vă folosind contul dvs. de Instagram.

Pasul 2: Loveste pictograma profilului în colțul din dreapta jos al ecranului.

Pasul 2: Apăsați pictograma profilului din colțul din dreapta jos al ecranului.

Pasul 3: Loveste pictograma meniului în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: apăsați pictograma meniu din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 4: Apăsați pe Cont.

Pasul 4: Atingeți Cont.  Cum să-ți ștergi profilul Threads fără a-ți șterge contul de Instagram?

Pasul 5: Apăsați pe Dezactivați sau ștergeți profilul.

Pasul 5: Atingeți Dezactivați sau ștergeți profilul.  Cum să-ți ștergi profilul Threads fără a-ți șterge contul de Instagram?

Pasul 6: Selectați Ștergeți profilul.

Pasul 5: Atingeți Dezactivați sau ștergeți profilul.  Cum să-ți ștergi profilul Threads fără a-ți șterge contul de Instagram?

Pasul 7: Introduceți firele dvs parola pentru a confirma ștergerea contului.

Pasul 7: Introduceți parola Threads pentru a confirma ștergerea contului.

Întrebări frecvente (FAQs)

Îmi pot șterge profilul Threads fără să-mi șterg contul de Instagram?

Da, îți poți șterge profilul Threads păstrând contul Instagram. Meta a adăugat recent această funcție la cea mai nouă platformă de socializare, după ce a primit multe reacții de la utilizatori.

Cum îmi șterg profilul Threads?

Du-te la ta Profil de fireatingeți pictograma meniu din colțul din dreapta sus al ecranului și apoi selectați Cont>Dezactivați sau ștergeți profilul>Ștergeți profilul. Introduceți parola contului pentru a confirma procesul de ștergere.

Pot să fac un profil Threads fără un cont Instagram?

Nu există nicio modalitate de a face un profil pe Threads dacă nu ai un cont Instagram. Dacă nu doriți ca Thread-urile dvs. să fie conectate la contul dvs. de Instagram, puteți crea un cont Instagram de aruncat pentru această sarcină exclusivă. Citiți acest articol pentru a afla cum puteți face acest lucru.

Citeste si: Noua caracteristică a WhatsApp permite conversații vocale unu-la-unu în grupuri mari

Concluzie

Acesta este modul în care puteți șterge firele fără a vă șterge contul de Instagram. Printre alte modificări, Meta a adăugat și opțiunea de a edita o postare pe Threads. Spre deosebire de Twitter, această funcție este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii. Gigantul rețelelor sociale aduce, de asemenea, hashtag-uri asemănătoare Twitter în aplicația sa de micro-blogging.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x